Bent u op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Den Bosch?
Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Letselschade advocaat Den Bosch

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Bosch? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. U wordt geholpen door een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat die lid is van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. En wij verhalen uw letselschade in Den Bosch altijd 100% kosteloos. Uw letselschade en de kosten voor het verhalen hiervan komen voor rekening van de verzekeraar van de aansprakelijke partij of de svi-verzekering.

Heeft u een letselschade advocaat in Den Bosch nodig? Wij helpen u graag. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar via 0800 278 4626. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Icon

Letselschade advocaat den Bosch nodig? Wij helpen 100% kosteloos!

Bij het verhalen van een letselschade vergoeding kunt u kiezen tussen diverse rechtsbijstandsverleners:

 1. Letselschade advocaten
 2. Letselschade juristen
 3. Een letselschade bureau
 4. Een rechtsbijstandsverzekering.

Een letselschadejurist heeft soms een universitaire opleiding, maar dit hoeft niet. Bij een letselschadebureau werken vaak geen juristen, iedereen mag namelijk een letselschade bureau starten! Zoekt u een deskundige en ervaren letselschade specialist? Kiest u dan voor een letselschade advocaat die lid is van de LSA. U weet dat zeker dat u met een betrouwbare en erkende letselschade advocaat in Den Bosch te maken heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken LSA- advocaten. De voordelen van een LSA- advocaat zijn:

 1. Uw advocaat heeft ten minste 5 jaar ervaring in het verhalen van letselschade in Den Bosch
 2. Een LSA- advocaat heeft de Grotius specialisten opleiding personenschade gevolgd
 3. Deze advocaten volgen ieder jaar verplicht een opleiding om de kennis bij te houden.

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij echter volledig kosteloos voor u. De aansprakelijk partij betaalt de kosten van rechtsbijstand.

Contact met uw letselschade advocaat in Den Bosch

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Den Bosch? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Den Bosch. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Letselschade verhalen na een ongeluk in Den Bosch

Er gebeuren dagelijks vele ongevallen in het verkeer en op het werk. Maar ook aan een val over een stoeptegel of een aanval door een hond kunt u ernstig letsel overhouden. Indien u bij een ongeval gewond raakt en hierdoor schade lijdt, dan noemen wij dit letselschade. Is een derde verantwoordelijk voor het ontstaan van bijvoorbeeld het verkeersongeval, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden.

Na een ongeval in Den Bosch kunt u een letselschade schadeclaim indienen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkstelling. In deze brief staat wat er is gebeurd, wie volgens u aansprakelijk is en vordert u schade. In de meeste gevallen is de aansprakelijke partij verzekerd en betaalt deze uw letselschade na een ongeval.

Heeft u blijvend letsel aan het ongeval overgehouden? Dan schakelen wij altijd een medisch adviseur in. Kunt u door het ongeval uw werk niet meer (volledig) doen? Dan zorgen wij dat u begeleid wordt door een arbeidsdeskundige. Zo doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u na een ongeval in Den Bosch zoveel als mogelijk uw gewone leven weer op kunt pakken.

Icon

Schade door een aanrijding in Den Bosch

Als u in Den Bosch bent aangereden bij een auto ongeluk of als fietser aangereden bent, dan wilt u uw schade verhalen op de aansprakelijke partij. Zijn bij de aanrijding alleen motorvoertuigen (auto, motor, scooter) betrokken? Dan is het motorvoertuig dat de fout maakt aansprakelijk voor de schade. Maar op grond van een schade- inzittendenverzekering kunt u uw letselschade ook vergoed krijgen bij een eenzijdig ongeval of indien u als bestuurder zelf een fout maakt. Bent u inzittende van een auto? Dan wordt uw letselschade altijd vergoed op grond van de Schuldloze derde regeling. Uw letselschade advocaat Den Bosch informeert u hierover graag verder.

Bent u op de fiets aangereden door een auto of scooter? Er is dan altijd recht op een letselschade vergoeding, ook als de auto of scooter geen fout maakt! Vraag uw letselschade advocaat Den Bosch naar de voorwaarden!

Welke letselschade verhalen kun je verhalen na een auto-ongeluk?

Bij letselschade na een auto-ongeluk in Den Bosch is er eigenlijk altijd recht op een letselschadevergoeding. U kunt uw letselschade verhalen op:

 • De WAM- verzekering van de aansprakelijke partij
 • Uw schade-inzittendenverzekering
 • Het Waarborgfonds

Bent u bestuurder? Dan is er recht op een letselschadevergoeding als een ander aansprakelijk is. Maar ook als u zelf een verkeersfout maakt of bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding. U kunt dan namelijk een beroep doen op uw schade-inzittendenverzekering.

Passagiers worden extra goed beschermd. Er is bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Op grond van de schuldloze derde regeling maakt het namelijk niet uit wie de verkeersfout heeft gemaakt. Omdat u passagier was dient uw letselschade vergoed te worden. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op de svi- verzekering

Soms rijdt een dader door of blijkt het voertuig niet verzekerd. In dat geval doet uw letselschade advocaat in Den Bosch een beroep op het Waarborgfonds voor u.

Als fietser aangereden of als voetganger aangereden, wat nu?

Voor fietser en voetgangers is er een speciale regeling in het leven geroepen. Deze vinden wij in artikel 182 van de Wegenverkeerswet. In deze wet staat dat als u als fietser aangereden bent of als voetganger aangereden bent, u altijd aanspraak kunt maken op een letselschade vergoeding. Het maakt daarbij niet uit wat er gebeurd is. Dus of iemand anders of uzelf een verkeersfout maakt is niet relevant. U kunt altijd een letselschade claim indienen.

De enige voorwaarde die artikel 185 Wegenverkeerswet stelt is dat bij het fietsongeluk of de aanrijding als voetganger plaatvond met een motorvoertuig, dus een auto, motor, vrachtwagen of scooter. Is het motorvoertuig aansprakelijk? Dan ontvangt u uiteraard 100% van uw letselschade vergoed. In het geval u zelf een verkeersfout maakt wordt ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Op grond van de billijkheidscorrectie kan dit oplopen tot 100%!

Is uw kind aangereden door een motorvoertuig? Dan is er op grond van artikel 185 Wegenverkeerswet altijd recht op een letselschadevergoeding.

Icon

Letselschade door een bedrijfsongeval in Den Bosch

Als u in Den Bosch op het werk een ongeval is overkomen, dan is uw werkgever meestal aansprakelijk. In Nederland zijn bijna alle werkgever verzekerd tegen aansprakelijkheid en zal uw letselschade door deze verzekeraar vergoed worden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt dit voor u.

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk indien:

 • Een machine stuk of niet voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.
 • U onvoldoende instructies heeft gehad.
 • Er geen of te weinig toezicht op de werkvloer was.
 • Als u bent uitgegleden over een gladde vloer.

Bij een bedrijfsongeval kunt u ernstig letsel oplopen. Voorbeelden van letsel die bij een bedrijfsongeval vaak voorkomen zijn:

 1. Gebroken enkel, gebroken been en gebroken arm
 2. Hersenletsel
 3. Geamputeerde vingers
 4. Nekklachten
 5. Verbrijzelde ledematen
 6. Een dwarslaesie

Bij Brugman Letselschade Advocaten onderzoeken wij graag de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval en geven wij u letselschade advies. Ook verhalen wij kosteloos uw letselschade op de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever.

Icon

Veel gestelde vragen bij een bedrijfsongeval

 1. Wat is een bedrijfsongeval? Van een bedrijfsongeval of bedrijfsongeluk wordt gesproken al er onder werktijd een ongeval gebeurd. Dit kan op de werkplek zelf zijn, maar ook bijvoorbeeld op de locatie van een opdrachtgever. Het is een ongeval dat gebeurt tijden het uitvoeren van een opdracht, dit kan een medewerker in loondienst, maar ook een zzp’er zijn. De voorwaarde is dat er zeggenschap is. Dit wordt in de rechtspraak snel aangenomen.
 2. Bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten? De kosten die u door het bedrijfsongeluk maakt worden vergoed door de aansprakelijkheidsverzekeraar van de werkgever. Het gaat dan om medische kosten, de reiskosten, maar ook de kosten die u voor een letselschade advocaat maakt!
 3. Wanneer bedrijfsongeval melden bij de arbeidsinspectie? Dit antwoord vindt u op de website van de Inspectie SZW. Een werkgever is in ieder geval verplicht een arbeidsongeval te melden bij blijvend letsel en als er sprake is van een ziekenhuisopname.
 4. Ik ben betrokken bij een bedrijfsongeval, wat nu? Zorgt u ervoor dat uw werkgever zo spoedig mogelijk op de hoogte is van het u overkomen bedrijfsongeval door middel van een meldingsformulier. Zijn er getuigen? Schrijf dan de contactgegevens op. Gaat u daarna direct naar een arts en beschrijf uw medische klachten. Schakel ten slotte een letselschade advocaat in Den Bosch in.

Een hondenbeet, wat nu?

Een hondenbeet komt veel voor en kan tot ernstig letsel lijden. De top 5 letsels hierbij zijn:

 1. Open wonden
 2. Zenuwpijn
 3. Littekens
 4. Ontstekingen
 5. Vleeswonden

Als u door een hond gebeten bent, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De bezitter van de hond die u gebeten is moet uw letselschade vergoeden. Dit staat in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Aansprakelijkheid van hondenbeten vallen onder de dekking van een WA- verzekering. De schade wordt dan ook meestal betaald door de aansprakelijkheidsverzekering van de bezitter van de hond.

Bent u gebeten door een hond en wilt u uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat in Den Bosch? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Letselschade claim indienen

Wilt u uw schade claimen na een ongeval in Den Bosch en omstreken? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig en werken onder andere in Den Bosch, Gorinchem, Zaltbommel en Nieuwegein. En wij helpen u kosteloos bij uw schadeclaim! Wij gaan uw schadeclaim indienen bij de aansprakelijke partij en verhalen uw letselschade.

Bel voor al uw vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Verhalen letselschade in Den Bosch

Letselschade omvat vele schadeposten. In beginsel zijn er 2 hoofdgroepen, de materiële letselschade en het smartengeld. Voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

 • Verlies aan verdienvermogen (omdat u minder kunt verdienen door het ongeval)
 • Kosten voor hulp in het huishouden, waaronder mantelzorg of het inschakelen van professionele schoonmakers
 • Zelfredzaamheid omdat u verzorging en/ of verpleging nodig hebt
 • Medische kosten waaronder het eigen risico, eigen bijdragen en facturen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut
 • Reiskosten
 • Schade door een studievertraging
 • Economische kwetsbaarheid omdat u door het ongeval moeilijker werk kunt vinden.

Naast materiële schade is er smartengeld. Over deze schadepost leest u hier meer!

Wilt u meer weten over welke schade voor vergoeding in aanmerking komt? Uw letselschade advocaat Den Bosch informeert u graag vrijblijvend verder. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Contact met uw letselschade advocaat

Mogen wij uw letselschade in Den Bosch verhalen of heeft u vragen? Wij helpen u graag. En u hoeft niet naar ons te komen, want uw letselschade advocaat komt gewoon naar u thuis in Den Bosch om met u te praten over (de gevolgen van) het ongeval. Daarna gaan wij direct voor u aan het werk en zorgen wij ervoor dat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken na een ongeval met letselschade.

Bel ons voor vragen of een afspraak bij u thuis in Den Bosch of omgeving: 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar