Bent u op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Den Bosch?
Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Letselschade advocaat Den Bosch

letselschadebureau-brugman-overstappen

Bent u na een ongeval op zoek naar een letselschade advocaat Den Bosch? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons wordt u geholpen door een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat die lid is van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten. En wij verhalen uw letselschade in Den Bosch volledig kosteloos. Uw letselschade en de kosten voor het verhalen hiervan komen voor rekening van de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Heeft u een letselschade advocaat Den Bosch nodig? Wij helpen u graag. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar via 0800 278 4626 en per mail. Zij beantwoorden al uw vragen over letselschade. Wilt u direct uw letselschade in Den Bosch laten verhalen? Dan gaan wij direct voor u aan het werk. Uw letselschade wordt adequaat verhaalt en onze specialisten zorgen voor een maximale schadevergoeding.

Ongeval met letselschade Den Bosch

Er gebeuren dagelijks vele ongevallen in het verkeer en op het werk. Maar ook aan een val over een stoeptegel of een aanval door een hond kunt u letsel overhouden. Indien u bij een ongeval gewond raakt en hierdoor schade lijdt, dan noemen wij dit letselschade. Is een derde verantwoordelijk voor het ontstaan van bijvoorbeeld het verkeersongeval, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden.

Als u in Den Bosch letselschade lijdt door een verkeersongeval, dan zijn er meerdere rechtsgronden voor aansprakelijkheid. Zijn bij het verkeersongeval alleen motorvoertuigen (auto, motor, scooter) betrokken? Dan is het motorvoertuig dat de fout maakt aansprakelijk. Maar op grond van een schade- inzittendenverzekering kunt u uw letselschade ook vergoed krijgen bij een eenzijdig ongeval of indien u als bestuurder zelf een fout maakt. Bent u inzittende? In dit geval wordt uw letselschade altijd vergoed op grond van de Schuldloze derde regeling. Uw letselschade advocaat Den Bosch informeert u hierover graag verder.

Bent u op de fiets aangereden door een auto of scooter? Er is dan recht op een schadevergoeding, ook als de auto of scooter geen fout maakt! Vraag uw letselschade advocaat Den Bosch naar de voorwaarden!

Bij een ongeval op het werk is uw werkgever meestal aansprakelijk. In Nederland zijn bijna alle werkgever verzekerd tegen aansprakelijkheid en zal uw letselschade door deze verzekeraar vergoed worden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt dit voor u.

Wilt u uw letselschade na een ongeval kosteloos op de aansprakelijke partij laten verhalen? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig en werken onder andere in Den Bosch, Gorinchem, Zaltbommel en Nieuwegein. En wij helpen u kosteloos! Bel voor al uw vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Letselschade AdvocatenVerhalen letselschade in Den Bosch

Letselschade omvat vele schadeposten. In beginsel zijn er 2 hoofdgroepen, de materiële letselschade en het smartengeld. Voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

 • Verlies aan verdienvermogen (omdat u minder kunt verdienen door het ongeval)
 • Kosten voor hulp in het huishouden, waaronder mantelzorg of het inschakelen van professionele schoonmakers
 • Zelfredzaamheid omdat u verzorging en/ of verpleging nodig hebt
 • Medische kosten waaronder het eigen risico, eigen bijdragen en facturen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut
 • Reiskosten
 • Schade door een studievertraging
 • Economische kwetsbaarheid omdat u door het ongeval moeilijker werk kunt vinden.

Naast materiële schade is er smartengeld. Over deze schadepost leest u hier meer!

Wilt u meer weten over welke schade voor vergoeding in aanmerking komt? Uw letselschade advocaat Den Bosch informeert u graag vrijblijvend verder. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Contact met uw letselschade advocaat

Mogen wij uw letselschade in Den Bosch verhalen of heeft u vragen? Wij helpen u graag. En u hoeft niet naar ons te komen, want uw letselschade advocaat komt gewoon naar u thuis in Den Bosch om met u te praten over (de gevolgen van) het ongeval. Daarna gaan wij direct voor u aan het werk en zorgen wij ervoor dat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken na een ongeval met letselschade.

Bel ons voor vragen of een afspraak bij u thuis in Den Bosch of omgeving: 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht.

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar