Bent u op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Den Bosch?
Wij helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade!

Letselschade advocaat Den Bosch

Heeft u letsel opgelopen en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Bosch? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. U wordt geholpen door een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat die lid is van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. En wij verhalen uw letselschade in Den Bosch altijd 100% kosteloos. Uw letselschade en de kosten voor het verhalen hiervan komen voor rekening van de verzekeraar van de aansprakelijke partij of de svi-verzekering.

Heeft u een letselschade advocaat in Den Bosch nodig? Wij helpen u graag. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar via 0800 278 4626. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Letselschade advocaat den Bosch nodig? Wij helpen 100% kosteloos!

Bij het verhalen van een letselschade vergoeding kunt u kiezen tussen diverse rechtsbijstandverleners:

 1. Letselschade advocaten
 2. Letselschade juristen
 3. Een letselschadebureau
 4. Een rechtsbijstandsverzekering.

Een letselschadejurist heeft soms een universitaire opleiding, maar dit hoeft niet. Bij een letselschadebureau werken vaak geen juristen, iedereen mag namelijk een letselschadebureau starten! Zoekt u een deskundige en ervaren letselschade specialist? Kiest u dan voor een letselschade advocaat die lid is van de LSA. U weet dat zeker dat u met een betrouwbare en erkende letselschade advocaat in Den Bosch te maken heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken LSA- advocaten. De voordelen van een LSA- advocaat zijn:

 1. Uw advocaat heeft ten minste 5 jaar ervaring in het verhalen van letselschade in Den Bosch
 2. Een LSA- advocaat heeft de Grotius specialisatieopleiding personenschade gevolgd
 3. Deze advocaten volgen ieder jaar verplicht een opleiding om de kennis bij te houden.

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij echter volledig kosteloos voor u. De aansprakelijke partij betaalt de kosten van rechtsbijstand. Wilt u ook gratis juridische hulp bij een schadevergoeding claimen na een ongeluk? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een gratis advies bij letselschade, wij stellen ook gratis de tegenpartij aansprakelijk en zorgen voor een maximale uitbetaling van uw letselschade. Altijd 100% kosteloos!

Contact met uw letselschade advocaat in Den Bosch

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Den Bosch? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Den Bosch. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul uw gegevens in op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis hulp bij letselschade

Letselschade verhalen na een ongeluk in Den Bosch

Er gebeuren dagelijks vele ongevallen in het verkeer en op het werk. Maar ook aan een val over een stoeptegel of een aanval door een hond kunt u ernstig letsel overhouden. Indien u bij een ongeval gewond raakt en hierdoor schade lijdt, dan noemen wij dit letselschade. Is een derde verantwoordelijk voor het ontstaan van bijvoorbeeld het verkeersongeval, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden.

Na een ongeval in Den Bosch kunt u een letselschade schadeclaim indienen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkstelling. In deze brief staat wat er is gebeurd, wie volgens u aansprakelijk is en vordert u schade. In de meeste gevallen is de aansprakelijke partij verzekerd en betaalt deze uw letselschade na een ongeval.

Heeft u blijvend letsel aan het ongeval overgehouden? Dan schakelen wij altijd een medisch adviseur in. Kunt u door het ongeval uw werk niet meer (volledig) doen? Dan zorgen wij dat u begeleid wordt door een arbeidsdeskundige. Zo doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u na een ongeval in Den Bosch zoveel als mogelijk uw gewone leven weer op kunt pakken.

Schade door een aanrijding in Den Bosch

Als u in Den Bosch bent aangereden bij een auto ongeluk of als fietser aangereden bent, dan wilt u uw schade verhalen op de aansprakelijke partij. Zijn bij de aanrijding alleen motorvoertuigen (auto, motor, scooter) betrokken? Dan is het motorvoertuig dat de fout maakt aansprakelijk voor de schade. Maar op grond van een schade- inzittendenverzekering kunt u uw letselschade ook vergoed krijgen bij een eenzijdig ongeval of indien u als bestuurder zelf een fout maakt. Bent u inzittende van een auto? Dan wordt uw letselschade altijd vergoed op grond van de Schuldloze derde regeling. Uw letselschade advocaat in Den Bosch informeert u hierover graag verder.

Bent u op de fiets aangereden door een auto of scooter? Er is dan altijd recht op een letselschadevergoeding, ook als de auto of scooter geen fout maakt! Vraag uw letselschade advocaat in Den Bosch naar de voorwaarden!

Laat ons gratis de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade die u lijdt door het opgelopen letsel. Wij laten de auto verzekeraar van de tegenpartij alle schade vergoeden, zoals uw inkomensschade, gemaakte kosten en de immateriële schade. Maar een afspraak voor een gratis intakegesprek met uw letselschade advocaat in Den Bosch, gewoon bij u thuis!

Welke letselschade verhalen kun je verhalen na een auto-ongeluk?

Bij letselschade na een auto-ongeluk in Den Bosch is er eigenlijk altijd recht op een letselschadevergoeding. U kunt uw letselschade verhalen op:

 • De WAM– verzekering van de aansprakelijke partij
 • Uw schade-inzittendenverzekering
 • Het Waarborgfonds

Bent u bestuurder? Dan is er recht op een letselschadevergoeding als een ander aansprakelijk is. Maar ook als u zelf een verkeersfout maakt of bij een eenzijdig auto-ongeluk kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding. U kunt dan namelijk een beroep doen op uw schade-inzittendenverzekering.

Passagiers worden extra goed beschermd. Er is bijna altijd recht op een letselschadevergoeding. Op grond van de schuldloze derde regeling maakt het namelijk niet uit wie de verkeersfout heeft gemaakt. Omdat u passagier was dient uw letselschade vergoed te worden. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op de svi- verzekering.

Soms rijdt een dader door of blijkt het voertuig niet verzekerd. In dat geval doet uw letselschade advocaat in Den Bosch een beroep op het Waarborgfonds voor u. Heeft u behoefte aan juridische hulp omdat u na een auto-ongeluk in Den Bosch letselschade heeft opgelopen? Schakel dan een letselschade advocaat van Brugman in. Wij ontzorgen u volledig tijdens het claimen van de schadevergoeding die u verdient.

Als fietser aangereden of als voetganger aangereden, wat nu?

Voor fietser en voetgangers is er een speciale regeling in het leven geroepen. Deze vinden wij in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. In deze wet staat dat als u als fietser aangereden bent of als voetganger aangereden bent, u altijd aanspraak kunt maken op een letselschadevergoeding. Het maakt daarbij niet uit wat er gebeurd is. Dus of iemand anders of u zelf een verkeersfout maakt is niet relevant. U kunt altijd een letselschade claim indienen.

De enige voorwaarde die artikel 185 Wegenverkeerswet stelt is dat bij het fietsongeluk of de aanrijding als voetganger plaatsvond met een motorvoertuig, dus een auto, motor, vrachtwagen of scooter. Is het motorvoertuig aansprakelijk? Dan ontvangt u uiteraard 100% van uw letselschade vergoed. In het geval u zelf een verkeersfout maakt wordt ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Op grond van de billijkheidscorrectie kan dit oplopen tot 100%!

Is uw kind aangereden door een motorvoertuig? Dan is er op grond van artikel 185 Wegenverkeerswet altijd recht op een letselschadevergoeding. Heeft er dus een aanrijding plaatsgevonden waar u of uw kind letsel aan over heeft gehouden? Schakel dan snel onze de schade letsel advocaten in Den Bosch in.

Heeft u of uw kind letsel opgelopen bij een fiets ongeluk? Laat uw letselschade in Den Bosch dan door ons verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat alle letselschade bedragen vergoed worden en regelen direct voorschotten op de letselschade.

Letselschade verhalen 

Letselschade door een bedrijfsongeval in Den Bosch

Als u in Den Bosch op het werk een ongeval is overkomen en u letsel heeft opgelopen, dan is uw werkgever meestal aansprakelijk. In Nederland zijn bijna alle werkgever verzekerd tegen aansprakelijkheid en zal uw letselschade door deze verzekeraar vergoed worden. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt dit voor u.

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk indien:

 • Een machine stuk of niet voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.
 • U onvoldoende instructies heeft gehad.
 • Er geen of te weinig toezicht op de werkvloer was.
 • Als u bent uitgegleden over een gladde vloer.

Bij een bedrijfsongeval kunt u ernstig letsel oplopen. Voorbeelden van letsel die bij een bedrijfsongeval vaak voorkomen zijn:

 1. Gebroken enkel, gebroken been en gebroken arm
 2. Hersenletsel
 3. Geamputeerde vingers
 4. Nekklachten
 5. Verbrijzelde ledematen
 6. Een dwarslaesie

Bij Brugman Letselschade Advocaten onderzoeken wij graag de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval en geven wij u letselschade advies. Onze letselschade advocaten in Den Bosch verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever.

Veel gestelde vragen bij een bedrijfsongeval

 1. Wat is een bedrijfsongeval? Van een bedrijfsongeval wordt gesproken al er onder werktijd een ongeval gebeurd. Dit kan op de werkplek zelf zijn, maar ook bijvoorbeeld op de locatie van een opdrachtgever. Het is een ongeval dat gebeurt tijden het uitvoeren van een opdracht, dit kan een medewerker in loondienst, maar ook een zzp’er zijn. De voorwaarde is dat er zeggenschap is. Dit wordt in de rechtspraak snel aangenomen.
 2. Bedrijfsongeval, wie betaalt de kosten? De kosten die u door het bedrijfsongeval maakt worden vergoed door de aansprakelijkheidsverzekeraar van de werkgever. Het gaat dan om medische kosten, de reiskosten, maar ook de kosten die u voor een letselschade advocaat maakt!
 3. Wanneer bedrijfsongeval melden bij de arbeidsinspectie? Dit antwoord vindt u op de website van de Inspectie SZW. Een werkgever is in ieder geval verplicht een arbeidsongeval te melden bij blijvend letsel en als er sprake is van een ziekenhuisopname.
 4. Ik ben betrokken bij een bedrijfsongeval, wat nu? Zorgt u ervoor dat uw werkgever zo spoedig mogelijk op de hoogte is van het u overkomen bedrijfsongeval door middel van een meldingsformulier. Zijn er getuigen? Schrijf dan de contactgegevens op. Gaat u daarna direct naar een arts en beschrijf uw medische klachten. Schakel ten slotte een letselschade advocaat in Den Bosch in.

Een hondenbeet, wat nu?

Een hondenbeet komt veel voor en kan tot ernstig letsel lijden. De top 5 letsels hierbij zijn:

 1. Open wonden
 2. Zenuwpijn
 3. Littekens
 4. Ontstekingen
 5. Vleeswonden

Als u door een hond gebeten bent, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De bezitter van de hond die u gebeten is moet uw letselschade vergoeden. Dit staat in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Aansprakelijkheid van hondenbeten vallen onder de dekking van een WA- verzekering. De schade wordt dan ook meestal betaald door de aansprakelijkheidsverzekering van de bezitter van de hond.

Bent u gebeten door een hond en wilt u uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat in Den Bosch? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade claim indienen

Wilt u uw schade claimen na een ongeval in Den Bosch en omstreken? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig en werken onder andere in Den Bosch, Gorinchem, Zaltbommel en Nieuwegein. En wij helpen u kosteloos bij uw schadeclaim! Wij gaan uw schadeclaim indienen bij de aansprakelijke partij en verhalen uw letselschade.

Bel voor al uw vragen of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Verhalen letselschade in Den Bosch

Letselschade omvat vele schadeposten. In beginsel zijn er 2 hoofdgroepen, de materiële letselschade en het smartengeld. Voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

 • Verlies aan verdienvermogen of loonschade (omdat u minder kunt verdienen door het ongeval)
 • Kosten voor hulp in het huishouden, waaronder mantelzorg of het inschakelen van professionele schoonmakers
 • Zelfredzaamheid omdat u verzorging en/ of verpleging nodig hebt
 • Medische kosten waaronder het eigen risico, eigen bijdragen en facturen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut
 • Reiskosten
 • Schade door een studievertraging
 • Economische kwetsbaarheid omdat u door het ongeval moeilijker werk kunt vinden.

Naast materiële schade is er smartengeld.

Wilt u meer weten over welke schade voor vergoeding in aanmerking komt? Uw letselschade advocaat Den Bosch informeert u graag vrijblijvend verder. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Waarom Brugman Advocaten bij letselschade in Den Bosch?

Heeft u letselschade opgelopen ten gevolge van een ongeval in Den Bosch? Dan staan de advocaten van Brugman Letselschade voor u klaar. Wij helpen u bij het berekenen en het verhalen van uw letselschadevergoeding en dat doen wij geheel gratis. Vele mensen zijn u voorgegaan en wij zijn trots op de vele prettige ervaringen van onze cliënten

“Brugman Letselschade Advocaten heeft uitstekend geholpen met een zaak, ik voelde me enorm gesterkt door de juridische kennis, een professionele aanpak en zeer persoonlijke benadering. Absolute aanbeveling wat mij betreft.”

 • Maurits Kappelhof

Heeft het ongeval plaatsgevonden buiten Den Bosch? Geen zorgen want Brugman Letselschade Advocaten heeft filialen door heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor letselschade opgelopen in Eindhoven en Groningen

Contact met uw letselschade advocaat

Mogen wij uw letselschade in Den Bosch verhalen of heeft u vragen? Wij helpen u graag. En u hoeft niet naar ons te komen, want uw letselschade advocaat komt gewoon naar u thuis in Den Bosch om met u te praten over (de gevolgen van) het ongeval. Daarna gaan wij direct voor u aan het werk en zorgen wij ervoor dat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken na een ongeval met letselschade.

Bel ons voor vragen of een afspraak bij u thuis in Den Bosch of omgeving: 0800 278 4626 of stuur ons een mailbericht.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar