Onze letselschade advocaten helpen 100% kosteloos!
Wat te doen bij verlaten plaats ongeval door tegenpartij?

De tegenpartij heeft de plaats ongeval verlaten, wat nu?

Doorrijden na een aanrijding is strafbaar, op grond van de wet is het zelfs een misdrijf. Maar wat kunt u nu doen bij het verlaten plaats ongeval door de tegenpartij? Kunt u alsnog uw letselschade verhalen en wie betaalt dan de letselschade vergoeding aan u? Het antwoord op deze vragen en meer leest u op deze pagina.

Wist u dat u bij het verlaten van de plaats van het ongeval door de tegenpartij zich gratis kunt laten bijstaan door 1 van onze letselschade advocaten? Wij regelen alles voor u, van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het verhalen van uw letselschade na het verlaten van de plaats van het ongeval. Altijd 100% kosteloos!

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij komen direct voor u in actie.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat te doen bij verlaten plaats ongeval door tegenpartij?

Betrokken raken bij een aanrijding is al erg genoeg. Als de tegenpartij dan ook nog eens doorrijdt, dan is dit extra vervelend, zeker bij letselschade. En alhoewel verlaten plaats ongeval een misdrijf is, gebeurt het maar al te vaak. De vraag voor u als verkeersslachtoffer is dan, wat te doen bij het bewust verlaten van de plaats van het ongeval?

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Het doel hiervan is dat een verkeersslachtoffer nooit zonder schadevergoeding komt te zitten. Bij het verlaten van de plaats van het ongeval is de schadeverzekering echter niet bekend. Maar gelukkig is er een oplossing, onder voorwaarden kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit fonds vergoed letselschade, onder andere bij het verlaten van de plaats ongeval door de tegenpartij.

Om voor een letselschadevergoeding in aanmerking te komen, is het wel van belang dat u bewijst dat u bent aangereden en dat de dader is doorgereden na de aanrijding. Van belang is dus dat u een getuige heeft van het doorrijden na een aanrijding. Maar er zijn meer voorwaarden voor het verkrijgen van een schadevergoeding bij verlaten plaats ongeval. Zo is het van belang dat u aangifte doet van de aanrijding en wel binnen 14 dagen na de aanrijding. Doet u later aangifte, dan kunt u geen aanspraak meer maken op een letselschade vergoeding.

Ons advies is om bij verlaten plaats ongeval altijd direct de politie te bellen. Doet u dit ter plaatse, dan kan de politie een onderzoek instellen. Zo kunnen er getuigen gehoord worden en buurtonderzoek gedaan worden. Wellicht dat iemand een kenteken gezien heeft of meer informatie over de auto weet. U vergroot dan de kans dat de doorrijder alsnog getraceerd wordt. Vraag daarnaast ook zelf of mensen het doorrijden gezien hebben en vraag deze mensen om contactgegevens. U kunt dan later een getuigenverklaring vragen.

Verlaten plaats ongeval en het Waarborgfonds

Bij verlaten van de plaats van het ongeval kunt u dus een verzoek tot het betalen van schadevergoeding indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit kan via de website. Maar u kunt het ook door een letselschade advocaat van ons kantoor laten doen. Dan regelen wij direct alles voor u, van het indienen van het verzoek om schadevergoeding tot het begroten van de schade en het verhalen hiervan. En wist u dat u bij gratis bij ons terecht kan voor het indienen van een letselschade claim?

Het Waarborgfonds is een op grond van de wet verplicht fonds omdat er altijd een verzekeraar moet zijn die letselschade als gevolg van een aanrijding moet betalen. Daarom storten alle Nederlandse verzekeraars jaarlijks een bedrag in het Waarborgfonds. Van dit geld worden letselschadevergoedingen uitgekeerd bij:

 • verlaten plaats ongeval
 • aangereden worden door onverzekerd voertuig
 • aanrijding met gestolen motorvoertuig

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Want letselschade verhalen is niet eenvoudig. Kiest u voor ons, dan is dit wat wij onder andere voor u doen:

 • verzoek schadevergoeding indienen bij het Waarborgfonds
 • letselschade begroten en de schadeposten opnemen op een schadestaat
 • na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op de letselschade aanvragen
 • onze medisch adviseur inschakelen
 • bij loonschade u bijstaan bij het UWV of bij een geschil met uw werkgever
 • onderhandelen met het Waarborgfonds Motorverkeer over de hoogte van uw schadevergoeding

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 8 letselschade advocaten en 8 letselschadejuristen, ondersteund door juridisch medewerkers. Er zijn ook 2 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u letselschade claimen na een aanrijding, bedrijfsongeval of omdat u gebeten door een hond bent? Indien een andere persoon aansprakelijk is, kunt u gratis aanspraak maken op juridische hulp van een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Hoe het kan dat wij u gratis kunnen helpen leest u door op de link te klikken.

Mensen lezen ook:

💰welke letselschade bedragen worden vergoed

🚲 fietsongeluk

🚶‍♀️voetganger aangereden

🏍️scooter ongeluk

🏢 letselschade bureau

👨‍⚖️letselschade advocaat Groningen

🐕hondenbeet

🐎val van paard

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 2500 anderen gratis juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar