Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Is u een bedrijfsongeval overkomen in Friesland en lijdt u letselschade?

Bedrijfsongeval Friesland

Ieder jaar weer gebeuren er meer dan 200.000 ongevallen op het werk. Deze bedrijfsongevallen gebeuren in alle branches, maar met name bij bouwongevallen, een steigerongeval en ongevallen met machines komt vaak letsel voor.

Een bedrijfsongeval kan leiden tot licht letsel, maar ook zijn er veel arbeidsongevallen met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Met name bij arbeidsongeschiktheid en medische kosten is er dan veel schade.

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Friesland? Dan helpen onze letselschade advocaten in Friesland u graag. Onze letselschade advocaat in Friesland Friso Brugman komt graag bij u thuis om de gevolgen van het bedrijfsongeval met u te bespreken en direct actie te ondernemen. Zij zorgen samen met ons team van letselschade advocaten dat uw letselschade bij de letselschade verzekeraar geclaimd wordt.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat bij bedrijfsongeval Friesland

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag en altijd 100% kosteloos. Net als uw letselschade verhalen wij de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier op. Wij komen dan binnen 48 uur bij u thuis om uw te helpen.

Een bedrijfsongeval in Friesland, wat nu?

Als u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval, dan zit u logischerwijze met vragen. Zeker als u niet kunt werk door het letsel dat u als gevolg van het arbeidsongeval lijdt. Want wie betaalt uw salaris door en wat als u blijvend uw eigen werk niet meer kunt doen?

Soms is letsel tijdelijk. Dan maakt u medische kosten en wellicht mist u een korte periode inkomen. Vaak echter is er sprake van ernstig letsel bij een bedrijfsongeval in Friesland. Veel voorkomend letsel bij een bedrijfsongeval is:

✅ gebroken of geamputeerde ledematen;
hersenletsel;
✅ enkelletsel of voetletsel
✅ een dwarslaesie
✅ wonden

In de wet is bepaald dat uw werkgever aansprakelijk is voor de schade die u door het bedrijfsongeval lijdt. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Werkgevers zijn gelukkig meestal goed verzekerd. De letselschade verzekeraar zal uw letselschade dan vergoeden. Hiervoor dient u uw werkgever aansprakelijk te stellen. Deze stuurt de aansprakelijkstelling door naar haar verzekeraar. Deze zal de letselschade claim verder met u afhandelen.

Het verhalen van letselschade op een letselschade verzekeraar is niet eenvoudig. Bij de verzekeraar wordt uw letselschadezaak behandeld door een ervaren letselschade jurist. Het is daarom goed om u ook bij te laten staan door een letselschade specialist. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Friesland. Eke Tinga of een van onze andere letselschade advocaten helpt u graag en zorgt dat uw belangen bij het verhalen van de schade door het letsel gewaarborgd worden.

Lijdt u letselschade in Friesland door een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel uw letselschade advocaat in Friesland op het gratis nummer: 0800 278 4626 of vul ons letselschade contact formulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op!

Icon

Een bedrijfsongeval in Friesland, waar heb ik recht op?

Indien de aansprakelijkheid is erkend, dan dienen wij uw letselschade te begroten. Deze schade is bij iedereen anders. De hoogte van de schade bij een bedrijfsongeval hangt af van de ernst van het letsel, de mate van arbeidsongeschiktheid, de hoogte van de inkomensschade en de looptijd van de schade. Letselschade berekenen is dan ook specialistenwerk.

Onze letselschade advocaat in Friesland berekend uiteraard uw letselschade en zal ook het smartengeld berekenen. Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten, verdriet en angstklachten door het bedrijfsongeval in Friesland. De meest voorkomende overige schadeposten zijn:

✅ inkomensschade door arbeidsongeschiktheid;
✅ pensioenschade;
✅ reiskosten;
✅ kosten voor huishoudelijke hulp;
✅ thuiszorg;
✅ ziekenhuisdaggeldvergoeding
revalidatiedaggeldvergoeding

Wilt u weten waar u recht op heeft na een bedrijfsongeval in Friesland? Bel Friso Brugman, onze letselschade specialisten in Friesland. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een mailbericht.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

Lijdt u letselschade in Friesland? Onze letselschade advocaten werken in heel Friesland. Dus voor ook voor letselschade in Joure, een letselschade advocaat in Drachten of een letselschade advocaat in Lemmer of een andere plaats in Friesland kunt u bij ons terecht.

Lees ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Friesland

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar