Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Drachten

Bent u in de regio Drachten op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons werken alleen letselschade advocaten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Orde van Advocaten. En uw letselschade advocaat in Drachten en omstreken is ook nog eens lid van de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u dus zeker aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade in Drachten.

Letselschade Advocaten

Uw letselschade in Drachten kosteloos verhaald door een letselschade advocaat

Als u op internet zoekt, dan komt u veel aanbieders tegen die stellen dat zij uw letselschade kunnen verhalen. Helaas zijn dit vaak geen advocaten, laat staat letselschade advocaten die aangesloten zijn bij de LSA. Deze letselschadebureaus en letselschade juristen zijn geen specialisten. Het gevolg is dat uw letselschade in Drachten niet goed verhaald wordt. U blijft dan met schade zitten met alle (toekomstige) gevolgen van dien.

Als u voor onze letselschade advocaat in Drachten kiest, dan weet u zeker dat u met een erkende en ervaren letselschade advocaat te maken heeft. En voor de kosten hoeft u het niet te laten, Net als uw letselschade verhalen wij alle juridische kosten op de aansprakelijke partij. U maakt voor onze rechtsbijstand geen kosten!

Icon

Waar heeft u recht op bij letselschade in Drachten

Stel uw bent aangereden of gewond geraakt op het werk. Als u hierbij gewond raakt en schade lijdt, dan spreken wij van letselschade. Is een ander aansprakelijk of schadeplichtig, dan is er recht op een letselschade vergoeding.

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Deze laatste schade wordt vaak smartengeld genoemd. Letselschade kunnen wij verder onderverdelen in kosten en schade. Zo maakt u kosten voor uw medische behandelingen. En uw eigen risico bent u meestal na een ongeval snel kwijt. Andere kosten die voor vergoeding in aanmerking komen zijn reiskosten en hulp in het huishouding of kosten voor verzorging.

Bij schade is inkomensschade de grootste schadepost. Uw letselschade advocaat in Drachten berekend deze schade en verhaalt uw letselschade door arbeidsongeschiktheid op de letselschade verzekeraar.

Wat is smartengeld?

Stel u bent op de fiets aangereden door een auto. Hierbij raakt u gewond en u heeft pijn. Er is een lelijk blijvend litteken op uw been en u bent angstig geworden. Pijn, een litteken en angst is schade, maar niet op geld waardeerbaar. Het wordt smartengeld genoemd en u heeft hier recht op. Maar hoe moet je smartengeld berekenen?

In het verleden zijn veel uitspraken in letselschadezaken gedaan. Deze uitspraken zijn voor een deel verzameld in de Smartengeld gids. Op basis van deze uitspraken wordt uw smartengeldvergoeding vastgesteld. Gezocht wordt naar een vergelijkbaar ongeval en op basis hiervan wordt smartengeld in een concreet geval vastgesteld.

Lijdt u schade door een verkeerongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Verkeersongeval in Drachten

Een aanrijding met de fiets of een achterop aanrijding. Voorbeelden van ongevallen waaraan u vervelend letsel kunt overhouden. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval, dan is deze persoon schadeplichtig. Bent u door een auto, motor of scooter aangereden? Dan betaalt de WAM- verzekeraar uw schade. U weet dan zeker dat er een partij is die verhaal biedt!

Bent u betrokken bij een fietsongeval en daarbij aangereden door een auto of scooter? Dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Dit staat in de wet en geldt ook voor voetgangers. Dit schadevergoedingsrecht is er zelfs als u op de fiets aangereden bent door een eigen verkeersfout! U ontvangt dan ten minste 50% van uw schade vergoed. Kinderen tot 14 jaar ontvangen altijd een volledige schadevergoeding!

Bedrijfsongeval Drachten

Een val van de trap, een gladde vloer, een defecte machine of een fout van een collega. In al deze gevallen is er meestal sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Uw werkgever is dan schadeplichtig. De meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Daarom neemt de letselschade verzekering de letselschade claim in behandeling. Dit komt uw relatie met de werkgever ten goede.

Contact met uw kosteloze letselschade advocaat

Is uw een ongeval in Drachten overkomen en wilt u uw letselschade claimen bij de aansprakelijke partij? Neemt u dan eens contact op met Brugman Letselschade Advocaten Drachten. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor advies en het verhalen van uw letselschade in Drachten.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Friesland!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in heel Friesland! U kunt een beroep op ons doen in de regio’s  Drachten, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek en Heerenveen!

Eke Tinga, letselschade specialist Friesland

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar