Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Gratis rechtsbijstand letselschade, hoe zit dit precies?

Als u op zoek bent naar rechtsbijstand letselschade, dan komt u het waarschijnlijk geregeld tegen, gratis rechtsbijstand bij letselschade. Vaak wordt gedacht dat dit alleen geldt voor een letselschade jurist van een letselschade bureau. Maar ook een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons advocatenkantoor helpt u geheel kosteloos bij letselschade. Hoe dit kan leest u op deze pagina.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat

Een ongeluk zit in een klein hoekje, luidt het bekende spreekwoord. Helaas is dit maar al te waak de waarheid. Veelal gebeurt een fietsongeluk, achterop aanrijding of bedrijfsongeval ook geheel buiten uw schuld. Er is dan recht op een letselschadevergoeding. Maar een letselschade claim indienen is ingewikkeld en tijdrovend.

De Nederlandse wetgever beschermd verkeersslachtoffers en slachtoffer van bijvoorbeeld een arbeidsongeval of een hondenbeet goed. In artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek (BW) is zelfs een regeling over rechtsbijstand bij letselschade. Dit wetsartikel luidt als volgt:

“Als vermogensschade komen mede voor vergoeding in aanmerking:

 1. de redelijke kosten ter voorkoming of beperking van schade die als gevolg van de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, mocht worden verwacht;
 2. redelijke kosten ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid;
 3. redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte.

Op grond van artikel 6:96 lid 2 komen dus de kosten voor vergoeding in aanmerking voor het vaststellen van de aansprakelijkheid en het berekenen en verhalen van schade als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval. Het gaat dan wel om de buitengerechtelijke kosten, dus de kosten van een gerechtelijke procedure komen niet voor vergoeding in aanmerking. Echter wordt 98% van de letselschade zaken buiten de rechter om geregeld.

Rechtsbijstand bij letselschade is in de meest gevallen dus geheel kosteloos, ook als u een letselschade advocaat inschakelt!

Rechtsbijstand letselschade van een letselschade advocaat

Rechtsbijstand letselschade is dus in veel gevallen gehele kosteloos. Dit is zo bij een aanrijding, een ongeluk op het werk of ieder ander ongeluk. Kiest u voor een letselschade advocaat, dan weet u zeker dat u de hoogst mogelijke rechtsbijstand bij uw letselschade claim ontvangt. Al onze letselschade advocaten zijn namelijk hoog opgeleid en hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade.

Wat vinden anderen van onze rechtsbijstand letselschade?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat doen onze letselschade advocaten voor u?

Kiest u voor aan schade letsel advocaat van ons kantoor, dan

 • wordt er een onderzoek ingesteld naar de schuldvraag en aansprakelijkheid voor het u overkomen ongeluk
 • gaan wij de tegenpartij voor u aansprakelijk stellen door middel van een aansprakelijkheidsbrief
 • starten wij indien noodzakelijk een gerechtelijke procedure
 • helpen wij u altijd volledig kosteloos gedurende het gehele letselschade traject
 • voeren wij de correspondentie met de letselschadeverzekeraar
 • vorderen wij een voorschot op uw letselschade vergoeding na erkenning van aansprakelijkheid
 • schakelen wij een medisch adviseur of een arbeidsdeskundige voor u in
 • wordt er een duidelijke schadestaat opgesteld met daarop alle letselschadebedragen
 • berekenen wij uw letselschadevergoeding
 • zorgt uw letselschade advocaat voor een maximale vergoeding van uw letselschade

Wilt u ook gratis rechtsbijstand bij letselschade? Neem dan contact op met een letselschade expert van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij bieden altijd gratis rechtsbijstand letselschade.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschadejuristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat? Wij helpen u gratis en altijd 100% gratis bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeluk.

Mensen lezen ook:

 1. Top 10 letselschade advocaten Nederland
 2. Pro deo advocaat bij letselschade
 3. letselschade advocaat no cure no pay
 4. Letselschade advocaat Barendrecht
 5. Letselschade verhalen op een schadeverzekering

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar