Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Castricum

Zoekt u een letselschade advocaat in Castricum? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaat in de regio Castricum verhaalt uw schade als gevolg van een ongeval. Of u nu slachtoffer bent van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, bij ons bent u aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. En dit doet onze letselschade advocaat veelal kosteloos voor u! Ons kantoor is gevestigd in de buurt van Castricum. Maar u onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis. Hij inventariseert uw schade en gaat direct voor u aan het werk.

Letselschade door verkeersongeval

Als u gewond bent geraakt bij een verkeersongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Dit is geregeld in de wet. U kunt uw letselschade claim direct bij de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval indienen. Dat is wel zo gemakkelijk. Wel dient u dit binnen 3 jaar na het ongeval te doen.

Een veel voorkomend letsel bij een verkeersongeval is een whiplash. Helaas ontkennen verzekeraars vaak dat er schade is bij een whiplash. Er zou geen letsel te zien zijn. Bij verkeersongevallen in het algemeen en whiplash letsel in het bijzonder is het daarom van belang dat u een letselschade advocaat inschakeld. Deze gaat de discussie over de schade voor u aan. Onze letselschade advocaten weten precies hoe zij uw schade maximaal vergoed krijgen.

Letselschade door bedrijfsongeval

Bij letsel als gevolg van een bedrijfsongeval kunt u niet direct bij de verzekeraar terecht. U dient eerst de werkgever aansprakelijk te stellen. U dient daarbij aan te tonen dat u tijdens uw werkzaamheden een ongeval is overkomen. Tevens moet u bewijzen dat u letsel aan dit ongeval heeft overgehouden.

Als u kunt aantonen dat u een bedrijfsongeval is overkomen en u hierbij gewond bent geraakt, dan is de werkgever aan zet. Hij is aansprakelijk voor uw schade tenzij hij aan kan tonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. In de praktijk is de werkgever echter bijna altijd aansprakelijk voor uw letselschade.

Contact

Bent u het slachtoffer van een ongeval in Castricum of woont u in Castrucum? Onze letselschade advocaat voor de regio Castricum verhaalt uw schade! Bel voor een vrijblijvend intakegesprek: 0800-2784626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar