Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Enkhuizen

Woont u in of rondom Enkhuizen en zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat om uw schade als gevolg van een ongeval te verhalen? Dan bent u bij advocatenkantoor Brugman aan het juiste adres. Onze letselschadespecialisten in Enkhuizen verhalen uw letselschade. En dat doen wij bijna altijd kosteloos voor u. Wij hebben jarenlange ervaring bij het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Wat doet een letselschade advocaat in Enkhuizen?

Brugman Letselschade Advocaten heeft kantoren in Wognum en Hoorn. Maar uw letschade advocaat kan ook gewoon naar u in Enkhuizen komen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij wat u is overkomen en welke gevolgen het letsel op uw dagelijks leven heeft. Uw letselschade advocaat in Enkhuizen gaat vervolgens uw letselschade berekenen en vraagt bij de verzekeraar direct een voorschot op de schade voor u aan. De eerste schade is dan direct vergoed, zoals het verplicht eigen risico, reiskosten en bijvoorbeeld inkomensschade.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak van uw letselschade dossier. Daarom heeft u altijd een vast aanspreekpunt en zijn wij goed telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag tijdens deze moeilijke periode en zorgen dat u maximaal schadeloos wordt gesteld.

Wilt kosteloze hulp van een letselschade advocaat in Enkhuizen? Neem dan contact met ons op. Bel 0229 507903 of vul hier in wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Hoe ziet het letselschade traject er uit?

Na een ongeval komt er veel op uw af. Dat begrijpen wij als de beste. Onze letselschade advocaat bezoekt u dan ook direct na uw aanmelding bij u thuis in de regio Enkhuizen. Uw letselschade specialist bespreekt het ongeval en de gevolgen hiervan met u. Ook brengt uw letselschade advocaat uw letsel in kaart en maakt hij een eerste opstelling van de schade.

Met de tijdens het intakegesprek verzamelde informatie wordt contact gezocht met de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. Wij zorgen ervoor dat de aansprakelijkheid erkend wordt. Ook verzoeken wij de verzekeraar direct om een schadevergoeding in de vorm van een voorschot. Uw letselschade advocaat stelt hiervoor een schadestaat op.

Nadat de verzekeraar de aansprakelijkheid erkend heeft, gaan wij samen met u de totale schade in kaart brengen. Is er sprake van blijvend letsel? Dan schakelen wij onze medische adviseur in. Bent u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt door het ongeval gerelateerde letsel? Wij hebben onze eigen verzekeringsarts en arbeidsdeskundige om u te helpen.

Als alle schade bekend is, wordt de schade met de verzekeraar geregeld. Dit gebeurt door middel van een overeenkomst tussen u en de verzekeraar. Dit wordt een vaststellingsovereenkomst genoemd. Is er ook schade in de toekomst te verwachten door het letsel? Dan maken wij hierover ook afspraken met de verzekeraar in de vorm van een voorbehoud. U kunt dan in de toekomst altijd weer op uw letselschade claim terugkomen.

Waar bestaat een letselschade vergoeding uit?

Letselschade bestaat uit:

 • de kosten die u maakt
 • schade door arbeidsongeschiktheid
 • een studievertraging
 • smartengeld

Bij kosten kunt u denken aan het wettelijk eigen risico, reiskosten, kosten voor hulp in het huishouden en onderhoudskosten voor uw huis en tuin als u dit door het letsel niet meer zelf kunt doen. Bij inkomensschade en studievertraging wordt berekend welk inkomen u door het ongeluk misloopt. Dit dient gecompenseerd te worden.

Waar kosten en inkomensschade berekend kunnen worden, bij een smartengeldvergoeding is dit niet het geval. Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten door een ongeval, angstklachten en psychische klachten als een PTSS. Bent u gewond geraakt bij een ongeval, zijn er botbreuken en/ of zijn er lichamelijke klachten zoals nekklachten na een aanrijding? Dan is er recht op een vergoeding van smartengeld.

Brugman Letselschade Advocaten in Enkhuizen

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in de regio Enkhuizen. Dit doen zij al ruim 12.5 jaar. Al onze advocaten zijn met recht specialisten op het gebied van letselschade te noemen. Maar ons kantoor doet meer! Wij helpen u ook bij andere problemen welke u ondervindt als gevolg van het ongeval.

Soms hebben slachtoffers te maken met arbeidsongeschiktheid. Dit leidt niet zelden tot problemen op het werk of met het UWV. Er werken bij Brugman Letselschade Advocaten ook specialisten op deze gebieden. Wij helpen u dus niet alleen bij het verhalen van uw schade.

Veel mensen maken ten onrechte gebruik van een rechtsbijstandsverzekering of letselschadebureau. Deze personen hebben echter veelal niet de kennis van een letselschade advocaat. En voor de kosten hoeft u het ook niet te laten om een letselschade advocaat van Advocatenkantoor in de arm te nemen. Wij werken namelijk volledig kosteloos voor slachtoffers van een ongeval met letselschade.

Wilt u een maximale vergoeding van uw schade en wenst u een persoonlijke aanpak door een erkende letselschade advocaat? Neemt u dan eens contact op met Brugman Letselschade Advocaten Enkhuizen: 0229 507 903. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

 

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar