Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Enkhuizen

Woont u in of rondom Enkhuizen en zoekt u een erkende letselschade advocaat om uw schade als gevolg van een ongeval te verhalen? Dan bent u bij advocatenkantoor Brugman aan het juiste adres. Onze letselschadespecialisten in Enkhuizen verhalen uw letselschade. En dat doen wij bijna altijd kosteloos voor u. De letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring bij het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeval. Zij verhalen daarbij zowel u materiële schade als uw smartengeld.

Uw letselschade advocaat uit Enkhuizen

Als slachtoffer van een ongeval met letsel wilt u dat uw schade snel en volledig verhaald wordt. Het is dan fijn als de lijnen met uw letselschade advocaat kort zijn. Ook wilt u een persoonlijke benadering tijdens het letselschadetraject. De letselschadespecialisten van Brugman Letselschade Advocaten werken in uw regio.

U krijgt bij Brugman Letselschade Advocaten een eigen letselschade advocaat toegewezen welke bij u in de buurt werkt. U kunt of haar altijd bereiken. Uw eigen advocaat komt zelfs bij u thuis om te praten over het ongeval en uw schade te inventariseren. Dat is de persoonlijke aanpak van Brugman Letselschade Advocaten.

Woont u in of in de buurt van Enkhuizen en lijdt u schade als gevolg van letsel door een ongeval? Uw persoonlijke letselschadespecialist van Brugman Letselschade Advocaten in Enkhuizen helpt u graag. Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Het letselschade traject

Na een ongeval komt er veel op uw af. Dat begrijpen wij als de beste. Onze letselschade advocaat bezoekt u dan ook direct na uw aanmelding bij u thuis in de regio Enkhuizen. De letselschade specialist bespreekt het ongeval met u. Ook brengt u letselschade advocaat uw letsel in kaart en maakt hij een eerste opstelling van de schade.

Met de tijdens het intakegesprek verzamelde informatie wordt contact gezocht met de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. Wij zorgen ervoor dat de aansprakelijkheid erkend wordt. Ook verzoeken wij de verzekeraar direct om een schadevergoeding in de vorm van een voorschot. Uw letselschade advocaat stelt hiervoor een schadestaat op.

Nadat de verzekeraar de aansprakelijkheid erkend heeft, gaan wij samen met u de totale schade in kaart brengen. Is er sprake van blijvend letsel? Dan schakelen wij onze medische adviseur in. Bent u tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt door het ongeval gerelateerde letsel? Wij hebben onze eigen verzekeringsarts en arbeidsdeskundige om u te helpen.

Als alle schade bekend is, wordt de schade met de verzekeraar geregeld. Dit gebeurt door middel van een overeenkomst tussen u en de verzekeraar. Is er ook schade in de toekomst te verwachten door het letsel? Dan maken wij hierover ook afspraken met de verzekeraar.

Brugman Letselschade Advocaten in Enkhuizen

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in de regio Enkhuizen. Dit doen zij al ruim 8 jaar. Al onze advocaten zijn met recht specialisten op het gebied van letselschade te noemen. Maar ons kantoor doet meer! Wij helpen u ook bij andere problemen welke u ondervindt als gevolg van het ongeval.

Soms hebben slachtoffers te maken met arbeidsongeschiktheid. Dit leidt niet zelden tot problemen op het werk of met het UWV. Er werken bij Brugman Letselschade Advocaten ook specialisten op deze gebieden. Wij helpen u dus niet alleen bij het verhalen van uw schade.

Veel mensen maken ten onrechte gebruik van een rechtsbijstandsverzekering of letselschadebureau. Deze personen hebben echter veelal niet de kennis van een letselschade advocaat. En voor de kosten hoeft u het ook niet te laten om een letselschade advocaat van Advocatenkantoor in de arm te nemen. Wij werken namelijk volledig kosteloos voor slachtoffers van een ongeval met letselschade.

Wilt u een maximale vergoeding van uw schade en wenst u een persoonlijke aanpak door een erkende letselschade advocaat? Neemt u dan eens contact op met Brugman Letselschade Advocaten regio Enkhuizen: 0800-2784626 // contact@advocatenkantoorbrugman.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar