Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Stede Broec

Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Voor de gemeente Stede Broec kiest u voor een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Of u nu in  Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek woont, onze letselschade advocaat helpt u graag. Wij zijn gevestigd in het Westfriese Wognum, op korte afstand van de gemeente Stede Broec. Voor het verhalen van letselschade na een verkeersongeval om bedrijfsongval bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als u letsel lijdt als gevolg van een medische fout bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door onze letselschade adocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade advocaat Stede Broec

Als u bij een ongeval letsel heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan kosten voor verzorging thuis, huishoudelijke hulp en het eigen risico. Maar ook inkomensschade als gevolg van arbeidsongeschiktheid is materiële schade.

Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld. Dit is een vergoeding voor de geleden pijn door het ongeval. Als u bij een ongeval gewond bent geraakt heeft u altijd recht op smartengeld.

Heeft u vragen over schade als gevolg van een ongeval? Uw letselschade advocaat Stede Broec informeert u graag. Hij of zij komt graag bij u thuis om uw schade te inventariseren en te verhalen. Of u nu in Bovenkarspel, Lutjebroef of Grootebroek woont!

Wat te doen na een ongeval

Nadat u een ongeval is overkomen, is het belangrijk dat u de dader zo snel mogelijk aansprakelijk stelt. Uiteraard doet uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten dit voor u. Daarnaast is van belang dat u na het ongeval naar de huisarts of het ziekenhuis gaat. Dit voorkomt discussie met de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar.

Contact

Bent u in Stede Broec slachtoffer van een verkeersongeval? Neem dan contact met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u snel en accuraat! Bel 0800-2784626 of mail voor een kosteloze afspraak bij u thuis of op ons kantoor in Wognum!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar