Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Lijdt u schade door een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet?

Letselschade Stede Broec

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval of is u een ongeval op het werk overkomen? Voor de gemeente Stede Broec kunt u kiezen voor een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Hoorn. Of u nu in  Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek woont, een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor helpt u graag. Wij zijn gevestigd Wognum en Hoorn, op korte afstand van de gemeente Stede Broec.

U kunt bij ons terecht voor een:

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een erkende en deskundige letselschade advocaat in de buurt van Stede Broec? Bel 0229 507903 of vertel ons wat u is overkomen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat in Stede Broec?

Als u bij een ongeval letsel heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan kosten voor verzorging thuis, huishoudelijke hulp en het eigen risico. Maar ook inkomensschade als gevolg van arbeidsongeschiktheid is materiële schade.

Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld. Dit is een vergoeding voor de geleden pijn door het ongeval. Als u bij een ongeval gewond bent geraakt heeft u altijd recht op smartengeld.

Materiële schade en immateriële schade (smartengeld) claimen is niet zo eenvoudig als het wellicht klinkt. U moet onderzoeken wij aansprakelijk is voor uw letselschade, deze persoon aansprakelijk stellen en onderhandelen met een letselschadejurist van de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Deze letselschade jurist is ervaren op het gebied van letselschade. Ook heeft een letselschade jurist van de verzekeraar als doel zo min mogelijk schadevergoeding te betalen.

Neemt u een letselschade advocaat in de arm, dan weet u zeker dat uw rechten gewaarborgd zijn. Wij behartigen uw belangen in het gehele letselschade traject:

 • wij onderzoeken wie aansprakelijk is
 • er wordt een aansprakelijkstelling opgesteld
 • de aansprakelijke persoon wordt aansprakelijk gesteld
 • wij regelen een voorschot letselschade
 • er wordt onderhandeld met de letselschade jurist van de verzekeraar
 • uw letselschade wordt maximaal verhaald

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Stede Broec

Heef u letselschade opgelopen door een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel voor gratis juridische hulp van een letselschade advocaat 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat te doen bij een aanrijding?

Een aanrijding is een van de meest voorkomende ongevallen waarbij u letsel kunt oplopen. Denk hierbij aan een kop-staart botsing, een kettingbotsing of als u als fietser aangereden wordt. Veelvoorkomend letsel bij een aanrijding betreft nekklachten die kunnen uitmonden in whiplashklachten. Maar ook botbreuken, hersenletsel en zelfs een dwarslaesie komen bij een aanrijding voor.

Bij een aanrijding zijn een aantal zaken belangrijk:

 • vul een schade-aanrijdingsformulier in
 • laat het aanrijdingsformulier ondertekenen.
 • zijn er getuigen? Vraag om contactgegevens
 • maak foto’s van de auto en of fiets
 • laat uw letselschade direct na het ongeval behandelen
 • bel een letselschade advocaat

Met deze stappen weet u zeker dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Letselschade berekenen

Wilt u uw schadevergoeding laten berekenen? Onze letselschade specialisten helpen u graag. Ook voor het smartengeld berekenen. bij letselschade berekenen is het nodig dat wij weten welke letsel u aan het ongeval heeft overgehouden en welke materiële schade en immateriële schade u hierdoor lijdt, zoals inkomensschade, medische kosten en pijnklachten na een aanrijding. Dit laatste is vooral belang voor het smartengeld berekenen.

Wil u uw letselschade berekenen of smartengeld berekenen laten door een letselschade advocaat in Stede Broec? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Hoorn of Wognum. Wij bieden een gratis letselschade advies en gaan uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij.

Bel voor een gratis letselschade advies en gratis rechtsbijstand bij letselschade claimen 0229 507903 of vul ons contactformulier in. Een letselschade specialist van ons kantoor neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Hoorn en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar