Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Slootdorp

Heeft u te maken met letselschade in Slootdorp? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. En dit volledig kosteloos als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval in Slootdorp.

Bel 0800 278 4626 voor gratis advies en het kosteloos laten verhalen van uw letselschade in Slootdorp door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 8.15 tot 21.30 uur. Mailen kan natuurlijk ook!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in Slootdorp en omstreken. Wij zijn dus ook actief in onder andere Wieringerwerf, Kreileroord, Middenmeer, Anna Paulowna, Den Helder, Medemblik, Hypolytushoef, Wieringen, Den Oever, Wieringerwaard en Opperdoes.

Letselschade advocaat Slootdorp

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade en overlijdensschade. Ons kantoor heeft meer dan 10 jaar ervaring en helpen u en uw naasten bij licht en zwaar letsel! Van blauwe plekken tot een whiplash en een dwarslaesie. Door jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u altijd helpen, ook bij overlijdensschade.

Bent u zelf in Slootdorp geen slachtoffer van een ongeval maar familielid van een slachtoffer? Dan heeft u ook recht op een schadevergoeding! Per 1 januari 2019 hebben namelijk naasten van een slachtoffer met letsel en nabestaanden recht op affectieschade. Het gaat dan om vastgestelde bedragen. Hier leest u meer over affectieschade. Wilt u meer informatie over affectieschade? Neemt u dan contact met ons op!

Naast affectieschade is er ook schockschade. Dit is het geval als u getuige bent geweest van een ernstig ongeval van een naaste. Als u hierdoor psychische klachten heeft, dan heeft u recht op een vergoeding van al uw schade! Lees hier meer over schockschade.

Shockschade staat niet in de wet, maar is in de jurisprudentie ontstaan. Het is een ingewikkeld onderwerp. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de regio Slootdorp informeert u graag!

Uw schadevergoeding in Slootdorp

Indien een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze persoon zelf of diens verzekeraar uw letselschade in Slootdorp te betalen. Daarvoor dient hij aansprakelijk gesteld te worden. Uw letselschade advocaat Slootdorp van Brugman Letselschade Advocaten regelt dit voor u.

U heeft recht op een vergoeding van uw materiële en immateriële schade. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten, maar ook aan inkomensschade omdat u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent geraakt bij het ongeval. Hier leest u meer over de schadeposten welke vergoed dienen te worden bij letselshade in Slootdorp.

Contact met uw letselschade advocaat Slootdorp

Wilt u uw letselschade in Slootdorp kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de regio Slootdorp? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 46 26 voor vragen of het maken van een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook. Met afspraaklocaties in Alkmaar, Hoorn, Purmerend en Wognum (aan de A7) zijn wij altijd dichtbij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar