Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Winkel?

Letselschade advocaat Winkel

Een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of een hondenbeet. Bij letsel maakt u kosten en lijdt u schade. Voor deze letselschade kunt u in veel gevallen een schadevergoeding ontvangen. Een letselschade advocaat kan u daarbij helpen. Een letselschade advocaat in Winkel vindt u bij ons in Wognum en Hoorn. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. De tegenpartij betaalt de rechtsbijstandskosten, overigens vaak een verzekeraar!

Schadevergoeding letselschade berekenen

Na een achterop aanrijding heeft u recht op een schadevergoeding. Een schadevergoeding bij letselschade berekenen is echter niet zo simpel. Want welke letselschade bedragen komen voor vergoeding in aanmerking en berekenen je smartengeld?

Letselschade berekenen begint bij het inventariseren van de verschillende letselschade bedragen. Wat zijn de financiële gevolgen van het ongeluk voor u persoonlijk en hoe hoog is de schade? De meest voorkomende letselschade bedragen zijn:

Als deze materiële letselschade bedragen worden door uw letselschade advocaat op een schadestaat genoteerd. Dit is de basis voor uw letselschade berekening.

Wilt u uw letselschade laten berekenen door een letselschade advocaat in Winkel? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de button en 1 van onze letselschade advocaten in Hoorn of Wognum neemt binnen 1 dag contact met u op.

Donna van Klooster is 1 van de 15 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Lees ook:

Wat is smartengeld?

Onderdeel van uw letselschade vergoeding is smartengeld. Dit wordt ook wel een immateriële schadevergoeding genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat u door iemand bij een ongeluk is aangedaan. Bijvoorbeeld omdat u gewond bent geraakt bij een kop-staart botsing of ongeluk op het werk. Onderdeel van de smartengeldvergoeding is een vergoeding voor:

 • pijnklachten
 • angstklachten zoals verkeersangst
 • verdriet over wat er gebeurd is
 • boosheid over wat iemand u heeft aangedaan
 • verlies aan levensvreugde bij blijvend letsel

Een ander woord voor smartengeld is ook wel morele schadevergoeding

Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Na een ongeluk krijgt u te maken met een verzekeraar. Bijvoorbeeld een WAM- verzekeraar na een kettingbotsing. De letselschade jurist van deze verzekeraar heeft veel kennis van het letselschade recht. Zijn doel is om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk om zelf ook een letselschade specialist in de arm te nemen.

De wetgever begrijpt heel goed dat u als letselschade slachtoffer minder kennis heeft dan een letselschade jurist van een verzekeraar. Daarom is in artikel 6:96 BW bepaald dat een slachtoffer van een ongeluk recht heeft op een gratis letselschade advocaat. De enige voorwaarde is dat er iemand aansprakelijk is voor de schade die u lijdt. Maar ook bij een svi verzekering is er meestal recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat in Winkel

Wilt u gratis geholpen worden bij letselschade door een letselschade advocaat in Winkel? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten in Hoorn en Wognum. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op.

Letselschade advocaat Aniek Waiboer

Aniek Waiboer is een van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar