Letselschade claimen op de
Schadeverzekering werknemers

Schadeverzekering werknemers

Een val van een trap, letsel door een gevaarlijke machine of letsel opgelopen in de zorg. Er kunnen diverse oorzaken zijn van letsel tijden werk. Maar bij alle ongelukken of schade evenementen wordt er schade geleden. Schade als gevolg van een ongeval op het werk wordt letselschade genoemd. Deze kan vaak verhaald worden op een schadeverzekering werknemers

In sommige beroepen en indien u onder werktijd een verkeersongeluk overkomt, dient een verzekering een schadeverzekering werknemers af te sluiten. Op basis van deze verzekering is er altijd recht op een letselschade vergoeding. U leest er alles over op deze pagina.

Lijdt u schade als gevolg van een bedrijfsongeval, bent u onder werktijd aangereden of lijdt u letselschade door de fout van een collega? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de button en 1 van onze letselschade specialisten neemt nog dezelfde dag contact met u op.

Verplichte schadeverzekering werknemers

Soms kleeft aan uw werk gevaar. Bijvoorbeeld omdat u met gevaarlijke machines werkt, u met psychiatrische patiënten werkt of omdat u hulpverlener bent zoals politieagent. De kans op letsel is door dit werk groter dan bij andere beroepen. In de jurisprudentie (rechtspraak) is in uw geval opgenomen dat uw werkgever verplicht is een schadeverzekering werknemers af te sluiten.

Een schadeverzekering werknemers dient u te beschermen tegen letselschade als gevolg van het aan uw werk inherente gevaar op letsel. Want de kans op letsel is in uw beroep nu eenmaal groot. Deze verzekering is bedoeld om u een letselschadevergoeding toe te kennen, ook als de werkgever aan haar zorgplicht van werkgevers heeft voldaan.

Is u dus als verpleegkundige, verzorgende, politieagent een ongeluk overkomen, of werkt u met gevaarlijke machines en loopt u letselschade op tijden het werk, dan kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding op grond van de schadeverzekering voor werknemers.

Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij graag en altijd volledig kosteloos voor u. De advocaatkosten worden vergoed door de letselschade verzekeraar.

Verplichte schadeverzekering werknemers bij verkeersongeval

Bent u vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur. pakketbezorger of vertegenwoordiger? Werkgever zijn verplicht om voor haar medewerkers een schadeverzekering werknemers af te sluiten. Deze letselschade verzekering poogt schade te vergoeding die u als medewerker oploopt tijdens een verkeersongeluk.

Is een ander schuldig aan een aanrijding, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor letselschade. Maar het kan ook zo zijn dat u een eenzijdig verkeersongeval meemaakt. Of dat u zelf een verkeersfout maakt. In al deze gevallen kunt u dus aanspraak maken op de verplichte verzekering die schade na een verkeersongeluk onder werktijd dekt.

Werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade

Is u een arbeidsongeval overkomen? Dan is de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade als zij haar zorgplicht als werkgever geschonden heeft. In de praktijk blijkt hier al snel sprake van te zijn en heeft u dus recht op schadevergoeding.

Werkgevers zijn meestal goed verzekerd tegen aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen. Nadat de werkgever aansprakelijk gesteld is, zal de aansprakelijkheidsverzekering de letselschaddeclaim verder oppakken en uw schade vergoeden.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Wilt u gratis hulp van een letselschade advocaat bij het claimen van letselschade na een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten in Amsterdam aan u voor!

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
“Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Waarom Brugman Letselschade Advocaten?

✅ Meer dan 15 jaar ervaring

✅Lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten

✅Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

✅ Gratis hulp van een deskundige en ervaren advocaat

Wilt u geholpen worden door de beste letselschade advocaat van Nederland? Neem dan contact met ons op! Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op. Ook ’s avonds en in het weekend!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar