Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zeewolde?

Letselschade advocaat Zeewolde

Hoe voorzichtig u zelf ook bent, iemand die op zijn telefoon kijkt onder het rijden, een collega die een fout maakt of een hondenbeet door de hond van de buren. Volledig buiten uw schuld zit u met letsel. U bent dan dubbel slachtoffer, u heeft verwondingen en klachten, maar u lijdt ook schade. Deze schade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet wordt letselschade genoemd.

Is het letsel het gevolg van een fout van een ander of bent u door een hond gebeten, dan is er recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Zeewolde helpt u bij het verhalen hiervan en doen dit volledig kosteloos voor u. Hoe dit kan leest u door op de link te drukken.

5 tips van uw letselschade advocaat in Zeewolde bij letselschade

Op deze pagina geven wij u 5 tips als u letselschade lijdt door een ongeval. Heeft u nog vragen of wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Zeewolde op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

1. Vul altijd een schadeformulier in

Bij een kop-staart botsing of kettingbotsing is het raadzaam een schadeformulier in te vullen. Op een schade- aanrijdingsformulier kunt u veel informatie kwijt, zoals de toedracht van het ongeval en de verzekeringsgegevens van de persoon die bij u achterop is gereden. Dit kan veel discussie met de letselschade verzekering voorkomen.

2. Schrijf gegevens van getuigen op

Voor zowel een verkeersongeval, arbeidsongeval als een hondenbeet zijn getuigen heel belangrijk. Niet zelden is er namelijk discussie met de tegenpartij, bijvoorbeeld over de toedracht van een ongeluk of de schuldvraag. Een getuigen kan uw verhaal bevestigen.

Een getuige mag ook een bekende zijn, bijvoorbeeld een inzittende, collega of de persoon met wie u aan het lopen was toen u door een hond gebeten werd. Schrijf daarom altijd de gegevens van getuigen op.

3. Laat uw letsel altijd beoordelen door een arts

Vaak is het duidelijk dat uw letsel van het ongeval komt, bijvoorbeeld omdat u een botbreuk heeft nadat u door een auto aangereden bent als fietser. Of bij een bedrijfsongeval als u per ambulance naar het ziekenhuis wordt gebracht. Soms is er echter sprake van niet objectiveerbaar letsel, dan wil zeggen letsel dat niet van buitenaf of op foto’s te zien is. Denk hierbij met name aan whiplash klachten of een hersenschudding.

Met name bij whiplash symptomen en ander niet objectiveerbaar letsel is het belangrijk uw letsel zo spoedig mogelijk te melden bij een arts. Het letsel is dan goed gedocumenteerd en dit voorkomt discussie over het causaal verband tussen het ongeluk en uw letsel.

4. Regel uw letselschade nooit zelf met de verzekeraar

Verzekeraars proberen vaak om de letselschade snel met u te regelen zonder tussenkomst van een letselschade advocaat in Zeewolde. Ga hier nooit mee akkoord, de kans is groot dat u zichzelf hiermee tekort doet. Schakel altijd een letselschade advocaat in, dan weet u zeker dat u een maximale letselschade vergoeding ontvangt.

5. Meldt een bedrijfsongeval bij uw leidinggevende of de Nederlandse Arbeidsinspectie

Bij een ongeval op het werk de werkgever in bijna alle situaties aansprakelijk voor uw letselschade. Dit is het geval als de zorgplicht van de werkgever geschonden is. Uit de rechtspraak blijkt dat de zorgplicht van de werkgever zo ver reikt dat er eigenlijk bijna altijd sprake is van werkgeversaansprakelijkheid. Uw werkgever is dan gehouden u een schadevergoeding te betalen.

In sommige gevallen is een bedrijfsongeval melden voor een werkgever verplicht:

U kunt echter zelf ook een bedrijfsongeval melden. Een bedrijfsongeval melden dient te geschieden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie.

De meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid en betalen dan ook uw letselschade vergoeding.

Contact met uw letselschade advocaat in Zeewolde

Bent u aangereden door een auto, is u een bedrijfsongeval overkomen of bent u door een hond gebeten? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Zeewolde om uw letselschade te claimen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Almere, Lelystad en Zeewolde.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar