Lijdt u letselschade door een ongeval in Almere?
Onze letselschade advocaten zijn er voor u!

Letselschade advocaat Almere

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere en omstreken? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij helpen u ook nog eens kosteloos, want onze kosten verhalen wij net als uw letselschade op de veroorzaker van het u overkomen ongeluk.

Bel voor het kosteloos verhalen van uw letselschade in Almere 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat doet een letselschade advocaat in Almere voor mij?

Bij een aanrijding van achteren of arbeidsongeval kan er veel op u afkomen. U bent gewond geraakt en uw wereld staat op zijn kop. En dan lijdt u ook nog eens letselschade. Het is dan fijn dat u het verhalen hiervan kunt overlaten aan een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere. Een specialist die u kunt vertrouwen. En er daarnaast voor zorgt dat al uw letselschade volledig en snel verhaald wordt.

Bij  Brugman Letselschade Advocaten werken gespecialiseerde en betrouwbare letselschade advocaten. Al onze advocaten zijn namelijk aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit betekent dat onze letselschade advocaten aan strikte gedragsregels gebonden zijn. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Almere lid van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Uw letselschade advocaat in Almere helpt u gedurende het gehele letselschadetraject:

 • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • Er wordt direct een voorschot voor u aangevraagd
 • Wij gaan uw letselschade berekenen
 • Onze letselschade advocaat in Almere onderhandelt over uw schade
 • De letselschade wordt maximaal geclaimd en verhaald

Wilt u ook geholpen worden door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Almere? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in, wij nemen dan dezelfde dag contact met u op.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Almere?

Uw letselschade advocaat van ons kantoor vindt u aan de P.J. Oudweg 4, 1314 CH in Almere. Dit is in het WTC-Almere en ligt 50 meter van het Centraal Station. Maar onze afspraak locatie is ook uitstekend bereikbaar per auto!

Liever een afspraak bij u thuis? Geen probleem. Een van onze letselschade advocaten komt voor een letselschade advies graag bij u thuis langs, wel zo fijn als u klachten heeft overgehouden aan het ongeval.

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wilt u weten wie onze letselschade advocaten zijn? Hier vindt u ons volledige team!

Kosteloos verhalen letselschade in Almere

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. De juiste partij moet aansprakelijk worden gesteld. Wacht u te lang? Dan kunt u geen letselschadeclaim meer indienen. Maar ook het begroten van de schade en de onderhandelingen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij vergt specialistische kennis. Een letselschade advocaat kan u daarbij helpen.

Vaak denken mensen dat advocaten duur zijn. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij garanderen dat wij kosteloos voor u werken. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een verzekeraar. U loopt dus geen financieel risico door ons in te schakelen.

U vindt naast een letselschade advocaat in Almere bij ons advocatenkantoor ook een letselschade advocaat in Lelystad.

Letselschade na een verkeersongeval in Almere

 

Icon

Letselschade kunt u op velerlei manieren oplopen, een ongeval is immers in een split second gebeurd. De meeste ongevallen met letselschade gebeuren echter nog steeds door een verkeersongeval. Omdat Almere steeds drukker wordt groeit het aantal aanrijdingen in Almere ook. Het aantal auto- ongelukken, maar ook fietsongelukken neemt nog steeds toe.

Is u een verkeersongeval in Almere overkomen? Dan is het goed om te weten dat er een aantal speciale wetten van kracht zijn. Zo worden voetgangers en fietsers in bijzondere mate in het verkeer beschermd door de Wegenverkeerswet 1994. Op basis van deze wet komt de letselschade van voetgangers en fietsers, behoudens enkele uitzonderingen, voor ten minste 50% voor vergoeding in aanmerking. Ook als u een verkeersfout maakt!

Is het verkeersslachtoffer jonger dan 14 jaar, dan wordt 100% van de letselschade na een verkeersongeval in Almere vergoed.

Naast de Wegenverkeerswet zijn er nog meer bijzondere wetten van toepassing bij verkeersongevallen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding na een verkeersongeval Almere? Neemt u dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Almere. Wij werken in heel Flevoland, dus ook in Almere en omstreken. Bel 0800 278 4626(gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij helpen u graag en verhalen uw letselschade volledig kosteloos voor u!

Icon

Wat te doen bij een bedrijfsongeval in Almere?

Naast verkeersongevallen zijn er dagelijks ook vele bedrijfsongevallen te betreuren in Almere. Net als in het verkeer worden slachtoffers bij een bedrijfsongeval in Almere door de wet beschermd. Op grond van artikel 7:658 lid 1 BW geldt er een bijzondere zorgplicht voor de werkgever. Voldoet de werkgever niet aan deze zorgplicht, dan is hij aansprakelijk voor de gevolgen van het bedrijfsongeluk  en moet hij de schade vergoeden. Overigens zijn de meeste werkgevers verzekerd tegen het vergoeden van letselschade na een bedrijfsongeval.

Op de werkgever ligt een zware zorgplicht. Hij moet er alles aan gedaan hebben om het bedrijfsongeluk te voorkomen. In de praktijk blijkt dat de werkgever niet kan bewijzen dat hij aan deze zorgplicht heeft voldaan. U heeft dan ook na een ongeval op het werk in Almere meestal recht op de vergoeding van uw letselschade.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval? Neem dan contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Almere op. Wij verhalen uw letselschade in Almere kosteloos voor u.

Shockschade en affectieschade

Niet alleen het slachtoffer zelf heeft recht op een letselschade vergoeding. Ook getuigen van een ernstig of dodelijk ongeluk heeft kan hier aanspraak op maken. Daarnaast is er sinds 1 januari 2019 recht op affectieschade, een smartengeldvergoeding voor naasten van een slachtoffer met zwaar letsel of als een naaste door een aanrijding of ongeval op het werk is overleden.

Om voor shockschade in aanmerking te komen dient u aan voorwaarden te voldoen. Lees hier meer over shockschade. Affectieschade is smartengeld en deze bedragen zijn in een wettelijke regeling vastgelegd. Lees hier meer over affectieschade.

Wilt u weten of u recht heeft op shockschade en affectieschade? Onze letselschade specialisten informeren u graag.

Shockschade en affectieschade

Niet alleen het slachtoffer zelf heeft recht op een letselschade vergoeding. Ook getuigen van een ernstig of dodelijk ongeluk heeft kan hier aanspraak op maken. Daarnaast is er sinds 1 januari 2019 recht op affectieschade, een smartengeldvergoeding voor naasten van een slachtoffer met zwaar letsel of als een naaste door een aanrijding of ongeval op het werk is overleden.

Om voor shockschade in aanmerking te komen dient u aan voorwaarden te voldoen. Lees hier meer over shockschade. Affectieschade is smartengeld en deze bedragen zijn in een wettelijke regeling vastgelegd. Lees hier meer over affectieschade.

Wilt u weten of u recht heeft op shockschade en affectieschade? Onze letselschade specialisten informeren u graag.

Waar heb ik recht op bij letsel na een ongeluk?

Bij letselschade kunt u in de eerste plaats denken aan alle kosten die u door het ongeluk maakt. Bijvoorbeeld medische kosten. Zo bent u al snel uw eigen risico kwijt en heeft u wellicht kosten gemaakt voor uw fysiotherapeut. Maar naast medische kosten komen ook gemaakte reiskosten en kosten voor verzorging, verpleging thuis en in het ziekenhuis en een hulp in het huishouding voor vergoeding in aanmerking.

Bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Ook inkomensschade valt onder letselschade. Tenslotte heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Almere

Lijdt u schade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval in Almere of bent u gebeten door een hond?  Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten in Almere op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor hulp! Onze letselschade advocaten komen indien gewenst gewoon bij u thuis om samen met u de gevolgen die het ongeval voor u hebben te bespreken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar