Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Monnickendam?

Letselschade advocaat Monnickendam

Bent u in Monnickendam het slachtoffer van een aanrijding of is u een bedrijfsongeval overkomen? Uw letselschade advocaat in Monnickendam verhaalt kosteloos uw letselschade schade en het smartengeld. Al onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. De heer mr. F.W. Brugman is zelfs lid van de Vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Dit is een vereniging van advocaten waar alleen specialisten met ruime ervaring in de letselschade lid van mogen worden.

Heeft u letselschade en wilt u deze laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Monnickendam. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Wat doet een letselschade advocaat in Monnickendam?

Een ongeluk kan een grote impact op uw leven hebben. Soms voor een korte periode, maar met name bij ernstig letsel kan een aanrijding of ongeval op het werk ook u leven lang gevolgen hebben. Dan is het heel belangrijk dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op hebt. Een letselschade advocaat regelt dit voor u.

Kiest u voor Brugman Letselschade Advocaten, dan komen wij eerst bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Alle schadeposten worden met u doorgenomen. Vervolgens gaat uw letselschade advocaat aan het werk:

 • er wordt een aansprakelijkstelling opgesteld
 • de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld
 • wij voeren de correspondentie met de verzekeraar
 • er wordt een voorschot op uw letselschade geclaimd
 • de medisch adviseur wordt ingeschakeld
 • uw letselschade specialist onderhandelt met de verzekeraar
 • de letselschade wordt maximaal verhaald.

Wij begrijpen uiteraard dat u zich na een ongeval bezig wilt houden met uw herstel. Wij nemen daarom alle financiële gevolgen van het ongeval voor u uit handen. Dan kunt u zich richten op uw herstel.

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Monnickendam

In Nederland geldt een bijzonder systeem als het om de kosten van een letselschade advocaat gaat. Want alleen op dit rechtsgebied is in de wet opgenomen dat de kosten van een advocaat onderdeel uitmaken van de schade. Anders gezegd, de kosten van uw letselschade advocaat in Monnickendam worden betaald door de schadeverzekering van de tegenpartij. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

Contact met uw letselschade advocaat in Monnickendam

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen hiervan? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Monnickendam van ons advocatenkantoor. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Schadevergoeding letselschade

Als u als gevolg van een ongeval gewond bent geraakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Onder materiële schade valt bijvoorbeeld uw inkomensschade of de medische kosten die u maakt. Denkt u hierbij aan het eigen risico. Maar ook verzorgingskosten en hulp in het huishouden kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.

Immateriële schade of te wel smartengeld is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het ongeval. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval heeft u altijd recht op een bedrag aan smartengeld!

Wat te doen na een aanrijding?

Bent aangereden? Dan zijn een aantal zaken belangrijk:

Met deze stappen voorkomt u discussie over de toedracht van het ongeval en de schuldvraag.

Contact

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in de regio Monnickendam? Neemt u dan contact met ons op! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vertel hier wat u is overkomen.

Charlotte is 1 van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Charlotte is een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Zij helpt slachtoffers bij het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar