Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Monnickendam

Bent u in Monnickendam het slachtoffer van een ongeval? Uw Letselschade advocaat in Monnickendam verhaalt kosteloos uw schade en het smartengeld. Al onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. De heer mr. F.W. Brugman is zelfs lid van de Vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Dit is een vereniging van advocaten waar alleen specialisten met ruime ervaring in de letselschade lid van mogen worden. De heer mr. Brugman voert ook het keurmerk van deze de LSA.

Heeft u letselschade en wilt u deze laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Monnickendam.

Letselschade advocaat Monnickendam

Uw letselschade advocaat in Monnickendam komt graag bij u thuis om met u te praten over de gevolgen van het ongeval. Alle schadeposten worden met u doorgenomen. Vervolgens gaat uw letselschade advocaat aan het werk. Hij neemt contact op met de aansprakelijke partij. Deze is meestal verzekerd. De verzekeraar zal uw schade dan ook vergoeden.

Wij begrijpen uiteraard dat u zich na een ongeval bezig wilt houden met uw herstel. Wij nemen daarom alle financiële gevolgen van het ongeval voor u uit handen. Dan kunt u zich richten op uw herstel.

Schade door ongeval

Als u als gevolg van een ongeval gewond bent geraakt, dan heeft u recht op een vergoeding van uw schade. Dit noemen wij letselschade. Deze letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Onder materiële schade valt bijvoorbeeld uw inkomensschade of de medische kosten die u maakt. Denkt u hierbij aan het eigen risico. Maar ook verzoringskosten en hulp in het huishouden kunnen voor vergoeding in aanmerking komen.

Smartengeld is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het ongeval. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval heeft u altijd recht op een bedrag aan smartengeld!

Contact

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in de regio Monnickendam? Neemt u dan contact met ons op!

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar