Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat gemeente Medemblik

Als u een ongeval overkomt en u woont in de gemeente Medemblik, dan kunt u voor het verhalen van uw letselschade bij onze letselschade advocaat terecht. Wij zijn gevestigd aan de A7 naast het gemeentehuis van Medemblik. Onze letselschade specialisten komen ook graag bij u thuis om over uw ongeval en uw letselschade te praten. Wij zorgen dat uw schade volledig en voortvarend verhaald wordt. Dit doen wij in de regel kosteloos voor u.

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? Of heeft u op een andere manier letsel opgelopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. Onze letselschade advocaat bij u in de buurt is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.30 uur. Ons telefoonnummer is: 0229 507903. Stuurt u liever een e-mail? Wij beantwoorden uw bericht 7 dagen per week nog dezelfde dag!

Letselschade advocaat Medemblik

Onze letselschade advocaten werken in Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West!

Letselschade na ongeval

Als u betrokken bent bij een ongeval en u raakt gewond, dan komt er veel op u af. Dat begrijpen wij heel goed. U bent bezig met uw herstel van het ongeval en niet met het verhalen van uw letselschade. Wel lijdt u schade. Onze letselschade advocaat neemt deze zorg voor u uit handen. Wij zorgen dat uw letselschade verhaald wordt op de aansprakelijke partij. U kunt zich dan ondertussen volledig richten op uw herstel.

Letselschade omvat materiële schade en immateriële schade. Deze laatste schadepost kennen veel mensen als smartengeld. Het is een vergoeding voor de geleden pijn door het ongeval. Bij materiële schade kunt u denken aan medische kosten en reiskosten. Heeft u verzorging nodig of kunt u uw huishouden door het ongeval niet meer volledig uitvoeren? Ook dit is letselschade, ook als uw familieleden of vrienden het huishouden tijdelijk voor u opvangen.

Arbeidsongeschiktheid door ongeval

Het komt ook voor dat u arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Het verlies aan inkomen is ook letselschade. Kunt u uw werk tijdelijk niet verrichten door het ongeval? Dan zal uw werkgever u waarschijnlijk volledig doorbetalen. Maar als door het ongeval uw onregelmatigheidstoeslag of bonus misloopt, dan komt deze schade voor vergoeding in aanmerking.
Bent u langer arbeidsongeschikt, dan zal uw werkgever na een jaar ziekte uw loon niet meer volledig doorbetalen. Vaak ontvangt u maar 70% van uw loon. Er is dan sprake van verlies aan arbeidsvermogen. Deze letselschade zal uw letselschade advocaat voor u verhalen. Bent u ook na 2 jaar nog (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een uitkering van het UWV. De aansprakelijke partij zal uw loon dan moeten aanvullen. Onze letselschade advocaat zorgt dat deze letselschade verhaald wordt.

Contact

Heeft u schade door een ongeval en woont u in de gemeente Medemblik? Onze letselschade advocaat helpt u kosteloos. Wij komen graag bij u thuis en werken in alle plaatsen van de gemeente Medemblik: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wadway, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw schade in de gemeente Medemblik. Belt u voor een kosteloze afspraak met 0229 507903 of stuur een mailbericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar