Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Bent u aangereden of is u een bedrijfsongeval in Medemblik overkomen?

Letselschade advocaat gemeente Medemblik

Als u een ongeval overkomt en u woont in de gemeente Medemblik, dan kunt u voor het verhalen van uw letselschade bij onze letselschade advocaat terecht. Wij zijn gevestigd aan de A7 naast het gemeentehuis van Medemblik. Onze letselschade advocaten in de gemeente Medemblik komen ook graag bij u thuis om  de gevolgen van de aanrijding, hondenbeet of het bedrijfsongeval te praten. Wij zorgen er na de persoonlijke intake bij u thuis voor dat uw schade volledig en voortvarend verhaald wordt. Dit doen wij in de regel geheel kosteloos voor u.

Bent u het slachtoffer van een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet? Of heeft u op een andere manier letsel opgelopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bieden u een vrijblijvend letsel advies en informeren u over de mogelijkheden om uw letselschade te claimen. Onze letselschade advocaat bij u in de buurt is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.30 uur. Ons telefoonnummer is: 0229 507903. Stuurt u liever een e-mail? Wij beantwoorden uw bericht nog dezelfde dag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Hoorn en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade advocaat Medemblik

U vindt onze letselschade advocaten in de gehele gemeente Medemblik. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wognum in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 2. Maar ook voor een letselschade advocaat in Hoorn kunt u bij ons terecht aan de Nieuwe steen 44. Wilt u weten wie onze letselschade advocaten in de gemeente Medemblik zijn. Hier vindt u ons gehele team van letselschade experts.

Letselschade na ongeval

Als u betrokken bent bij een ongeval en u raakt gewond, dan komt er veel op u af. Dat begrijpen wij heel goed. U bent bezig met uw herstel van de aanrijding of ongeval op het werk en niet met het verhalen van uw letselschade. Wel lijdt u schade die u uiteraard vergoed wilt hebben. Onze letselschade advocaat in Medemblik neemt deze zorg voor u uit handen. Wij gaan uw letselschade claimen en zorgen dat u volledig gecompenseerd wordt. U kunt zich dan ondertussen volledig richten op uw revalidatie en herstel.

Letselschade omvat materiële schade en immateriële schade. Deze laatste schadepost kennen veel mensen als smartengeld. Het is een vergoeding voor de geleden pijn door het ongeval. Bij materiële schade kunt u denken aan medische kosten en reiskosten. Heeft u verzorging nodig of kunt u uw huishouden door het ongeval niet meer volledig uitvoeren? Ook dit is letselschade, ook als uw familieleden of vrienden het huishouden tijdelijk voor u opvangen. Deze mantelzorg dient vergoed te worden door de letselschadeverzekeraar.

Arbeidsongeschiktheid door ongeval

Het komt geregeld voor dat een slachtoffer van een aanrijding of bedrijfsongeval arbeidsongeschikt raakt door het ongeval. Het verlies aan inkomen is ook letselschade posten van letselschade. Kunt u uw werk tijdelijk niet verrichten door een ongeluk? Dan zal uw werkgever u waarschijnlijk volledig doorbetalen. Maar als u door het ongeval uw onregelmatigheidstoeslag of bonus misloopt, dan komt deze schade voor vergoeding in aanmerking.

Bent u langer arbeidsongeschikt, dan zal uw werkgever na 1 jaar ziekte uw loon niet meer volledig doorbetalen. Vaak ontvangt u maar 70% van uw loon doorbetaald. Er is dan sprake van verlies aan arbeidsvermogen. Deze letselschadepost zal uw letselschade advocaat in Medemblik voor u claimen. Bent u ook na 2 jaar nog (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een uitkering van het UWV. De aansprakelijke partij zal uw loon dan moeten aanvullen.

Wat kost een letselschade advocaat?

Wat kost een letselschade advocaat is een veel gestelde vraag. Vaak wordt er gedacht: “een letselschade advocaat is duur, je kunt beter een goedkopere letselschade jurist inschakelen”. Helaas is niks minder waar. Bij Brugman Letselschade Advocaten Medemblik helpen wij u namelijk altijd geheel kosteloos.  In artikel 6:96 BW (Burgerlijk Wetboek) staat namelijk dat een slachtoffer van een aanrijding, een bedrijfsongeval of een hondenbeet recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat.

Onze hulp kost u dus niet. Wij werken niet op basis van no cure no pay waarbij u een deel van uw letselschadevergoeding af moet staan. Sommige letselschade bureaus werken wel op deze manier. Wij zijn echter geen no cure no pay advocaten, maar helpen u echt 100% kosteloos bij letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade helpt u bij het gehele letselschade traject. Dit betekent dat wij:

 • een aansprakelijkstelling opstellen
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot letselschade voor u regelen
 • onderhandelen met de verzekeraar
 • zorgen dat u een maximale schadevergoeding ontvangt

Kosteloos letselschade advies

Wilt u een kosteloos letselschade advies van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in gemeente Medemblik of elders bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw letselschade claimen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Uw letselschade expert neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten helpt zowel bij letselschade na een verkeersongeluk in Medemblik, bij een bedrijfsongeval en een hondenbeet.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar