Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Heerhugowaard

Als slachtoffer van een ongeval met letselschade in Heerhugowaard heeft u recht op een schadevergoeding. Zowel schade als reiskosten, medische kosten, revalidatiekosten en inkomensschade dienen vergoed te worden door de tegenpartij.  Onze letselschade advocaten werken in Heerhugowaard en helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze letselschade specialist regelt zowel uw materiële schade als uw recht op schadevergoeding bij letselschade.

Contact met een letselschade advocaat in Heerhugowaard

Bent u aangereden of is u een ongeval op het werk overkomen? Wat er ook is gebeurd, uw letselschade advocaat in Heerhugowaard helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Wij regelen het gehele letselschade traject voor u en zorgen ervoor dat u snel uw leven weer maximaal op kunt pakken.

Brugman Letselschade Advocaten heeft diverse afspraaklocaties in de buurt. Zo vindt u ons in Alkmaar, Hoorn en Wognum. Maar een van onze letselschade advocaten komt indien gewenst ook gewoon bij u thuis in Heerhugowaard. Samen bespreken wij de gevolgen van het ongeval en uw letselschade advocaat gaat vervolgens voor u aan het werk.

Is u een ongeval overkomen en heeft u hieraan letsel overgehouden? Neem dan eens contact op met een van onze letselschade advocaten in Heerhugowaard. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. U heeft dan nog dezelfde dag contact met een letselschade advocaat gespecialiseerd in letselschade claimen.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade claim indienen is niet zo eenvoudig als velen soms denken. Bij een verkeersongeval of bij werkgeversaansprakelijkheid komt u veelal in aanraking met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze hebben veel kennis van het letselschade recht. Als letselschade slachtoffer kunt u niet alle ins en outs weten, een letselschade advocaat weet dit wel. Zo weet u zeker dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij niet alleen de geleden schade, maar kijken wij ook naar de toekomst. Daarom schakelen wij een medisch adviseur in die kijkt of u mogelijk blijvende klachten aan het ongeval heeft overgehouden. Of dat u in de toekomst nog klachten kunt krijgen. Uw letselschade advocaat in Heerhugowaard kijkt dus verder dan alleen geleden letselschade claimen.

Tijdens het intakegesprek bespreekt uw letselschade advocaat met u het ongeval. Hij of zij maakt een rapport op waarin uw letsel en de gevolgen van het ongeval staan beschreven. Alle letselschade komt daarbij aan bod. U kunt hierbij denken aan:

Op basis van alle letselschade posten gaan wij uw letselschade berekenen. Daarbij nemen wij ook het smartengeld mee. Een smartengeldvergoeding bestaat uit een vergoeding voor pijnklachten, bijvoorbeeld omdat u nekklachten door een aanrijding heeft opgelopen. Daarnaast vallen angstklachten en andere psychische klachten onder het smartengeld. Er is altijd recht op deze immateriële schadepost, zowel bij licht letsel als bij zwaar letsel na een ongeval.

De letselschade advocaten van ons kantoor gaan verder dan alleen het verhalen van uw schade. Heeft u medische hulpmiddelen nodig of is er een arbeidsdeskundige nodig voor de re-integratie in uw werk? Brugman Letselschade Advocaten heeft een groot netwerk waaruit geput kan worden. Wij zijn dus meer dan alleen uw letselschade advocaat.

Kosteloze juridische bijstand van een letselschade advocaat

Wist u dat u op grond van de wet recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten? U hoeft dus geen gebruik te maken van een jurist van een rechtsbijstandsverzekering of een schaderegelaar van een letselschadebureau. U kunt direct van de diensten van onze letselschade advocaat uit Heerhugowaard gebruik maken. Zonder dat u kosten maakt!

Is uw letselschadedossier al in behandeling bij uw rechtsbijstandsverzekering of een letselschadebureau? Dat is geen probleem, ook dan kunt u gebruik maken van onze kosteloze rechtsbijstand. Wij kunnen uw dossier namelijk eenvoudig overnemen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag een gratis juridisch advies en verhalen kosteloos uw letselschade.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar