Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Heerhugowaard

Als slachtoffer van een ongeval met letselschade in Heerhugowaard heeft u recht op een schadevergoeding. Zowel schade als reiskosten, medische kosten, revalidatiekosten en inkomensschade dienen vergoed te worden. Een ongeval kan immers grote financiële gevolgen voor u hebben. Onze letselschade advocaten werken in Heerhugowaard en helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze letselschadedeskundige regelt zowel uw materiële schade als uw recht op schadevergoeding bij letselschade.

Schade verhalen bij letselschade advocaat Heerhugowaard

U woont in of in de buurt van Heerhugowaard. Dan is het wel zo fijn dat u als letselschadeslachtoffer bij het verhalen van uw schade wordt bijgestaan door een letselschade advocaat bij u in de buurt. Uw letselschadespecialist van advocatenkantoor Brugman is bekend in Heerhugowaard en komt indien gewenst gewoon bij u thuis.Icon

Letselschade advocaat: wat mag u verwachten?

Tijdens het eerste gesprek bespreekt uw letselschade advocaat met u het ongeval. Hij of zij maakt een rapport op waarin uw letsel en de gevolgen van het ongeval staan beschreven. Alle letselschade komt daarbij aan bod. U kunt hierbij denken aan:

 • Inkomensschade
 • Re- integratiekosten
 • Medische kosten
 • Schade aan uw eigendommen als kleding

De letselschade advocaat van ons kantoor die u als slachtoffer uit Heerhugowaard bijstaat, gaat verder dan alleen het verhalen van uw schade. Heeft u medische hulpmiddelen nodig of is er een arbeidsdeskundige nodig voor de re-integratie in uw werk? Brugman Letselschade Advocaten heeft een groot netwerk waaruit geput kan worden. Wij zijn dus meer dan alleen uw letselschade advocaat.

Kosteloze juridische bijstand

IconWist u dat u op grond van de wet recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten? U hoeft dus geen gebruik te maken van een jurist van een rechtsbijstandsverzekering of een schaderegelaar van een letselschadebureau. U kunt direct van de diensten van onze letselschade advocaat uit Heerhugowaard gebruik maken. Zonder dat u kosten maakt!

Is uw letselschadedossier al in behandeling bij uw rechtsbijstandsverzekering of een letselschadebureau? Dat is geen probleem, ook dan kunt u gebruik maken van onze kosteloze rechtsbijstand. Wij kunnen uw dossier namelijk eenvoudig overnemen.

Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar