Laat u adviseren door een letselschade adviseur van ons kantoor!
Lijdt u letselschade en zoekt u advies over een letselschadeclaim?

Gratis hulp van een letselschade adviseur na een ongeluk

Een letselschade adviseur is iemand die u adviseert als u letsel opgelopen hebt tijdens een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of als gevolg van een hondenbeet. Maar een letselschade adviseur kan ook namens u een letselschade claim indienen en uw letselschade verhalen.

Al onze letstelschade adviseurs zijn advocaten. Wij helpen u gratis als u door toedoen van een ander schade lijdt, bijvoorbeeld inkomensschade of medische kosten na een aanrijding of ongeluk op het werk.

Wilt u ook een gratis letselschade advies van een letselschade adviseur of wilt u dat wij gratis uw letselschade berekenen en verhalen op de aansprakelijke partij? Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor hulp bij letselschade 0800 2784626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Gratis advies van een letselschade adviseur

Bij letselschade kunt u wel wat hulp gebruiken. Want hoe kun je iemand aansprakelijk stellen voor letselschade en op welke letselschade bedragen heb je recht als je letselschade slachtoffer bent? Dan is het fijn als er een letselschade adviseur is waar je bij terecht kunt voor hulp.

In de wet is geregeld dat je als verkeersslachtoffer of slachtoffer van een arbeidsongeval of hondenbeet recht hebt op gratis hulp van een letselschade adviseur. Dit kan een letselschade advocaat of een letselschade bureau zijn. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk gesteld kan worden voor de letselschade die u als gevolg van een ongeluk lijdt, zoals bij een aanrijding van achteren.

Bij ons advocatenkantoor wordt u altijd gratis bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Wij geven u een letselschade advies en helpen u gedurende het gehele letselschade traject.

Waar vind ik een letselschade adviseur?

Een letselschade adviseur van ons advocatenbureau vindt u door heel Nederland. Wij zijn namelijk landelijk werkend en met meer dan 15 bezoeklocaties altijd bij u in de buurt. Dus zoekt u een letselschade advocaat in Amsterdam, een letselschade advocaat in Rotterdam of juist aan de andere kant van het land? Een letselschade adviseur van ons kantoor is altijd in de buurt.

Wilt u een gratis letselschade advies van een letselschade adviseur, dan komen wij gewoon bij u thuis om met u te praten wat u is overkomen en welke stappen wij moeten zetten om uw letselschade volledig en voortvarend te verhalen op de aansprakelijk partij.

Wat doet een letselschade adviseur voor mij?

Het geven van juridisch advies bij letselschade is slechts 1 van de vele dingen die een letselschade adviseur voor u doet. Tijdens de uitgebreide intake praten wij met u over wat u is overkomen en welk letsel u hieraan overgehouden hebt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief.

In de aansprakelijkheidsbrief staat onder andere wat u is overkomen en waarom wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Daarnaast worden alle schadeposten toegelicht door middel van een schadestaat die bijgevoegd wordt. Daarnaast staan in de aansprakelijkstelling de rechtsgrond waarop de aansprakelijkheid is gebaseerd en wordt de verjaring van de letselschadezaak gestuit door middel van een aansprakelijkstelling en stuitingshandeling.

Is de aansprakelijkheid erkend? Dan gaan wij uw letselschade berekenen. Alle letselschade bedragen worden opgesomd en in de schadestaat verder uitgewerkt. Op grond van deze schadestaat vragen wij een voorschot op uw letselschade en zorgen wij er uiteindelijk voor dat al uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de letselschade verzekeraar van de tegenpartij.

Contact met een letselschade specialist

Wilt u ook uw letselschade claimen laten door een ervaren en deskundige letselschade specialist? Onze letselschade adviseurs helpen u graag. Neem telefonisch contact met ons op via het gratis nummer 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Een letselschade adviseur adviseert u ook over de letselschade vergoeding waar u recht op hebt. Want hoe bepaal je de hoogte van de schadevergoeding? Hiervoor zijn een aantal factoren van belang:

  • soort letsel dat u heeft opgelopen
  • ernst van het letsel
  • duur van het letsel, tijdelijk letsel of blijvend letsel
  • beperkingen als gevolg van het letsel
  • persoonlijke gevolgen van het letsel
  • soort schadebedragen

Bij ernstig en blijvend letsel zal de letselschade vergoeding hoger zijn dan bij een korte periode van klachten en beperkingen als gevolg van licht letsel. Is er sprake van inkomensschade, dan is de letselschade vergoeding meestal hoger dan wanneer deze schadepost niet van toepassing is.

Uit deze letselschade bedragen bestaat een letselschadevergoeding

Bij iedereen is niet alleen de hoogte van de schadevergoeding anders, ook de schadeposten waaruit de letselschadevergoeding bestaat is bij iedereen anders. Toch kan er een lijst opgesteld worden van veel voorkomende schadeposten bij letselschade:

  • loonschade bij iemand in loondienst
  • inkomensschade van een zelfstandig ondernemer
  • pensioenschade
  • studievertraging
  • het verplicht eigen risico
  • andere medische kosten
  • reiskosten
  • reparatiekosten
  • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
  • smartengeld

Lees hier meer over waaruit een smartengeldvergoeding bestaat.

Gratis letselschade berekenen laten

Wilt u weten waar u recht op hebt na een ongeluk in het verkeer, een ongeval op het werk of als u gebeten door een hond bent? Laat dan gratis uw letselschade berekenen door een letselschade adviseur van ons kantoor. Wij gaan dan ook uw smartengeld berekenen en verhalen indien gewenst gratis uw letselschade op de aansprakelijke partij!

Contact met een letselschade advocaat

Wilt u ook gratis hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij in de buurt? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Lisa Van Diepen helpt u als u betrokken bent bij een auto ongeluk of fietsongeluk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

    Neem vrijblijvend contact met ons op.
    Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

    Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

    Wat is een bedrijfsongeval?

      Logo-Brugman-Wit

      Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

      Adres

      Brugman Letselschade advocaten
      Dick Ketlaan 2
      1687 CD Wognum

      Telefoonnummer

      0800 27 84 626

      E-mailadres

      contact@advocatenkantoorbrugman.nl

      Taalwisselaar