Onze letselschade advocaten helpen 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een juridisch bureau letselschade?

Gratis hulp van een juridisch bureau letselschade

U heeft letsel en schade overgehouden aan een ongeval en wilt hiervoor een schadevergoeding eisen. Volgens de Nederlandse wet kunt u dan kosteloos een juridisch bureau letselschade inschakelen. Dit kan een letselschade bureau zijn, of een letselschade advocaat bij u in de buurt.

Op deze pagina leest u wat een juridisch bureau letselschade precies is en wat een letselschade specialist voor u kan betekenen na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeluk en wilt u gratis hulp van een juridisch bureau letselschade? Neem dan contact met ons op. U wordt altijd professioneel geholpen door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat.

Wat is een juridisch bureau letselschade?

Een ongeval kan voor diverse soorten schade lijden. Zo heeft u bij letsel door een ongeval altijd recht op smartengeld. Maar er kan sprake zijn van loonschade en u kunt medische kosten maken. U kunt dan schadevergoeding eisen op de aansprakelijke partij. Deze wordt vaak vertegenwoordigd door een letselschade jurist van een schadeverzekering.

Een juridisch bureau letselschade is een organisatie waar juristen of advocaten werken die u bij kunnen staan bij het verhalen van uw letselschade. Voorbeelden van een juridisch bureau letselschade zijn:

 • een gespecialiseerd advocatenkantoor
 • letselschade bureaus
 • rechtsbijstandsverzekeraars

Wat doet een juridisch bureau letselschade voor mij?

Schadevergoeding eisen na een ongeval is niet eenvoudig en roept diverse vragen op, zoals wie is schuldig bij een aanrijding en wie is er aansprakelijk na een bedrijfsongeval? Welke letselschadeposten kan ik vergoed krijgen en is het schadebedrag dat de verzekeraar biedt redelijk? Vragen die een letselschade specialist van een juridisch bureau letselschade voor u kan beantwoorden. Maar een goede letselschade advocaat doet meer:

 • onderzoeken wie aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letselschade
 • een aansprakelijkheidsbrief opstellen
 • het stuiten van de geldende verjaringstermijn
 • regelen van een voorschot op uw letselschade
 • opstellen van een schadestaat
 • inschakelen van een medisch adviseur voor de beste behandeling
 • onderhandelen met de schadeverzekering
 • zorgen voor een maximale schadevergoeding

Waarom kiezen voor ons advocatenkantoor?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor, dan weet u zeker dat uw belangenbehartiger ervaren en deskundig is. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbare letselschade specialist.

Als onze letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Letselschade advocaten en/ of het NIVRÉ. Dit zijn belangrijke keurmerken als het om een juridisch bureau letselschade gaat.

Letselschade advocaat vs letselschadebureau

Bent u op zoek naar een juridisch bureau letselschade, dan kunt u kiezen tussen onder andere een letselschade advocaat en een letselschadebureau. Maar wat is nu het verschil tussen beiden?

De term ‘letselschade bureau’ is niet beschermd. Dit betekent dat iedereen een letselschadebureau mag starten. In het beste geval wordt u geholpen door een letselschade jurist, maar een garantie krijgt u niet. Daarnaast gelden er voor letselschadebureaus geen wettelijke regels. Ook hoeven zij niet verplicht lid te zijn van een keurmerk. Er is dus geen enkele wettelijke controle op letselschadebureaus. Helaas gaat het dan ook geregeld mis en wordt het letselschade slachtoffers dubbel benadeeld.

De titel ‘letselschade advocaat’ is wel beschermd. Alleen op de Universiteit afgestudeerde juristen mogen, na beëdiging de titel advocaat dragen. Advocaten staan onder strikt toezicht van de Orde van Advocaten en zijn verplicht jaarlijks meerdere opleidingspunten te halen. Zo blijven letselschade advocaten up to date en weet u zeker dat u altijd kwalitatief hoogwaardige rechtsbijstand krijgt.

Gratis rechtsbijstand of no cure no pay bij letselschade

Soms werkt een juridisch bureau letselschade gratis en soms op basis van no cure no pay. Dit laatste is letselschade advocaten alleen onder bijzondere omstandigheden toegestaan. Een letselschadebureau mag dit wel doen. Wij adviseren u nooit met een no cure no pay advocaat of bureau dat om deze manier werkt in zee te gaan.

Bent u slachtoffer van een aanrijding, ongeval op het werk of gebeten door een hond, dan zegt de wet dat u recht op gratis juridische bijstand heeft. Kunt u dus iemand aansprakelijk stellen voor letselschade, dan is no cure no pay helemaal niet nodig! In dat systeem betaalt u immers een deel van uw schadevergoeding aan uw belangenbehartiger, geheel onnodig!

In zee gaan met een no cure no pay advocaat is alleen geïndiceerd als u naar de rechter moet in een letselschadezaak, anders niet!

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeluk? Bijvoorbeeld omdat de werkgever zijn zorgplicht geschonden heeft of bij een aanrijding? Op grond van de wet is er dan ook recht op gratis hulp van een letselschade advocaat.

Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u de beste letselschade advocaten van Nederland. Onze letselschade advocaten zijn namelijk:

 • lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten in Nederland
 • aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • dragen diverse belangrijke keurmerken
 • hebben meer dan 10 jaar ervaring in het claimen van letselschade

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en een advocaat van ons advocatenkantoor neemt direct contact met u op.

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten aan u voor!

 

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

 

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar