Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hippolytushoef

Wannneer u door een ander in Hippolytushoef het slachtoffer bent van een ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Maar u heeft ook recht op een kosteloze letselschade advocaat in Hippolytushoef om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken in Hippolytushoef en omgeving. Dus ook in Den Over, Wieringen, Den Helder, Wieringerwerf, Slootdorop, Hoorn, Middenmeer en Anna Paulowna kunt u bij ons terecht!

Letselschade advocaat Hippolytushoef

In de regio Hippolytushoef kunt u voor het kosteloos verhalen van uw letselschade terecht bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. U weet dan zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige letselschade advocaat met ten minste 10 jaar ervaring.

In de omgeving van Hippolytushoef zijn ook letselschadebureau’s actief. Hier werken alleen geen letselschade advocaten. Vaak wordt u niet eens geholpen door een jurist. En veel letselschadebureau’s hebben afspraken gemaakt met verzekeraars. Letselschadebureau’s zijn dus niet onafhankelijk! Onze letselschade advocaten in de regio Hippolytushoef zijn dat wel!

Vergoeding van uw letselschade

Bij letselschade maken wij onderscheid in materiële schade en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan de medische kosten die u in Hippolytushoef als gevolg van het ongeval lijdt. Maar ook inkomensschade bij gedeeltelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.

Soms kunt u uw huishouden niet meer (volledig) doen door het ongeval of bent u kosten voor de fyiotherapeut kwijt. En wat als u net in een verbouwing zat en door het ongeval niet verder kunt? Ook deze schade verhalen wij voor u.

Immateriële schade is beter bekend als smartengeld. Het is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval heeft.

Heeft u letsel als gevolg van het ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Uw letselschade advocaat in Hippolytushoef verhaalt kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Contact met uw letselschade advocaat in Hippolytushoef

Lijdt u letselschade buiten uw schuld omdat iemand een fout heeft gemaakt, bijvoorveeld omdat u geen voorrang kreeg? Of is er iemand op de achterkant van uw auto gereden? Neemt u dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag. Bel 0229 507903 of mail ons voor al uw vragen of een kosteloos adviesgesprek bij u thuis.

Lees ook: Letselschade Middenmeer – Letselschade Hoorn – Letselschade na verkeersongeval – Letselschade na arbeidsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar