Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Blaricum

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval of een verkeersongeval in de regio Blaricum? Wij adviseren u direct na het ongeval op zoek te gaan naar een letselschade advocaat. Brugman Letselschade Advocaten is veelal werkzaam in de buurt van Blaricum. Wij kunnen u dus zo goed en persoonlijk mogelijk bijstaan bij het verhalen van uw schade.Dit is in de meeste gevallen ook nog eens kosteloos. Wilt u een kennismakingsgesprek bij uw thuis of bij ons op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op!

Letselschade advocaat Blaricum

Blaricum grenst natuurlijk aan een drukke snelweg. Helaas zie je daardoor dat er veel ongevallen in de omgeving van Blaricum zijn. Als gevolg van dergelijke ongevallen raken de slachtoffers vaak gewond. Hieruit vloeit vaak schade voort. Dit noemt men letselschade. De veroorzaker van het ongeval is aansprakelijk voor de door u geleden materiële of immateriële schade (smartengeld).

Het is verstandig om voor dit traject een letselschade advocaat in de arm te nemen. Deze ervaren en deskundige advocaat kan het contact met de verzekeraar voor u in goede banen leiden. Een letselschade advocaat kan u niet alleen helpen de schade zo goed mogelijk vergoed te krijgen, maar zal ook uw financiële zorgen wegnemen. Na een ongeval krijgt een slachtoffer namelijk veel te maken met declaraties. U maakt bijvoorbeeld medische kosten of moet bijna dagelijks tanken voor de ritten naar het ziekenhuis. Onze letselschade advocaat kan de verzekeraar dan verzoeken een voorschot op uw totale schade betaalbaar te stellen.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten heeft jarenlange ervaring in de letselschade. Advocaat mr. F.W. Brugman is tevens lid van de LSA. Dit is een beroepsvereniging voor letselschade advocaten. De advocaten van deze vereniging moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen om lid te mogen worden. Onze letselschadeadvocaten zijn zeer bekend in de regio Blaricum en komen graag bij u thuis op bezoek om u te informeren over het traject en over wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Indien u vragen heeft over onze kosteloze bijstand of over uw letselschade, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar