Ontmoet onze ervaren letselschade advocaten in Naarden!
Bent u op zoek naar een deskundige letselschade advocaat in Naarden?

Letselschade advocaat Naarden

Op weg naar kantoor wordt u van achteren aangereden. Of u bent door een hond gebeten tijdens het fietsen. Ongelukken met letselschade waar u niks aan kunt doen. Maar u lijdt wel schade! Respectievelijk de autobestuurder die u aanrijdt en de hondenbezitter zijn dan aansprakelijk. Dit betekent dat u een schadevergoeding kunt claimen. Onze letselschade advocaten in Naarden helpen u hier kosteloos bij.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor gratis juridische hulp bij uw schadeclaim. In de wet is namelijk opgenomen dat u bij letselschade recht heeft op een letselschade advocaat. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk is voor uw letselschade. Voor onze rechtsbijstand maakt u dus geen kosten!

Letselschade advies van uw letselschade advocaat in Naarden

Wij geloven in een persoonlijke en doortastende aanpak. Na een adviesgesprek bij u thuis gaan wij direct voor u aan de slag. De tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld en wij regelen direct een voorschot voor u. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen bij letselschade en wilt u deze op de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke persoon claimen? Bel dan gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button.

Letselschade advies

Na een aanrijding of hondenbeet zit u met vragen. Heb ik recht op een letselschade vergoeding? Zo ja, welke letselschade bedragen worden er vergoed? En wat is smartengeld eigenlijk? Logische vragen waar wij graag een antwoord op geven. Belt u daarom gerust voor een gratis letselschade advies.

Wilt u dat wij voor u letselschade claimen? Dan komen wij bij u thuis voor een intakegesprek. Wij bespreken dan uitgebreid wat u is overkomen en welke gevolgen dit ongeluk voor u heeft. Vervolgens geven wij u een letselschade advies op maat. Wij bespreken op welke schadevergoeding u recht heeft en welke letselschade bedragen hiervan deel uitmaken. Ook beantwoorden wij al u vragen.

Wilt u een afspraak met een van onze letselschade advocaten in Naarden? Neem dan even contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade claimen

Na het letselschade advies bij u thuis gaan onze letselschadeschade advocaten voor u aan het werk. Wij stellen allereerst een aansprakelijkheidsbrief op. Hierin stellen wij de persoon die u van achteren aangereden heeft of de hondenbezitter aansprakelijk. De meeste mensen zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Zij zullen dan de letselschade verzekering inschakelen. Bij een aanrijding is dit de wam verzekeraar en bij een hondenbeet de WA- verzekering.

Is de aansprakelijkheid erkend, dan kunnen wij uw letselschade claimen. Alle letselschade bedragen worden in kaart gebracht. Denk hierbij aan inkomensschade, medische kosten en reiskosten. Heeft u letsel of klachten aan een ongeluk overgehouden? Dan maakt u ook aanspraak op smartengeld. Dit is een schadevergoeding voor het leed dat u door bijvoorbeeld een verkeersongeval is aangedaan. Denk aan pijnklachten, angstklachten, verdriet, maar ook ontsierende littekens.

Letselschade advocaat kosten

Vaak wordt gezegd dat een letselschade advocaat duur is. Mensen schakelen dan een letselschade jurist van een letselschadebureau in. Wat veel mensen niet weten is een letselschade advocaat geen kosten in rekening brengt. De aansprakelijke partij moet namelijk deze kosten vergoeden. Dit staat in de wet. Op grond van artikel 6:96 BW komen de kosten voor het vaststellen van aansprakelijkheid en de schade voor vergoeding in aanmerking.

In het verkeer zijn motorvoertuigen verplicht verzekerd. Ook hebben de meeste mensen een WA- verzekering. De letselschade verzekering betaald dan uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand. Deze worden rechtstreeks aan uw letselschade specialist betaald. U heeft er dus geen omkijken naar.

Letselschade advocaat betrouwbaar

Twijfelt u tussen een letselschade advocaat en een letselschade jurist? Weet dan dat een letselschade advocaat altijd betrouwbaar is. Een letselschade advocaat staat namelijk onder toezicht van de Orde van Advocaten. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn de advocaten ook nog eens lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Letselschade specialist is geen beschermde titel, iedereen mag zich zo noemen en letselschade slachtoffers begeleiden. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor, dan is uw letselschade advocaat betrouwbaar. Wij zien immers lid van alle specialistenverenigingen en dragen het keurmerk specialistenvereniging van de Orde van Advocaten en het keurmerk van de LSA!

Gratis hulp letselschade advocaat Naarden

Wilt u hulp van een gratis letselschade advocaat in Naarden? Bel dan met ons kantoor. Onze letselschade advocaten helpen u graag en zetten zich volledig voor u in. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op om te helpen.

Rubriek vraag en antwoord

Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen over letselschade aan. Heeft u andere of meer vragen? Twijfel niet en bel onze letselschade experts. Wij staat u graag ter woord.

Ik ben aangereden op de fiets wat moet ik doen?

U bent aangereden op de fiets. De vraag is dan wat er is gebeurd. Bent u als fietser aangereden door een auto of gaat het om een aanrijding tussen fietsers? In het eerste geval is er altijd recht op een schadevergoeding, of u nu schuldig aan de aanrijding bent of niet.

Fietser worden namelijk extra beschermd door artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet). Dit houdt in dat altijd ten minste de helft van de letselschade vergoed moet worden door de WAM- verzekeraar van de auto. Gaf de autobestuurder ten onrechte geen voorrang? Dan ontvangt u een schadevergoeding van 100%. Gaf u zelf geen voorrang of reed u door rood licht? Dan ontvangt u in ieder geval 50% van de geleden schade vergoed. Dit percentage kan toenemen op grond van de billijkheidscorrectie. Onze letselschade advocaten informeren u hier graag over.

Iemand is tegen mijn auto aangereden wat nu?

Is er iemand tegen uw auto aangereden? Als dit een andere auto of scooter is, dan kunt u rechtstreeks bij de WAM- verzekeraar van de persoon die achterop gereden is een letselschade claim indienen. Voor de autoschade, maar ook voor uw letselschade. Deze letselschade verzekeraar zal de schade vergoeden als de tegenpartij aansprakelijk is. U kunt hiervoor gratis een letselschade specialist inschakelen als u ook letselschade lijdt.

Soms is er sprake van doorrijden na een aanrijding. In dit geval is er geen aansprakelijke partij om aan te spreken. Maar geen nood, voor deze gevallen is het Waarborgfonds Motorverkeer in het leven geroepen. U kunt hier uw letselschade verhalen. Wel zijn er een aantal voorwaarden, waaronder:

 • u bent aangereden door een auto of ander motorvoertuig
 • er is binnen 14 dagen aangifte gedaan bij de politie.

Is iemand tegen uw auto gereden? Vul altijd een schadeformulier in, ook als de dader onbekend is. Stuur het aanrijdingformulier vervolgens naar ons toe en een van onze letselschade advocaten gaat voor u aan het werk, 100% kosteloos.

Wilt u contact met een letselschade advocaat in Naarden? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Ook voor een letselschade advocaat in Utrecht of Amsterdam.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar