Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Naarden

Letselschade advocaat Naarden | Een ongeval zit in een klein hoekje luidt het spreekwoord. Maar een ongeval kan wel grote gevolgen hebben. Zeker als u bij een ongeval gewond bent geraakt. Lijdt u in Naarden schade als gevolg van uw letsel? Dan spreken wij over letselschade.

Letselschade advocaat Naarden

Brugman Letselschade Advocaten is het adres in Noord- Holland voor verhalen van letselschade in Naarden en omgeving. Al onze letselschade advocaten zijn lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. En ons kantoor mag het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten voeren. Voor u de gerantie dat u in Naarden met echte specialisten te maken heeft.

Uw letselschade advocaat in Naarden verhaald al uw letselschade, zowel de materiële schade als het smartengeld. Wilt u weten waar u recht op hebt? Kijkt u dan eens hier!

De letselschade advocaat die u in Naarden bijstaat doet dit volledig kosteloos voor u. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. Wij verhalen naast uw letselschade in Naarden ook de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Rechthebbenden letselschade in Naarden

Uiteraard heeft het slachtoffer in Naarden zelf recht op een schadevergoeding bij letsel. Maar het slachtoffer zelf is niet de enige rechthebbende op schadevergoeding bij letselschade.

Bent u getuige geweest van een ongeval van een naast familielid? Of bent u kort na dit ongeval geconfronteerd met de ernstige gevolgen van het ongeval? Dan is er mogelijk recht op een schadevergoeding. Dit noemen wij shockschade. Dit is uitgemaakt in het Taxibus– arrest. Daar zag een moeder haar kind overreden worden. Zij was hiet logischerwijze zo kapot van dat zij veel psychische hulp nodig had. Alle door haar geleden schade moest toen vergoed worden.

Per 1 januari 2019 hebben ouders, kinderen, broers en zussen recht op affectieschade. Dit is smartengeld, maar dan voor voornoemde personen. Het gaat dan op vaste bedragen. Hier leest u alles over de nieuwe Wet Affectieschade.

Contact met uw letselschade advocaat in Naarden

Heeft u letselschade door een ongeval of medische fout? Uw letselschade advocaat in de regio Naarden helpt u graag. Belt u ons op 0800 2784626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen over letselschade. Ook voor een kosteloze second- opinion van uw lopende letselschadedossier.

Brugman Letselschade Advocaten heeft meerdere bezoeklocaties. Bezoek aan huis is geen probleem. Uw letselschade advocaat in Naarden van Brugman Letselschade Advocaten is iedere dag bereikbaar, dus ook in het weekend van 8.15 uur tot 21.15 uur.

 

Lees ook: Letselschade zelfstandig ondernemers – Letselschade minderjarigen – Letselschade verkeersongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar