Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos bij letselschade!
Zoekt u een letselschade advocaat op Urk

Letselschade advocaat Urk

Bent u in Urk als fietser aangereden door een auto, betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? En bent u hierbij gewond geraakt? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Schade als gevolg van een aanrijding, ongeval op het werk of een hondenbeet noemen wij letselschade. En volgens de wet moet de persoon die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval uw letselschade in Urk vergoeden.

Dit geldt niet alleen voor uw schade, maar ook voor de kosten van uw rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Daarom werken de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet voor u in Urk altijd kosteloos!

Gratis hulp van een letselschade advocaat op Urk

Een ongeval kan grote gevolgen met zich meebrengen. Zeker als u bij het ongeval gewond bent geraakt. U bent bij de huisarts geweest, het ziekenhuis en misschien bent u onder behandeling van een fysiotherapeut. En als u door het ongeval tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent geraakt, dan loopt uw letselschade in Urk alleen maar op. Maar wie betaalt uw letselschade en hoe gaat een letselschadetraject in zijn werk? Dit zijn hele logische vragen. Wij beantwoorden deze en al uw andere vragen graag voor u. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen.

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. U krijgt immers de beste rechtsbijstand die er is. Zo werken bij Brugman Letselschade Advocaten alleen maar erkende en ervaren letselschade advocaten. Maar toch verhalen wij uw letselschade in Urk kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij, net als uw letselschade, op de aansprakelijke partij. U betaalt dus niets voor onze dienstverlening.

Onze letselschade advocaten werken in heel Flevoland, dus ook bij u in Urk. En u hoeft niet naar ons kantoor te komen, want onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis. Wel zo fijn als u net een ongeval heeft gehad.

Letselschade claimen door een letselschade advocaat op Urk

Letselschade claimen gebeurt veelal op grond van een onrechtmatige daad. Deze vinden wij in artikel 6:162 BW. Behalve bij een aanrijding in het buitenland, dan is buitenlands recht van toepassing. Bij letselschade kunt u de volgende schadeposten claimen:

 • loonschade door arbeidsongeschiktheid
 • medische kosten
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • reparatiekosten en vervangingskosten
 • smartengeld

Letselschade door auto ongeluk

Bent u aangereden? Of het nu in uw eigen auto was, een fiets ongeluk of dat u letselschade heeft door een ongeval met de taxi, onze letselschade advocaten op Urk helpen u graag. En over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verhalen ook de buitengerechtelijke kosten, met andere woorden, wij werken helemaal gratis voor u zolang er geen rechter aan te pas komt. In de meeste gevallen is dit ook niet nodig.

U kunt ook als fietser aangereden worden. Dan is artikel 185 wvw van toepassing. Op grond hiervan is er bij een fiets ongeluk altijd recht op schadevergoeding. Ook bij eigen schuld aan de aanrijding. Bijvoorbeeld omdat u geen voorrang gaf of als er door rood licht gereden wordt. De uitwerking van artikel 185 wvw vinden wij in het Spoorboekje 185.

Pre-existente klachten

Soms stelt een verzekeraar dat er sprake is van pre-existentie bij letselschade. Dit houdt in dat u vóór het ongeluk al dezelfde klachten had, bijvoorbeeld nekklachten of andere whiplash symptomen welke via de whiplash symptomen test aan het licht zijn gekomen.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Urk

Lijdt u in Urk letselschade door een aanrijding zoals een auto ongeluk, scootmobiel ongeluk of bedrijfsongeval? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

 

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Vindt hier een tekst over letselschade in het Pools

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar