Onze letselschade advocaten informeren en adviseren!
Waarom een rekenkundige bij letselschade inschakelen?

Waarom een rekenkundige bij letselschade inschakelen?

Letselschade bestaat uit diverse soorten schadeposten. Het gaat daarbij om kosten, maar ook om schade zoals loonschade, schade als zelfstandig ondernemer en schade voor hulp in het huishouden of voor onderhoud.

Al deze schadeposten dienen berekend te worden. Dit doet uw letselschade advocaat zelf. Maar soms zijn letselschade berekeningen dermate complex, dat wij een rekenkundige letselschade inschakelen. Deze hebben wij gewoon in huis. U kunt dus ook voor complexe letselschade zaken bij ons advocatenkantoor terecht.

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade berekenen laten door een rekenkundige? Neem dan contact met ons op. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor een volledige letselschade vergoeding.

Wat doet een rekenkundige bij letselschade?

In de meeste gevallen is uw letselschade advocaat van ons advocatenkantoor prima in staat om een letselschadeberekening te maken. Een rekenkundige letselschade is dan ook meestal niet noodzakelijk. Letselschade berekenen gebeurt namelijk door middel van een aantal hulpmiddelen, zoals richtlijnen van de Letselschade Raad. Daarnaast wordt loonschade berekend door middel van loonstroken en inkomensschade van zelfstandigen door gebruik te maken van jaarcijfers.

De Letselschade Raad heeft een aantal richtlijnen opgesteld voor kosten zoals reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp en schade omdat u door een ongeluk het onderhoud van uw huis en tuin niet langer kunt verrichten.

Al de letselschade bedragen worden op een schadestaat geplaatst en dit is de basis voor de letselschade regeling. Soms echter zijn er heel complexe berekeningen noodzakelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval bij letsel bij kinderen. Dan moet berekend worden welk inkomen het kind in de situatie zonder ongeluk verdiend zou hebben. Een rekenkundige letselschade is dan wel nodig. Net als bij een zelfstandig ondernemer met meerdere BV’s die door het ongeluk geraakt worden.

Waar vindt je een rekenkundige letselschade?

Er zijn veel rekenkundige die zich met letselschade bezighouden. De bekendste rekenkundige bureau’s bij letselschade zijn:

 • NRL
 • Laumen expertise
 • De Bureau’s

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij onze eigen rekenkundige. Deze is ook letselschade advocaat. Daarom zijn zijn berekeningen vaak nauwkeuriger en sluiten ze beter aan op de bijzondere omstandigheden van het geval. Er wordt meer met de persoonlijke kenmerken van het letselschade slachtoffer rekening gehouden.

Gratis letselschade berekening van een rekenkundige letselschade

Kiest u voor het claimen van letselschade na een ongeluk voor ons team van letselschade advocaten, dan maken wij gratis een letselschade berekening voor u. Indien nodig schakelen wij ook onze rekenkundige letselschade in om de letselschadevergoeding te berekenen. Zo weet u zeker dat u de juiste schadevergoeding ontvangt.

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Bij het berekenen van letselschade wordt rekening gehouden met alle kosten die u gemaakt heeft. Denk hierbij aan:

 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • mantelzorg
 • extra energiekosten doordat u meer thuis bent
 • (meer) kinderopvang
 • honden uitlaatservice
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname

Naast kosten behoren ook inkomensschade, pensioenschade en schade door een studievertraging tot de letselschadevergoeding. Tenslotte is er recht op smartengeld. Smartengeld berekenen gebeurt door middel van de Smartengeld gids.

Lees hier meer over smartengeld berekenen.

Wilt u ook gratis hulp bij het berekenen van letselschade? Onze letselschade advocaten en rekenkundige letselschade helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten in Amsterdam aan u voor!

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
“Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Waarom Brugman Letselschade Advocaten?

✅ Meer dan 15 jaar ervaring

✅Lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten

✅Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

✅ Gratis hulp van een deskundige en ervaren advocaat

Wilt u geholpen worden door de beste letselschade advocaat van Nederland? Neem dan contact met ons op! Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op. Ook ’s avonds en in het weekend!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar