Lijdt u in Den Helder letselschade na een ongeval of medische fout?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Den Helder

U woont in of rondom Den Helder en lijdt schade door een ongeval. Het is bij het verhalen van letselschade van belang dat u zich hierbij laat bijstaan door een deskundige letselschade advocaat. Uiteraard heeft u het liefst een letselschadespecialist dicht bij u in de buurt. De letselschade advocaten van Advocatenkantoor verhalen schade als gevolg van een ongeval in Den Helder en omstreken. Zij komen bij u thuis om over uw ongeval en de schade te praten. En het verhalen van uw letselschade is bij ons nog kosteloos ook.

Wij begrijpen dat u na een ongeval met letsel wel iets anders aan uw hoofd heeft dan het verhalen van uw schade. U bent gewond, heeft pijn en ondergaat een medische behandeling in het ziekenhuis. Maar u maakt wel kosten en dus lijdt u schade. Hoe fijn is het dan dat het verhalen van uw letselschade gebeurt door uw persoonlijke letselschade advocaat uit Den Helder. Onze letselschadespecialist is deskundig en gaat voortvarend te werk. Dit garanderen wij u!

Uw letselschade advocaat uit Den Helder onderneemt direct actie

Na een ongeval maakt u allerlei kosten die uw letselschade advocaat voor u kan verhalen. Er zijn medische kosten, reiskosten en u bent uw eigen risico kwijt. Maar ook kan het zijn dat u inkomen achteruit gaat of dat er schade is in het huishouden omdat u bepaalde taken niet meer kunt verrichten. Al deze schade noemen wij letselschade. Deze wordt onderverdeeld in materiële en immateriële schade.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is een letselschadespecialist. Hij weet dan ook hoe belangrijk het is dat de schade voortvarend wordt verhaald. Uw advocaat is dan ook indien gewenst binnen 24 tot 48 uur bij u thuis om de eerst schade te inventariseren. Daarna regelt hij dat de eerste schade direct vergoed wordt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten krijgt u altijd een persoonlijke letselschadespecialist toegewezen. Dit is altijd een deskundige letselschade advocaat. Hij of zij weet precies waar u recht op heeft. Heeft u een vraag over uw letsel of uw schade? Uw letselschade advocaat is te allen tijde goed bereikbaar. Dat is de persoonlijke aanpak van Brugman Letselschade Advocaten.

Waarom een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten?

Ons kantoor werkzaam in Den Helder en de directe omgeving. Of u nu in de binnenstad woont, in de Schooten of in Julianadorp, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt en is goed bereikbaar.

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt niet alleen uw schade op het gebied van inkomen voor u verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat bijvoorbeeld dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft daarnaast de beschikking over eigen medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij doen dus meer voor u dan schade verhalen alleen.

Rechtsbijstand zonder kosten

Sommige mensen kiezen bij het verhalen van letselschade na een ongeval voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. Zij worden hier vaak naar doorverwezen voor bijvoorbeeld een assurantietussenpersoon, vaak met de beste bedoelingen. De gedachte hierbij is dat met name letselschadebureaus kosteloos werken. Helaas blijkt dit in de praktijk niet het geval door afspraken over het betalen van een percentage van uw letselschade aan het letselschadebureau.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt ook kosteloos voor u. Zij hebben daarbij ook nog eens aanzienlijk meer kennis dan letselschadebehandelaars van letselschadebureaus of rechtsbijstandsverzekeraars. Het komt dan ook geregeld voor dat wij een dossier overnemen. Ook dan werken wij overigens kosteloos voor u!

Bent u het slachtoffer van een ongeval in of rondom Den Helder? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze letselschadespecialisten. Wij helpen u graag en kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar