Lijdt u in Den Helder letselschade na een ongeval in het verkeer of op het werk?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Den Helder

U woont in of rondom Den Helder en lijdt schade door een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet. Het is bij het verhalen van letselschade van belang dat u zich hierbij laat bijstaan door een deskundige letselschade advocaat. Uiteraard heeft u het liefst een letselschadespecialist dicht bij u in de buurt.

Uw letselschade advocaat in Den Helder van Brugman Letselschade Advocaten claimt uw schade als gevolg van een ongeval in Den Helder en omstreken. Wij komen bij u thuis om over uw ongeval en de schade die u hierdoor laat te praten.

Wij begrijpen dat u na een ongeval met letsel wel iets anders aan uw hoofd heeft dan het verhalen van uw schade. U bent gewond, heeft pijn en staat onder medische behandeling. Maar u maakt wel kosten en dus lijdt u letselschade. Hoe fijn is het dan dat het verhalen van uw letselschade gebeurt door uw persoonlijke letselschade advocaat in Den Helder. Onze letselschade specialisten zijn deskundig en gaat voortvarend te werk. Dit garanderen wij u!

Uw letselschade advocaat in Den Helder helpt u 100% kosteloos!

Voor het maken van kosten voor onze rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw letselschade advocaat in Den Helder van ons kantoor helpt u namelijk gegarandeerd kosteloos. Wij claimen de kosten van rechtsbijstand namelijk rechtstreeks op de aansprakelijke partij. Het verhaalrisico ligt volledig bij ons dus u maakt voor onze help nooit kosten!

Wat doet een letselschade advocaat?

Na een ongeval maakt u allerlei kosten die uw letselschade advocaat voor u kan verhalen. Er zijn medische kosten, reiskosten en u bent uw eigen risico kwijt. Maar ook kan het zijn dat u inkomen achteruit gaat of dat er schade is in het huishouden omdat u bepaalde taken niet meer kunt verrichten. Al deze schade noemen wij letselschade. Deze wordt onderverdeeld in materiële schade en immateriële schade. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd.

Een ongeval zit in een klein hoekje luidt het spreekwoord. De gevolgen van een ongeval kunnen echter groot zijn:

 • Wie helpt u bij de verzorging van de kinderen als dit door het ongeval even niet mogelijk is?
 • Wie betaalt uw loon door als u arbeidsongeschikt wordt door het ongeval?
 • Waar kunt u terecht voor de kosten van een hulp in het huishouden
 • Een studievertraging, wie betaalt deze schade?

Het zijn allemaal terechte vragen die opkomen na een ongeval met letselschade. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is een letselschade specialist. Hij of zij weet dan ook hoe belangrijk het is dat de schade voortvarend wordt verhaald. Uw advocaat is dan ook indien gewenst binnen 24 tot 48 uur bij u thuis om de eerst schade te inventariseren. Daarna regelt hij dat de eerste schade direct vergoed wordt.

Waarom een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten?

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt niet alleen uw schade op het gebied van inkomen voor u verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat bijvoorbeeld dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft daarnaast de beschikking over eigen medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij doen dus meer voor u dan schade verhalen alleen.

Sommige mensen kiezen bij het verhalen van letselschade na een ongeval voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. Zij worden hier vaak naar doorverwezen voor bijvoorbeeld een assurantietussenpersoon, vaak met de beste bedoelingen. De gedachte hierbij is dat met name letselschadebureaus kosteloos werken. Helaas blijkt dit in de praktijk niet het geval door afspraken over het betalen van een percentage van uw letselschade aan het letselschadebureau.

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt ook kosteloos voor u. Zij hebben daarbij ook nog eens aanzienlijk meer kennis dan letselschadebehandelaars van letselschadebureaus of rechtsbijstandsverzekeraars. Het komt dan ook geregeld voor dat wij een dossier overnemen. Ook dan werken wij overigens kosteloos voor u!

Bent u het slachtoffer van een ongeval in of rondom Den Helder? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze letselschadespecialisten. Wij helpen u graag en kosteloos!

Aanrijding in Den Helder, kan ik mijn schade verhalen?

Als u verkeersslachtoffer bent van een aanrijding in Den Helder, dan is het goed om te weten dat u in bijna alle gevallen recht heeft op een vergoeding van uw schade. Ook bij een eenzijdig verkeersongeval en zelfs als u zelf een verkeersongeval heeft veroorzaakt! En passagiers kunnen altijd succesvol een letselschade claim indienen. Hoe zit dit precies?

Bij een aanrijding zoals een achterop aanrijding of kop-staart botsing staat vaak direct vast wie aansprakelijk is. Bent u van achteren aangereden, dan is het vanzelfsprekend dat er recht is op een compensatie van uw letselschade. Minder vanzelfsprekend is het dat als u als fietser aangereden wordt, u ook een schade claim in kunt dienen bij een eigen verkeersfout. Op grond van de zogeheten 50% regel van artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet) is dit echter wel mogelijk. Dus ook als u door rood licht rijdt met de fiets of een voorrangsfout maakt krijgt u een deel van uw letselschade vergoed. Op grond van de billijkheidscorrectie kan de schadevergoeding zelfs oplopen tot 100%. Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden wordt.

Wordt een kind tot 14 jaar aangereden door een auto of scooter? Dan is er zelfs altijd recht op 100% van de letselschade. Ook als een kind plotseling de zeg oprijdt! Bij schade als fietser of voetganger loont het dus altijd om een letselschade advocaat in Den Helder in te schakelen.

Is er u een eenzijdig auto- ongeluk overkomen of maakt u zelf een verkeersfout? Dan kan beroep gedaan worden op de schade-inzittendenverzekering, afgekort svi- verzekering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een bedrijfsongeval in Den Helder

Bij een bedrijfsongeval in Den Helder kan uw letselschade advocaat in Den Helder u ook bijstaan bij het verhalen van letselschade. Op grond van de zorgplicht zijn werkgevers bijna altijd aansprakelijk voor letselschade door een bedrijfsongeval. Gelukkig zijn de meeste werkgevers verzekerd tegen de gevolgen van werkgeversaansprakelijkheid. De letselschadeverzekeraar zal uw letselschade dan vergoeden.

Indien u gewond bent geraakt bij een ongeval op het werk, is er recht op een volledige schadevergoeding, dus ook op het smartengeld. Daarnaast is de werkgever aansprakelijk voor schade veroorzaakt door haar medewerkers. Wordt u dus door een collega aangereden, dan zijn de schadelijke gevolgen van het heftruck ongeluk voor rekening van de werkgever.

Contact met een letselschade advocaat in Den Helder

Lijdt u letselschade in Den Helder en wilt u deze laten verhalen door een letselschade advocaat in Den Helder? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

 

Letselschade Advocaten LSA

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!
  Is u in Den Helder een ongeval met letsel overkomen?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar