Lijdt u in Den Helder letselschade na een ongeval in het verkeer of op het werk?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Den Helder

U woont in of rondom Den Helder en lijdt schade door een ongeval. Het is bij het verhalen van letselschade van belang dat u zich hierbij laat bijstaan door een deskundige letselschade advocaat. Uiteraard heeft u het liefst een letselschadespecialist dicht bij u in de buurt. De letselschade advocaten van Advocatenkantoor verhalen schade als gevolg van een ongeval in Den Helder en omstreken. Zij komen bij u thuis om over uw ongeval en de schade te praten. En het verhalen van uw letselschade is bij ons nog kosteloos ook.

Wij begrijpen dat u na een ongeval met letsel wel iets anders aan uw hoofd heeft dan het verhalen van uw schade. U bent gewond, heeft pijn en ondergaat een medische behandeling in het ziekenhuis. Maar u maakt wel kosten en dus lijdt u schade. Hoe fijn is het dan dat het verhalen van uw letselschade gebeurt door uw persoonlijke letselschade advocaat uit Den Helder. Onze letselschadespecialist is deskundig en gaat voortvarend te werk. Dit garanderen wij u!

Directe actie door uw letselschade advocaat uit Den Helder

Na een ongeval maakt u allerlei kosten die uw letselschade advocaat voor u kan verhalen. Er zijn medische kosten, reiskosten en u bent uw eigen risico kwijt. Maar ook kan het zijn dat u inkomen achteruit gaat of dat er schade is in het huishouden omdat u bepaalde taken niet meer kunt verrichten. Al deze schade noemen wij letselschade. Deze wordt onderverdeeld in materiële en immateriële schade.

Een ongeval zit in een klein hoekje luidt het spreekwoord. De gevolgen van een ongeval kunnen voor u in Den Helder of Julianadorp echter groot zijn:

 • Wie helpt u bij de verzorging van de kinderen als dit door het ongeval even niet mogelijk is?
 • Wie betaalt uw loon door als u arbeidsongeschikt wordt door het ongeval?

Het zijn allemaal terechte vragen die opkomen na een ongeval met letselschade.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is een letselschadespecialist. Hij weet dan ook hoe belangrijk het is dat de schade voortvarend wordt verhaald. Uw advocaat is dan ook indien gewenst binnen 24 tot 48 uur bij u thuis om de eerst schade te inventariseren. Daarna regelt hij dat de eerste schade direct vergoed wordt.

Waarom een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten?

Ons kantoor werkzaam in Den Helder en de directe omgeving. Of u nu in de binnenstad woont, in de Schooten of in Julianadorp, uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kent de buurt en is goed bereikbaar.

Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in alle aspecten van de letselschade. Zo wordt niet alleen uw schade op het gebied van inkomen voor u verhaald, ook regelt uw letselschade advocaat bijvoorbeeld dat u hulp krijgt bij uw re-integratie. Brugman Letselschade Advocaten heeft daarnaast de beschikking over eigen medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij doen dus meer voor u dan schade verhalen alleen.

Sommige mensen kiezen bij het verhalen van letselschade na een ongeval voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. Zij worden hier vaak naar doorverwezen voor bijvoorbeeld een assurantietussenpersoon, vaak met de beste bedoelingen. De gedachte hierbij is dat met name letselschadebureaus kosteloos werken. Helaas blijkt dit in de praktijk niet het geval door afspraken over het betalen van een percentage van uw letselschade aan het letselschadebureau.

Kosteloze rechtsbijstand

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt ook kosteloos voor u. Zij hebben daarbij ook nog eens aanzienlijk meer kennis dan letselschadebehandelaars van letselschadebureaus of rechtsbijstandsverzekeraars. Het komt dan ook geregeld voor dat wij een dossier overnemen. Ook dan werken wij overigens kosteloos voor u!

Bent u het slachtoffer van een ongeval in of rondom Den Helder? Vraag dan vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze letselschadespecialisten. Wij helpen u graag en kosteloos!

Letselschade Advocaten LSA

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar