Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u aan het juiste adres!
Zoekt u een deskundige letselschade advocaat in De Goorn?

Letselschade advocaat De Goorn

Woont u in De Goorn en bent u op zoek naar een erkende en ervaren letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten op het juiste adres. Onze letselschade advocaat in De Goorn is lid van de vereniging van letselschade advocaten (LSA) en staat onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten.
De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt uw letselschade in de meeste gevallen volledig kosteloos voor u. Wij verhalen onze kosten op de aansprakelijke partij. Bent u het slachtoffer van een ongeval in De Goorn of woont u in De Goorn? Neemt u dan eens contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op via telefoonnummer 0229 507903 of per mail.

Letselschade advocaat De Goorn

Als u een verkeersongeval of bedrijfsongeval is overkomen en u bent hierbij gewond geraakt, dan heeft u recht op een vergoeding van uw schade. U kunt hierbij denken aan de medische kosten en reiskosten die u maakt als gevolg van het ongeval. Maar ook als iemand anders uw huishoudelijke taken overneemt door het ongeval, is dit schade. Zelfs als uw omgeving uw taken overnemen.

Bent u arbeidsongeschikt sinds het ongeval? Dan komt ook de inkomstenderving voor vergoeding in aanmerking. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in De Goorn informeert u hierover graag verder tijdens een gesprek bij u thuis in De Goorn of bij op ons kantoor.

Smartengeld

Niet alleen de materiële schade komt voor vergoeding in aanmerking. Ook heeft u recht op een vergoeding van de pijn en het verdriet dat u door het ongeval of de medische fout lijdt. Dit noemen wij de immateriële schade. Deze schade staat beter bekend als het smartengeld.

Het letselschade traject

Nadat u besluit dat u ons (kosteloos) inschakelt, komt uw persoonlijke letselschade advocaat bij u thuis in De Goorn. Hij of zij praat met u over de gevolgen van het ongeval. Heeft u al kosten gemaakt, dan zorgen wij dat u direct een voorschot ontvangt. Wij nemen al uw financiële zorgen zoveel mogelijk uit handen. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel! Mocht dit in verband met het letsel nodig zijn, dan schakelen wij onze medisch adviseur in. Deze zal ook kijken naar de gevolgen van het letsel voor de toekomst. Zo weet u zeker dat ook uw toekomstige schade vergoed wordt.

Uiteindelijk zal er een vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Hierin staan alle afspraken die wij voor u met de verzekeraar maken.

Contact

Bent u het slachtoffer van een ongeval of medische fout en woont u in De Goorn? Neem dat contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of bij op ons kantoor. Heeft u een vraag? Onze medewerkers staat iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.30 uur telefonisch voor u klaar via het telefoonnummer: 0229507903.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar