Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Hoogwoud

Als u aan een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Hoogwoud letsel overhoudt, dan heeft u recht op schadevergoeding. Hetzelfde geldt bij een medische fout. Schade als gevolg van letsel heet Letselschade. Het verhalen van letselschade is echter niet eenvoudig. Gelukkig kunt u gebruik maken van de kosteloze diensten van een letselschade advocaat in Hoogwoud. Bij Brugman Letselschade Advocaten uit Wognum helpen wij u meestal namelijk zonder dat het u iets kost. Lijdt u dus schade als gevolg van een ongeval in Hoogwoud of woont u in Hoogwoud? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaat in Hoogwoud is bereikbaar op telefoonnummer: 0229 507903 of per mail!

Letselschade advocaat Hoogwoud

Na een ongeval maakt u kosten. Denkt u hierbij aan medische kosten en reiskosten. Bent u arbeidsongeschikt door het ongeval, dan lijdt u inkomensschade. Het zijn een aantal voorbeelden van materiële letselschade. Naast materiële letselschade heeft u na een ongeval in Hoogwoud recht op smartengeld. Dat is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het letsel. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Hoogwoud informeert u graag over uw rechten. Hij of zij komt bij u thuis in Hoogwoud om de gevolgen van het ongeval te inventariseren.

Na het intakegesprek bij u in Hoogwoud gaat uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten direct voor u aan het werk. De veroorzaker van het ongeval wordt aansprakelijk gesteld. De reeds verschenen letselschade wordt meteen voor u verhaalt. Uw letselschade advocaat gaat tenslotte met de verzekeraar van de dader in onderhandeling om uw totale schade te verhalen.

Letselschade advocaat vs Letselschadebureau

Van een letselschade advocaat mag u het nodige verwachten. Zo is onze letselschade advocaat voor de regio Hoogwoud aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten, de LSA. Van deze vereniging mogen alleen specialisten op het gebied van letselschade lid worden. Er zijn strenge voorwaarden aan het lidmaatschap verbonden. De kennis moet jaarlijks bijgehouden worden. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres.

Naast letselschade advocaten zijn er ook letselschade bureaus. Bij deze bureaus werken vaak geen juristen, laat staan letselschade advocaten. Vaak verhalen zij niet de schade waar u recht op heeft. En dat is zonde, zij doen u dan tekort! Voor de kosten hoeft u het niet te laten om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Wij werken immers meestal kosteloos voor u!

Contact

Woont u in Hoogwoud en heeft u letsel aan een bedrijfsongeval overgehouden? Of heeft u een ongeval in Hoogwoud gehad? Neem dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar