Lijdt u in Schagen letselschade als gevolg van een ongeval in het verkeer of op het werk?
Bel of mail één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Schagen

Bent u het slachtoffer van een ongeval in of rond Schagen? Als u hierdoor schade lijdt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze schade, letselschade, bestaat uit naast materiële schade uit immateriële schade, of te wel smartengeld. Bij schade kunt u denken aan medische kosten en reiskosten. Op het gebied van uw inkomen kunt u ook schade lijden. Indien deze schade voortduurt, dan kan er zelfs sprake zijn van arbeidsongeschiktheid.

Als u in Schagen als gevolg van een ongeval of medische fout letselschade heeft opgelopen en een ander is hiervoor verantwoordelijk, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De veroorzaker van het ongeval of de medische fout moet namelijk al uw schade als gevolg van het ongeval vergoeden. Hierbij kunt u uiteraard denken aan de medische kosten die u in Schagen maakt door het ongeval, maar ook inkomensschade valt onder de letselschade.

Een ongeval heeft voor u als slachtoffer financiële gevolgen. Advies van een deskundige letselschade advocaat is daarom van groot belang bij een letselschaderegeling. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat u de schadevergoeding ontvangt waar u als slachtoffer recht op heeft. Daarnaast is het goed om te weten dat onze letselschadespecialist meestal kosteloos voor slachtoffers werkt.

Directe hulp door uw letselschade advocaat uit Schagen

Als er een ongeval heeft plaatsgevonden zijn er veel vragen:

 • Heb ik recht op een schadevergoeding en wie betaalt mijn letselschade?
 • Hoe gaat het met mijn re- integratie op het werk?
 • Heb ik recht op smartengeld?

Deze vragen kunnen allemaal door uw letselschade advocaat uit Schagen worden beantwoord. Onze letselschadespecialist uit Schagen bezoekt u thuis, dit kan vaak al binnen 24 tot 48 uur na het ongeval. Tijdens dit gesprek legt de letselschade advocaat het gehele letselschadetraject aan u uit en inventariseert de schade. Indien nodig wordt er direct een voorschot op uw schade voor u geregeld. Als dit nodig is voor uw revalidatie zal uw letselschade advocaat een re- integratie deskundige en medisch adviseur voor u inschakelen.

Meerwaarde van Brugman Letselschade Advocaten

Onze letselschade advocaten werken in en rondom Schagen. Ons kantoor zit ook bij u in de buurt. Maar uw letselschadespecialist komt gewoon naar u toe als u dat fijn vindt. Dan doen wij graag. U kunt dan in uw eigen omgeving met uw letselschade advocaat praten over wat u is overkomen.

Bij een rechtsbijstandsverzekeraar of een letselschadebureau heeft u met meerdere letselschadebehandelaars te maken. Bij ons niet! Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt uw dossier altijd door dezelfde letselschade advocaat behandeld. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk blijkt dit vaak niet zo te werken. Wij geloven echter in een persoonlijk aanpak.

Alle letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn specialist in het verhalen van letselschade. Zij zijn hier speciaal voor opgeleid. Hierdoor zorgen wij dat uw schade maximaal vergoed wordt. Waar letselschadebureaus stoppen en een rechtsbijstandsverzekeraar het niet meer weet, gaat uw letselschade advocaat van ons kantoor verder.

Kosteloze rechtsbijstand door letselschadespecialist

Slachtoffers kiezen voor het verhalen van letselschade helaas nog steeds vaak voor een rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau. De gedachte is namelijk dat dit goedkoper is. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt echter meestal volledig kosteloos voor u.

Bent u niet tevreden over uw rechtsbijstandsverzekeraar of letselschadebureau? Stap over naar Brugman Letselschade Advocaten en wij helpen u kosteloos verder. Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan met één van onze specialisten, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende second opinion

Wordt u op dit moment bij uw letselschade dossier bijgestaan door een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar? Duurt het verhalen van uw schade lang of hoort u nooit iets van uw belangenbehartiger? Bent u niet tevreden over de belangenbehartiging? Ook in dit geval helpen onze letselschade advocaten in Schagen u graag. Wij voeren gratis een second opinion uit en adviseren u!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar