Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Koog aan de Zaan

Letsel als gevolg van een ongeval of medische fout? Uw letselschade advocaat Koog aan de Zaan van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw schade. Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Zij zijn allen lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook draagt uw letselschade advocaaat in Koog aan de Zaan het LSA- keurmerk. De LSA is een vereniging van specialisten in de letselschade. Alleen ervaren advocaten mogen van de LSA lid worden. U weet bij ons kantoor dus zeker dat uw letselschadezaak in goede handen is.

Letselschade advocaat Koog aan de Zaan

Uw letselschade advocaat Koog aan de Zaan komt na uw aanmelding bij u thuis. Hij of zijn bespreekt met u de gevolgen van het ongeval. De schade wordt direct in kaart gebracht.

Na het adviesgesprek bij u thuis gaat uw letselschade advocaat Koog aan de Zaan direct voor u aan het werk. Bij een verkeersongeval stelt hij de verzekeraar van de aansprakelijke partij direct aansprakelijk. Bij een bedrijfsongeval is uw werkgever aansprakelijk. Bent u het slachtoffer van een medische fout, dan stelt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten het ziekenhuis aansprakelijk.

materiële schade en smartengeld

Nadat de aansprakelijkheid erkend is, zorgt uw letselshade advocaat dat uw schade vergoed wordt. Dit gebeurt door het opstellen van een schadestaat. Hierop staat alle materiële schade vermeld die u als gevolg van het ongeval heeft geleden en lijdt. Naast de materiële schade staat ook het smartengeld op de schadestaat vermeld. Dit is een vergoeding voor de door u geleden pijn. Als u gewond bent geraakt door het ongeval is er altijd een recht op een smartengeld.

Letselschadebureau en letselschade advocaat

Als u in Koog aan de Zaan woont, dan heeft u voor het verhalen van uw letselschade een keuze. U kunt naar een Letselschade advocaat Koog aan de Zaan ook kiezen voor een letselschadebureau. Bij deze bureaus werken alleen geen advocaten. Vaak zijn er zelfs niet eens juristen werkzaam. De medewerkers van letselschadebureaus zijn ook geen lid van de LSA. Bij een letselschade advocaat bent u dan ook beter af! En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij werken in de regel kosteloos voor u!

Heeft u vragen over het verhalen van letselschade of wilt u uw schade kosteloos laten verhalen door een Letselschade advocaat Koog aan de Zaan? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar