Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij graag
Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat?

Letselschade advocaat Koog aan de Zaan

Schadevergoeding eisen na een aanrijding is niet eenvoudig. U krijgt te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar die probeert de letselschade vergoeding zo laag mogelijk te houden. Is een derde aansprakelijk voor het verkeersongeval, dan is er echter recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze vindt u in Koog aan de Zaan bij Brugman Letselschade Advocaten.

Wat doet een letselschade advocaat in Koog aan de Zaan voor mij?

Op deze pagina leest u wat te doen als u een ongeval is overkomen, zoals een verkeersongeval, bedrijfsongeval of als u gebeten bent door een hond. Kiest u voor een letselschade advocaat in Koog aan de Zaan van ons kantoor, dan helpen wij u bij het verhalen van uw letselschade, wij:

 • stellen de tegenpartij aansprakelijk
 • regelen direct een voorschot op uw letselschade
 • schakelen een medisch adviseur in
 • voeren de onderhandelingen met de verzekeraar
 • zorgen dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Koog aan de Zaan?

Indien u schade opgelopen heeft door een ongeval, dan wilt u het liefst een letselschade advocaat bij u in de buurt. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze kantoren vindt u in heel Noord-Holland. Wij hebben letselschade advocaten in Purmerend, Zaandam en Amsterdam om u te helpen.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Koog aan de Zaan

Onze cliënten helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade. De deur hoeft u ook niet uit, wij komen gewoon naar u toe om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Koog aan de Zaan? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos.

Wat is letselschade?

Bij letselschade gaat het om materiële schade en smartengeld waar iemand recht op heeft omdat deze persoon gewond is geraakt bij een ongeluk. Een letselschade vergoeding bestaat uit alle kosten die na het ongeluk gemaakt worden, inkomensschade en bijvoorbeeld een studievertraging.

Daarnaast maakt een smartengeldvergoeding deel uit van de letselschade vergoeding. Smartengeld bestaat uit een vergoeding voor geleden pijn, verdriet en verlies aan levensvreugde. Als iemand gewond is geraakt door een achterop aanrijding of hondenbeet, dan is er altijd recht op smartengeld, ook bij een oppervlakkige hondenbeet of lichte klachten na een kop-staart botsing.

Bij alle ongevallen is er recht op smartengeld! Uw letselschade advocaat in Koop aan de Zaan informeert u graag.

Wie is aansprakelijk bij letselschade?

Wie aansprakelijk is bij letselschade hangt af van wat er gebeurd is. Zo is bij een achterop aanrijding de persoon die achterop is gereden aansprakelijk. Meer in het algemeen is de persoon die de verkeersfout maakt aansprakelijk.

Uitzondering is als een fietser aangereden wordt door een auto. De auto is dan altijd schuldig aan het ongeluk en dient ten minste 50% van de letselschade van de fietser te vergoeden. Hetzelfde geldt als een voetganger aangereden wordt!

Kinderen tot 14 jaar ontvangen bij een aanrijding altijd 100% van de schade vergoed, wat er ook is gebeurd. De enige voorwaarde is dat een motorvoertuig bij het ongeluk is betrokken. Deze bijzondere regeling staat in artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet).

Werkgeversaansprakelijkheid

Voor letselschade veroorzaakt door een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Voorwaarde voor aansprakelijkheid van de werkgever is dat de zorgplicht door de werkgever is geschonden. Hiervan is sprake als machines ondeugdelijk zijn, toezicht onvoldoende is het schort aan schriftelijke instructies.

Verder is er ook sprake van werkgeversaansprakelijkheid in de volgend gevallen:

 • een verkeersongeval onder werktijd
 • letselschade veroorzaakt door een medewerker

Gebeten door hond? De bezitter is aansprakelijk

Bij een hondenbeet ten slotte kan de hondenbezitter aansprakelijk gesteld worden voor de letselschade. Bent u dus gebeten door een hond, dan dient u de aansprakelijkstelling te richten aan de eigenaar van de hond. Is de hondenbezitter verzekerd, dan zal de schadevergoeding door deze letselschade verzekeraar betaald worden.

Gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Koog aan de Zaan

Wilt u een letselschade vergoeding claimen? Onze letselschade advocaten staan graag voor u klaar. Wij verhalen uw letselschade terwijl u revalideert van uw letsel. Schakelt u ons in, dan kost het u niks. Meer weten hoe het kan dat wij gratis rechtsbijstand verlenen bij letselschade? Volg de link!

Klik op de button hieronder voor vragen, een gratis letselschade advies of voor het claimen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar