Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Diemen

Indien u als inwoner van Diemen in aanraking komt met een ongeval en u loopt hierbij letsel op, laat dan uw letselschade verhalen door een deskundige letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaat werkt in Diemen en verhaalt zowel de materiële letselschade als het smartengeld voor u. Onze letselschade specialisten verhalen uw schade kosteloos!

Woont u in de regio Diemen en heeft u aan een ongeval letselschade overgehouden? Laat dan uw schade verhalen door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis met 0800-2784626 of stuur ons een bericht.

Verkeersongeval in Diemen

Of u nu letselschade lijdt als gevolg van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of omdat u in Diemen gevallen bent op straat, onze letselschade advocaat voor de regio Diemen verhaalt uw letselschade op de aansprakelijke partij. Dit is bij een verkeersongeval waar een auto, motor of scooter betrokken is altijd de verzekeraar van motorvoertuig. Op basis van de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen, de WAM, is ieder motorvoertuig in Nederland namelijk verplicht verzekerd.

Niet alleen uw schade, maar ook onze kosten worden door de verzekeraar van de aansprakelijke persoon betaald. Onze letselschade advocaat verhaalt uw letselschade dus kosteloos voor u!

Bent u als voetganger of fietser aangereden door een auto, motor of brommer? Zelfs als u zelf ook deels fout bent geweest krijgt u altijd 50% van uw schade vergoed. Dus zelfs als u als fietser of voetganger een verkeersfout maakt, heeft u recht op vergoeding van uw letselschade.

Is uw kind tot 14 jaar het slachtoffer van een verkeersongeval waarbij een auto, motor of scooter betrokken is, dan wordt de schade volledig vergoed, behoudens enkele gevallen. Dus ook als uw kind onvoorzichtig is geweest of niet goed heeft opgelet.

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval in Diemen of woont u in Diemen? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsongeval Diemen

Indien u op het werk, bijvoorbeeld in Diemen, een ongeval overkomt en u lijdt daardoor letselschade, dan is uw werkgever aansprakelijk, behoudens uitzonderingen. Van een dergelijke uitzondering is niet vaak sprake. Uw werkgever dient dan ook uw letselschade te vergoeden als u door een ongeval op het werk letselschade lijdt.

Woont u in Diemen of is u in Diemen een bedrijfsongeval overkomen? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Onze letselschade advocaat neemt al uw zorgen uit handen zodat u zich volledig op uw herstel kunt richten.

Aansprakelijkheid gemeente

Indien u gewond raakt door een val op straat in Diemen, dan is in sommige gevallen de gemeente aansprakelijk voor uw letselschade. Dit is bijvoorbeeld het geval als er een stoeptegel losligt of er een gat in de weg zit. De gemeente Diemen moet er namelijk voor zorgen dat de weg in goede staat is.

Heeft u letsel als gevolg van een valpartij op straat en lijdt u hierdoor letselschade? Neem dan contact met de letselschade advocaat uit Diemen op voor een gratis advies bij u thuis of op ons kantoor.

Medische fout Diemen

Is uw behandeling door de huisarts, tandarts of in het ziekenhuis in de buurt van Diemen fout gegaan en lijdt u daardoor letselschade? Onze letselschade advocaat helpt u graag bij het verhalen van uw schade. Ons advocatenkantoor heeft jarenlange ervaring bij het verhalen van schade als gevolg van een medische fout.

Woont u in Diemen en heeft u letselschade opgelopen door een medische fout in het AMC, VUmc, het OLVG of het Slotervaartziekenhuis? Onze letselschade advocaat verhaalt uw schade!

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar