Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Oostzaan?

Letselschade advocaat Oostzaan

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Oostzaan. Dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Want bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Een letselschade specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade. En wij helpen u kosteloos. Zowel uw letselschade in Oostzaan als de kosten van rechtsbijstand van uw letselschade advocaat wordt vergoed door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat in Oostzaan

Een ongeval kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. U bent gewond, heeft pijn en wellicht zelfs arbeidsongeschikt. U maakt allerlei kosten en wellicht is ook uw inkomen teruggelopen door het letsel. Als deze letselschade bedragen noemen wij letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten helpt alleen maar slachtoffers van letselschade. Wij werken niet voor verzekeraars. Zo weet u zeker dat wij volledig onafhankelijk zijn. En uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Oostzaan is een echte specialist met een lidmaatschap van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. U weet dus zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Wilt u gratis juridische hulp bij letselschade claimen na een ongeluk? Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button. Wij helpen u graag.

Wat te doen bij een aanrijding?

Een auto botsing levert vaak alleen materiële schade op. Soms echter ontstaan er ook letsel of verwondingen. Er is dan recht op schadevergoeding als een ander schuldig is aan bij een aanrijding. Om u letselschade vergoeding te claimen, dient u wel een aantal stappen te zetten. Maar wat nu precies te doen bij een aanrijding?

Om succesvol schade te claimen na een kop-staart botsing of andere auto botsing adviseren wij u:

 • altijd een aanrijdingsformulier in te vullen, vergeet deze ook niet te laten ondertekenen door de tegenpartij
 • bij doorrijden na een aanrijding altijd altijd de politie te bellen
 • weigert de tegenpartij het schade-aanrijdingsformulier in te vullen? Bel ook dan de politie
 • zijn er getuigen van de aanrijding, noteer dan de gegevens van deze getuigen
 • ga met whiplash symptomen direct naar een arts en laat uw letsel noteren
 • bel een letselschade advocaat voor het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief.

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Fietser zijn niet goed beschermd in het verkeer. Voor de wet zijn het kwetsbare verkeersdeelnemers. Logisch, want als een fietser aangereden door een auto wordt, dan komt deze ten val met dikwijls ernstig letsel tot gevolg. Een tibia plateau fractuur, andere botbreuken en zelfs hersenletsel of een dwarslaesie kunnen het gevolg zijn.

De wettelijke bescherming van fietsers die aangereden zijn is de vinden in artikel 185 wvw (Wegenverkeerswet). Dit artikel geeft namelijk antwoord op de vraag wie schuldig is bij een ongeval tussen een fiets en auto. Het is volgens artikel 185 wvw de autobestuurder die schuldig is bij een fietsongeluk. Ook als de fietser ten onrechte geen voorrang gaf, door rood licht reed of geen licht voerde.

Is de automobilist schuldig aan de aanrijding? Dan dient deze de volledige schadevergoeding te betalen. Overigens zijn alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd en is het de WAM- verzekeraar die betaalt. Heeft de fietser zelf een verkeersfout gemaakt? Dan wordt ten minst 50% van de letselschade door de WAM- verzekeraar vergoed.

Wat te doen bij een aanrijding van achteren?

Een aanrijding van achteren is een van de meest voorkomende auto ongelukken. Iemand let even niet op, is met zijn telefoon bezig of kan niet tijdig remmen door een te hoge snelheid. Het gevolg is een achterop aanrijding. Zijn er 2 auto’s bij de autobotsing van achteren betrokken? Dan spreken wij van een kop-staartbotsing. In alle andere gevallen is er een kettingbotsing.

Bij een aanrijding van achteren is het van groot belang een schadeformulier in te vullen. Laat u deze ook ondertekenen? De inhoud van het schadeformulier staat dan vast. Daarom adviseren wij u het schade-aanrijdingsformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Teken ook de toedracht, dan kan er geen discussie ontstaan.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten claimen uw letselschade. Bel gratis 0800 2784626 of klik op onderstaande button en geef aan wat u is overkomen. Een van onze letselschade experts neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

In Oostzaan en omgeving kunt u ook een beroep doen op onze letselschade advocaat in Amsterdam!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar