Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Zaandam

Als u letselschade lijdt door een ongeval dan kunt u voor het verhalen van uw schade bij onze letselschade advocaat uit Zaandam terecht. Er zijn in de gemeente Zaandam ook letselschadebureaus welke letselschade verhalen als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Veel mensen kiezen ook voor een rechtsbijstandsverzekeraar. Maar waarom zou u niet voor een letselschade advocaat kiezen om uw letselschade als gevolg van bijvoorbeeld een whiplash te verhalen? Omdat deze (te) duur is?

Kosteloze rechtsbijstand

Het antwoord op de hiervoor gestelde vraag is NEE, want de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten te Zaandam verhalen uw schade kosteloos, dat garanderen wij! Op grond van de wet dient een veroorzaker van een ongeval niet alleen de letselschade te vergoeden, maar ook de kosten van uw letselschade advocaat.

Als u voor onze Letselschade advocaat in Zaandam kiest, dan weet u zeker dat u een absolute specialist in de arm neemt. En dat zonder dat u kosten maakt. Dus waarom zou u nog kiezen voor een letselschadekantoor of rechtsbijstandsverzekeraar?

Wilt u de hulp van een gespecialiseerde letselschade advocaat? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis! Heeft u liever een telefonisch advies? Dat kan ook via ons gratis telefoonnummer 0800-2784626.

Materiële schade en smartengeld

Bij letselschade maken wij een onderscheid tussen materiële schade en smartengeld. Medische kosten, inkomensverlies en reiskosten zijn voorbeelden van materiële schade. Smartengeld is een vergoeding voor geleden pijn en verdriet.

Als u bijvoorbeeld een whiplash heeft overgehouden aan een verkeersongeval (kop-staart-botsing) dan komt u met beide schadesoorten in aanraking. Bij een ongeval met letselschade maakt u bijna altijd medische kosten. Bijvoorbeeld omdat uw eigen risico betaald moet worden. Heeft u blijvend letsel aan het ongeval overgehouden, dan kan er sprake zijn van schade in het inkomen. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van arbeidsongeschiktheid door een ongeval.

Smartengeld

Een whiplash geeft ook veel pijnklachten. U kunt minder of zelfs niet meer werken, kunt uw hobby niet meer uitoefenen en zelfs uw favoriete sport heeft u moeten opgeven. Dit is een grote aantasting van uw persoonlijke leven. Het lastige is echter om deze schade op geld te waarderen, dat is eigenlijk niet mogelijk. De geleden pijn en het verdriet dat u heeft omdat u uw werk, hobby of sport heeft moeten opgeven, noemen wij de immateriële schade. Deze letselschade staat beter bekend als smartengeld.

Letselschade en Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten in de regio Zaandam is een specialist als het om letselschade gaat. Letselschade is ons vak, wij zijn hier de hele dag mee bezig. Alle advocaten houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade nauwlettend in de gaten.

Brugman Letselschade Advocaten is lang geleden opgericht door letselschade advocaat Friso Brugman. Hij is zelf het slachtoffer van een medische fout. Dit heeft hem ertoe gebracht om letselschade advocaat te worden. Friso Brugman is onder andere lid van de LSA, de beroepsvereniging van Letselschade advocaten. Hij draagt ook het LSA keurmerk. Het bewijs dat hij een echte specialist is in het verhalen van letselschade.

Friso Brugman is uw letselschade advocaat in de gemeente Zaandam.

Second opinion

Bent u niet tevreden over de wijze waarop uw letselschadebureau, letselschade advocaat of rechtsbijstandsverzekeraar uw dossier behandeld? Heeft u het gevoel dat er eigenlijk niks in uw dossier gebeurd? Helaas is dit een veelgehoorde klacht. Wij voeren graag een second opinion voor u uit. Indien gewenst nemen wij uw dossier ook van uw rechtsbijstandsverlener over. U hoeft hiervoor niks te doen, wij zorgen voor een snelle en probleemloze overgang van uw dossier.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar