Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Westzaan?

Letselschade advocaat Westzaan

Hoe voorzicht je ook bent, door een ander kunt betrokken raken bij een ongeluk. Loopt u daarbij letsel op, dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. Om deze te claimen, is er recht op een gratis letselschade specialist. Voor een letselschade advocaat in Westzaan kunt u bij ons dan ook gratis terecht. Met letselschade advocaten in Amsterdam en Zaandam zijn wij altijd in de buurt!

Wilt u een gratis letselschade advies, heeft u vragen of wilt u dat wij gratis uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button. Een van onze letselschade specialisten neem dan nog dezelfde dag contact met u op.

Na een ongeluk ontstaan er vragen zoals wie betaalt mijn letselschade en wat is dat eigenlijk, letselschade? Wie is schuldig aan de aanrijding? Is mijn werkgever aansprakelijk voor het bedrijfsongeval? Allemaal heel logische vragen waar wij u graag een antwoord op geven. Daarom vindt u hieronder een aantal vragen die wij vaak krijgen. Zit uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met onze letselschade experts op, wij helpen u graag!

Hoe werkt letselschade?

Is een ander aansprakelijk, bijvoorbeeld bij een kop-staartbotsing? Dan is er recht op een letselschadevergoeding. Maar hoe werkt letselschade eigenlijk? Wat moet je doen om een schadevergoeding te claimen?

Belangrijk is om te weten wie je aan moet spreken voor letselschade. Dit ligt niet altijd voor de hand. Wist u bijvoorbeeld dat bij een aanrijding de WAM- verzekeraar direct aangesproken kan worden. Dit biedt veel voordelen. En bij een bedrijfsongeval is altijd de werkgever aansprakelijk. Ook als u een ongeluk op het werk overkomt door een fout van een collega. Of als u onder werktijd betrokken raakt bij een aanrijding.

Is bekend wie de aansprakelijkheidsbrief moet ontvangen, dan dient er een aansprakelijkstelling opgesteld te worden. Hierin staat vermeld wat er is gebeurd en wanneer. Maar ook waarom u de tegenpartij schuldig en aansprakelijk acht. Daarnaast wordt de verjaring gestuit.

Wordt de aansprakelijkheid erkend? De letselschade bedragen worden dan in kaart gebracht. Dit gebeurt door middel van een schadestaat. Na onderhandeling met de letselschade jurist van de verzekeraar komt er dan een regeling tot stand.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in Westzaan? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten in Amsterdam en Westzaan staat graag voor u klaar.

Wat doet een letselschade jurist?

Is een ander aansprakelijk voor uw schade, bijvoorbeeld bij een kettingbotsing, dan heeft u recht op en letselschadevergoeding. Maar er is dan ook recht op de kosteloze hulp van een letselschade jurist of letselschade advocaat.

Een letselschade jurist doet eigenlijk hetzelfde als een letselschade advocaat. Het grote voordeel van een letselschade advocaat is echter dat deze voor u naar de rechtbank kan als moet nodig is. Een letselschade jurist kan dit niet. Omdat beiden gratis voor u kunnen werken, is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen.

Dit is wat een letselschade jurist en dus ook een advocaat voor u kunnen betekenen:

 • zij maken een aansprakelijkheidsbrief op
 • de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld
 • er wordt onderhandeld met de verzekeraar
 • een voorschot op uw letselschade wordt geclaimd
 • de schadestaat wordt opgesteld
 • bij ons wordt er ook een medisch adviseur ingeschakeld voor de beste behandelingen
 • wij zorgen dat uw letselschade maximaal verhaald wordt

Wat kost een letselschade advocaat?

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. In tegenstelling tot andere rechtsgebieden werken onze letselschade advocaten gewoon gratis voor u. De rechtsbijstandskosten worden geclaimd op de aansprakelijk gestelde partij. Dit recht op gratis juridische bijstand is geregeld in de wet en wel in artikel 6:96 BW. Er is dus een wettelijke grondslag voor gratis juridische bijstand bij letselschade claimen!

Uw letselschade advocaat in Westzaan helpt u dus altijd volledig kosteloos bij uw letselschade claim.

Contact met uw letselschade advocaat in Westzaan

Lijdt u schade als gevolg van een aanrijding of bent u betrokken geraakt bij een arbeidsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten in Amsterdam en Westzaan helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor gratis juridische hulp 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Amsterdam en omstreken.

 

U kunt bij ons ook terecht voor een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat in onder andere Landsmeer en Amsterdam Tuindorp.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar