Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Oostwoud

Letselschade advocaat Oostwoud | Woont u in Oostwoud en is u buiten uw schuld een ongeval met letsel overkomen? De advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in Wognum en Hoorn helpen u graag. Wij helpen u daarbij ook nog eens kosteloos. Want naast uw letselschade dienen ook de kosten voor rechtsbijstand door de verzekeraar van de aansprakelijke partij vergoed te worden.

Letselschade advocaat Oostwoud

Als u kiest voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Oostwoud en omstreken, dan kiest u voor een erkende en gespecialiseerde letselschade advocaat. De letselschade advocaat van ons kantoor is namelijk lid van de beroepsvereniging van letselschade advocaten, de LSA. Binnen deze specialistenvereniging, waarvan alleen uiterst ervaren letselschade advocaten lid mogen zijn, zijn alleen absolute specialisten verbonden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten heeft mr. Brugman het LSA keurmerk. Daarnaast mag ons kantoor het keurmerk van de Orde van Advocaten voeren. Voor u de garantie dat u met een ervaren en deskundige partij te maken heeft!

Helaas zijn er naast letselschade advocaten ook andere rechtsbijstandverleners actief. Deze letselschadebureaus of advocatenkantoren ontberen de specialistische kennis op het gebied van letselschade. Kiest u in Oostwoud dan ook voor een letselschade advocaat met een LSA keurmerk. Bij advocatenkantoor Brugman in de regio Oostwoud bent u hiervoor aan het juiste adres.

Het letselschade traject

Na een ongeval is het van belang dat u getuigen heeft. Is u een ongeval in het verkeer overkomen? Schakel dan ter plekke de politie in.

Om discussie met de verzekeraar te voorkomen is het belangrijk dat zo snel mogelijk na het ongeval medische hulp zoekt. laat noteren welke klachten u heeft. Dit kan van belang wij bij discussie met de verzekeraar over uw letsel.

Indien u in Oostwoud de hulp van ons inroept, dan stellen wij direct de wederpartij aansprakelijk. Deze zal ik de regel de aansprakelijkstelling doorsturen naar zijn of haar verzekeraar. Dat is vanaf dat moment het aanspreekpunt voor uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten.

Uw letselschade advocaat van ons kantoor onderhandeld over de hoogte van uw letselschade. Indien nodig schakelen wij onze medisch adviseur in. Wij zorgen er voor dat al uw letselschade verhaald wordt op de tegenparij.

Contact met uw letselschade advocaat

Hebt u vragen of wilt u gebruik maken van onze kosteloze rechtshulp in Oostwoud? Neemt u dan contact met ons op via de telefoon: 0229 507903 of per mail. Onze letselschade advocaat regelt dat u volledig schadeloos wordt gesteld door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken o.a. in Oostwoud, Medemblik, Wognum, Hoorn, Julianadorp, Callantsoog, Schagen, Den Helder, Wieringerwerf en Alkmaar.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar