De advocaten van ons letselschadekantoor helpen gratis!
Lijdt u letselschade na een ongeluk?

Een ongeluk komt altijd onverwachts en zet het leven veelal letterlijk in een klap op zijn kop. Een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet roept ook allerlei vragen op. Hoe zorg ik dat ik weer verder kan met mijn leven? Wie helpt mij hierbij en kan ik de tegenpartij aansprakelijk stellen voor mijn schade. En zo ja, welke letselschade kan ik claimen?

Onze letselschade advocaten helpen uw leven weer op de rit te zetten. Met goede juridische adviezen en hulp bij het eisen van schadevergoeding. Indien gewenst nemen wij het claimen van letselschade volledig op ons. Zo wordt u ontzorgd en kunt u zich bezighouden met wat het allerbelangrijkst is, uw revalidatie na een ongeluk.

Voordelen inschakelen letselschadekantoor

Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten heeft voor u een aantal grote voordelen:

 • wij geven altijd 100% gratis een letselschade advies
 • ons kantoor heeft meer dan 15 jaar ervaring in het claimen van letselschade
 • uw letselschade claimen wij kosteloos voor u op de aansprakelijke partij
 • u wordt volledig ontzorgd, wij regelen alles, van een voorschot tot een maximale schadevergoeding
 • wij zijn een van de enige kantoren gespecialiseerd in letselschade verhalen
 • u wordt altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat
 • onze letselschade specialisten werken door heer Nederland.

Bent u aangereden of heeft u ook ongeluk op het werk gehad? Heeft de hond van de buren u gebeten? Wat er ook is gebeurd, wij helpen u en regelen een maximale schadevergoeding.

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Wat doet een letselschadekantoor voor mij?

Een ongeval is een heftige gebeurtenis. Ineens heb je te maken met pijn, kun je dingen niet meer en ben je niet in staat je werk te doen. Soms gaat het om een tijdelijke situatie, maar vaak ook is er sprake van blijvend letsel met blijvende schade. Een letselschadekantoor kan hierbij helpen.

Vaak kun je de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de gevolgen van het ongeluk. Je kunt dan schadevergoeding eisen. Dit is echter niet zo gemakkelijk als het klinkt. Je dient uit te zoeken wie aansprakelijk is en er dient een aansprakelijkheidsbrief opgesteld te worden. Daarnaast moet je de letselschade berekenen. Maar hoe bereken je letselschade en hoe kun je smartengeld berekenen?

Tijdens een letselschade claim ontstaan er allerlei problemen en discussies, bijvoorbeeld over de hoogte van de schadevergoeding. Of de verzekeraar claimt dat jouw klachten niet (langer) het gevolg kunnen zijn van het ongeluk. Het is daarom belangrijk je goed bij te laten staan voor een letselschadekantoor. Deze:

 • zoekt uit wie schuldig is aan het ongeluk
 • stelt de aansprakelijkstelling op
 • regelt een letselschade voorschot
 • voert de discussie met de verzekeraar
 • stelt een schadestaat op
 • schakelt een medisch adviseur in
 • zorgt ervoor dat de letselschade volledig vergoed wordt.

Gratis hulp van een letselschadekantoor

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding of heeft u vragen over letselschade na een ongeluk? Ons letselschade kantoor helpt u graag. Dit doen wij altijd geheel gratis voor u. Of het nu gaat om een vraag, een letselschade advies of het verhalen uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Hoe wij gratis kunnen werken? In de wet is geregeld dat de kosten die gemaakt worden voor het verhalen van schade vergoed moeten worden door de aansprakelijke partij. Wij brengen onze kosten daarom rechtstreeks in rekening bij de verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden, de verzekeraar van de werkgever of die van de hondenbezitter.

Bel gratis 0800 278 4626 of klik op bovenstaande button en vul uw vraag of wens in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op om te helpen.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade advocaten is een letselschadekantoor waar uitsluitend ervaren en deskundige letselschade advocaten werken. Onze letselschade specialisten hebben meer dan 15 jaar ervaring in het eisen van schadevergoeding na een:

Binnen ons letselschadekantoor werken inmiddels 15 letselschade advocaten en met meer dan 10 locaties door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. Maar een intakegesprek of letselschade advies kan ook gewoon bij u thuis plaatsvinden. Wel zo prettig als je klachten en beperkingen aan een ongeluk hebt overgehouden.

Vraag en antwoord bij letselschade

Onze letselschade advocaten krijgen veel vragen over letselschade. Hieronder vindt u 3 veel gestelde vragen bij letselschade. Heeft u een andere vraag of wilt u gratis hulp bij het verhalen van letselschade, klik dan op bovenstaande button voor een gratis letselschade advies.

Wie is aansprakelijk bij schade?

Aansprakelijk bij schade is de persoon die u het letsel heeft toegebracht. Denk aan de bestuurder van een auto waardoor u als fietser aangereden wordt. Of de automobilist die u in de auto van achteren aanrijdt.

Bij een ongeluk op het werk kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor schade. Dit op grond van de zorgplicht van de werkgever. Dit houdt in dat de werkgever er alles aan moet doen om letselschade bij zijn medewerkers te voorkomen. Loopt u bijvoorbeeld letsel op door een gebrekkige machine, een gladde vloer of een fout van een collega? Dan is de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade.

Gemeentes en provincies zijn vaan wegbeheerder. Deze is aansprakelijk voor een gebrek aan de weg. Dus bijvoorbeeld bij letsel door een gat in de weg of door een omhoog staande stoeptegel.

Bent u gebeten door een hond? Dan is de hondenbezitter aansprakelijk op grond van artikel 6:179 BW. Dit wetsartikel gaat over aansprakelijkheid voor dieren.

Hoe stel je iemand aansprakelijk?

Als een ander schade bij u veroorzaakt, dan heeft u recht op schadevergoeding. Je kunt deze persoon dan aansprakelijk stellen. Maar hoe stel je iemand aansprakelijk?

Aansprakelijk stellen gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat:

 • waaruit het ongeluk ontstaat (verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet)
 • wie volgens u aansprakelijk is
 • waarom de tegenpartij aansprakelijk is
 • uw schade
 • de aansprakelijkstelling met de rechtsgrond
 • een stuiting van de verjaring

Ik zoek een letselschade advocaat in Den Haag, kan ik bij jullie terecht?

Zeker! Brugman Letselschade Advocaten heeft meer dan  locaties verspreid over heel Nederland. Maar waar u ook woont, u kunt altijd een beroep op onze deskundigheid doen. Wij komen gewoon naar u toe.

Voor een ongeluk in Den Haag kunt u terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Den Haag aan de Kon. Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag. Maar ook voor bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Amsterdam of een letselschade advocaat Eindhoven kunt u bij ons terecht!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar