Onze letselschade advocaten helpen 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een juridisch bureau letselschade?

Gratis hulp van een juridisch loket letselschade

Een fietsongeluk, aanrijding met de auto of een bedrijfsongeval. Als u als gevolg van een ongeval of hondenbeet gewond raakt, dan kunt u voor het verhalen van uw letselschade terecht bij een juridisch loket letselschade. Kiest u voor ons advocatenkantoor, dan helpen wij u gratis!

Na een ongeval komt er veel op u af. U kunt niet werken, heeft thuis hulp in het huishouden nodig en staat onder medische behandeling. Dan is het fijn als u voor het eisen van schadevergoeding de hulp van het juridisch loket letselschade in kunt roepen. Hiervoor bent u bij onze letselschade advocaten aan het juiste adres.

Uw letselschade advocaat van ons juridisch loket letselschade helpt u op alle fronten, van het aansprakelijk stellen tot het onderhandelen met de schadeverzekering over de hoogte van de schadevergoeding.

Wilt u ook gratis hulp bij een letselschade claim indienen? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waarom een juridisch loket letselschade?

Als u de tegenpartij aansprakelijk wilt stellen, dan krijgt u te maken met een schadeverzekeraar van de aansprakelijke partij. De letselschade jurist van deze letselschadeverzekeraar heeft veel kennis van het letselschaderecht en zal er alles aan doen om uw letselschadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Dan is het prettig als u de hulp krijgt van een letselschade specialist van een juridisch loket letselschade.

Behalve corresponderen met de verzekeraar van de tegenpartij doet een letselschade advocaat meer voor u:

 • onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding
 • contact onderhouden met de werkgever of arbeidsinspectie
 • aansprakelijkheidsbrief opstellen
 • opstellen schadestaat
 • inschakelen medisch adviseur
 • aanvragen voorschot
 • eventueel naar de rechter gaan
 • zorgen voor een maximale schadevergoeding

Een letselschade advocaat helpt u dus bij het gehele letselschadetraject.

Wat kost de hulp van een juridisch loket letselschade?

Vaak wordt gedacht dat de hulp van een letselschade advocaat duur is. Daarom kiezen veel mensen voor een letselschade bureau of hulp van het juridisch loket. Dit is echter niet nodig! Kiest u namelijk voor ons juridisch loket letselschade, dan krijgt u gewoon de beste letselschade advocaten die u helpen bij het verhalen van uw letselschade. Geheel kosteloos!

In de wet is opgenomen dat als u letsel opgelopen heeft door toedoen van een ander, u recht op schadevergoeding heeft en op recht van gratis juridische hulp. Dit kan een letselschade jurist van een letselschade bureau zijn, of een letselschade advocaat. Beiden werken gratis voor u. Gaat u daarom nooit akkoord met no cure no pay. U staat dan immers een deel van uw schadevergoeding af aan uw belangenbehartiger.

Een no cure no pay advocaat is alleen raadzaam bij een afwijzing van aansprakelijkheid of als er een gerechtelijke procedure gevoerd moet worden.

Waar vind ik een juridisch loket letselschade?

Als u de gratis hulp van een letselschade advocaat zoekt, dan wilt u uiteraard niet ver hoeven reizen. Daarom vindt u ons juridisch loket letselschade door heel Nederland. Met meer dan 15 bezoeklocaties verspreid over Nederland zijn wij altijd dichtbij. Maar onze letselschade specialisten komen ook gewoon bij u thuis voor een gratis intakegesprek of letselschade advies.

U vindt ons in alle grote steden van Nederland, waaronder Amsterdam, Rotterdam. Den Haag, Utrecht. Eindhoven, Groningen en Nijmegen!

Wilt u een vrijblijvend gesprek met een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een ongeluk? Bijvoorbeeld omdat de werkgever zijn zorgplicht geschonden heeft of bij een aanrijding? Op grond van de wet is er dan ook recht op gratis hulp van een letselschade advocaat.

Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u de beste letselschade advocaten van Nederland. Onze letselschade advocaten zijn namelijk:

 • lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten in Nederland
 • aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • dragen diverse belangrijke keurmerken
 • hebben meer dan 10 jaar ervaring in het claimen van letselschade

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en een advocaat van ons advocatenkantoor neemt direct contact met u op.

Wie is mijn letselschade advocaat?

Brugman Letselschade advocaten is een advocatenkantoor met meer dan 20 letselschade advocaten en letselschade juristen werkzaam in heel Nederland. Graag stellen wij een aantal van onze letselschade specialisten aan u voor!

 

"het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik echt een verschil kan maken voor een letselschadeslachtoffer."

Mr. Friso W. Brugman, LSA letselschade advocaat

Toen Friso W. Brugman in 1997 zelf letselschadeslachtoffer werd, kwam hij erachter dat de kwaliteit van belangenbehartigers op het gebied van het verhalen van letselschade slecht was. Daarom startte hij na zijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam. Dit werd 1 van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren op het gebied van letselschade.

Inmiddels is Friso Brugman al weer 14 jaar letselschade advocaat in Amsterdam en helpt bij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. Door zijn ervaring en expertise is hij gespecialiseerd in complexe letselschade zaken.

 

 

 

mr. Hajar el Haddad

Mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat

Hajar El Haddad ging na haar rechtenstudie aan de Universiteit als letselschade jurist aan het werk bij een van Nederlands grootst rechtsbijstandsverzekeraars. Hier leerde zij het vak van letselschade jurist tot in de finesse. Omdat het altijd haar grote ambitie was om advocaat te worden, zette zij de stap naar de advocatuur en kwam zij terecht bij Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam.

Hajar El Haddad is een gepassioneerd letselschade advocaat die altijd een stap harder zet voor haar cliënten dan andere letselschade advocaten. Met haar kennis en kunde staat zij op ons kantoor letselschadeslachtoffers bij van aanrijdingen, bedrijfsongevallen en hondenbeten.

Onze cliënten aan het woord!

Na een ongeluk wilt u uiteraard geholpen worden door de beste letselschade advocaat die er is. Maar wie kan er nu beter vertellen wat ze van onze letselschade advocaten vinden dan onze cliënten? Daarom laten wij hieronder onze cliënten aan het woord.

Jakub Jaszczuk
Kimberly
“Zeker goed geholpen door mevrouw Moustaine En de zaak goed afgehandeld.”
Elly Uitslager
Top advocaten, Hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.”
Vikaash Mohan
“Goede ervaring, professioneel en duidelijk. De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.”
Frank Witholt
“Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring!”

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar