Onze letselschade advocaten helpen u geheel kosteloos!
Bent u op zoek naar een top letselschade advocaat?

Gratis hulp van een top letselschade advocaat!

Indien u letsel aan een ongeluk hebt overgehouden en er sprake is van letselschade, dan wilt u uiteraard voor het claimen van uw letselschade een top letselschade advocaat inschakelen. Maar wat is een top letselschade advocaat en wat doet een letselschade advocaat? U leest het op deze pagina.

Is een ander schuldig aan een aanrijding, lijdt u letsel door een bedrijfsongeval of door een hondenbeet? Dan is een ander aansprakelijk voor de door u geleden letselschade. Op grond van de wet heeft u in deze gevallen ook recht op gratis hulp van een letselschade advocaat. Deze stelt een aansprakelijkheidsbrief op, stelt de tegenpartij aansprakelijk en zorgt ervoor dat uw letselschade verhaald wordt.

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van een gratis letselschade advocaat bij u in de buurt? Onze letselschade advocaten helpen graag en zijn met meer dan 15 bezoeklocaties door heel Nederland altijd dichtbij. Maar wij komen voor een letselschade advies of intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont.

Wat doet een top letselschade advocaat voor mij?

Kiest u voor een top letselschade advocaat van ons kantoor, dan kiest u voor een een belangenbehartiger met meer dan 10 jaar ervaring in het claimen van letselschade. Een letselschade specialist met een Universitaire opleiding en veel kennis van letselschadezaken. Wij helpen u gedurende het gehele letselschade traject, dit houdt in dat wij:

 • de schuldvraag onderzoeken
 • uitzoeken wie aansprakelijk gesteld kan worden
 • een aansprakelijkstelling opstellen
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • na erkenning van de aansprakelijkheid regelen dat er een letselschade voorschot betaald wordt
 • een medisch adviseur inschakelen voor de beste medische behandelingen
 • bij arbeidsongeschiktheid door een ongeluk een arbeidsdeskundige inschakelen
 • de onderhandelingen met de verzekeraar doen over de hoogte van de schadevergoeding
 • indien nodig een gerechtelijke procedure starten, bijvoorbeeld bij een discussie over het causaal verband tussen het ongeluk en whiplash symptomen

Waar vind ik een top letselschade advocaat in Nederland?

U vindt onze top letselschade advocaten door heel Nederland. Maar de door u aangewezen letselschade advocaat blijft u gedurende het gehele letselschade traject bijstaan. Wij houden namelijk van een professionele aanpak, maar ook van een persoonlijke aanpak bij letselschade.

Onze letselschade advocaten komen altijd gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont, u hoeft dus niet ons toe te komen. Zoekt u dus een letselschade advocaat in Arnhem, een letselschade advocaat in Tilburg of een letselschade advocaat in Amsterdam? Wij kunnen u altijd helpen bij letselschade.

Wat is letselschade?

U zoekt een top letselschade advocaat voor het verhalen van een schadevergoeding na een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of omdat u gebeten door een hond bent. Maar wat is letselschade eigenlijk en welke letselschade bedragen vallen er onder een letselschadevergoeding?

Letselschade is de geleden schade en nog te lijden schade als gevolg van een ongeluk omdat u daarbij gewond geraakt bent. Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schadeposten, ook wel morele schadevergoeding of smartengeld genoemd.

Materiële schadeposten worden weer onderverdeeld in enerzijds kosten die door een ongeval gemaakt zijn, bijvoorbeeld medische kosten omdat iemand bij een fietsongeluk een been breekt. Maar daarnaast kan er sprake zijn van schade, zoals inkomensschade omdat iemand na een aanrijding van achteren dermate whiplash klachten heeft dat er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

In het geval van materiële letselschade kunnen alle letselschade bedragen op geld gewaardeerd worden. Dit is bij smartengeld anders. Smartengeld is namelijk een vergoeding voor gevolgen van een ongeluk welke niet op geld waardeerbaar zijn. Denk hierbij aan pijnklachten zoals nekpijn na een kop-staartbotsing of verkeersangst nadat iemand als fietser aangereden is.

Gratis hulp van een top letselschade advocaat bij u in de buurt!

Lijdt u letselschade door een ongeluk of hondenbeet en wilt u gratis hulp bij het claimen van letselschade door een top advocaat? Onze letselschade advocaten helpen u 100% gratis! Bel voor een letselschade advies, vragen over letselschade of het direct maken van een intakegesprek bij u thuis gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij komen direct voor u in actie.

Wat te doen bij letselschade?

Wat te doen bij letselschade is een vraag die onze letselschade advocaten veelvuldig vragen. Want na een ongeluk zit je met letsel, klachten en heel veel vragen! Dat is logisch, want waarschijnlijk is het de eerste keer dat u met de auto aangereden wordt. gewond bent geraakt op het werk of dat er aansprakelijkheid is door een gedraging van een dier.

Een aantal zaken is bij letselschade belangrijk om te weten, daarom geven wij u hieronder 5 letselschade tips:

 • zorg er bij een aanrijding voor dat u altijd een schadeformulier invult
 • vraag getuigen altijd om een verklaring
 • maak zoveel mogelijk foto’s van autoschade, uw letsel en de plek van het ongeluk
 • wacht niet te lang met het gaan naar een arts en laat uw letsel documenteren
 • schakel een top letselschade advocaat in zodat u geen schadevergoeding laat liggen

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Een letselschadezaak duurt gemiddeld tussen de 3 maanden en 3 jaar! Dat betekent dus dat u soms lang bezig bent met het verkrijgen van schadevergoeding. Maar waarom duurt de uitbetaling van letselschade zo lang? Dit heeft te maken met een aantal factoren:

 • de ernst van het letsel
 • de gevolgen van het letsel
 • discussies omtrent het causaal verband tussen het ongeluk en het letsel
 • discussie over de hoogte van de letselschadevergoeding

In de regel geldt dan hoe ernstiger het letsel, zoals bij blijvend letsel, hoe langer het duurt voordat er een oplossing in uw letselschadedossier is. Daarnaast kunnen er nogal eens wat discussies zijn met de letselschade jurist van de verzekeraar. Dit doet zich met name voor bij whiplash klachten. Verzekeraars ontkennen nogal eens dat whiplash symptomen het gevolg zijn van een aanrijding zoals een kettingbotsing. Daarom is het ook fijn om bijgestaan te worden door een top advocaat of zoals bij ons door de beste letselschade advocaat van Nederland! Want mr. Friso Brugman is meermalen tot een van de beste letselschade advocaten uitgeroepen.

Contact met de beste letselschade advocaten van Nederland

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding, een ongeluk op het werk of een hondenbeet? Neem dan contact op met een top advocaat van ons kantoor of met de beste letselschade advocaat van Nederland, mr. Friso W. Brugman. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen binnen het uur contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar