Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Letselschade advocaat Schalkhaar inschakelen

U bent slachtoffer van een auto ongeluk, als fietser aangereden of betrokken bij een bedrijfsongeval. Wilt u de letselschade die hierdoor is ontstaan verhalen, dan kunt u een letselschade advocaat in Schalkhaar inschakelen.

Bij ons advocatenkantoor helpt een letselschade advocaat u altijd geheel kosteloos. Want wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke persoon of diens schadeverzekering.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Schalkhaar? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% bij letselschade. Meer dan 2500 verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval of hondenbeet gingen u voor.

Wat doet een letselschade advocaat in Schalkhaar?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Schalkhaar van ons advocatenkantoor, dan regelen wij alles voor u. Onze letselschade advocaten zorgen ervoor dat u letselschade volledig verhaald wordt:

 • Er wordt een onderzoek gedaan naar de schuldvraag
 • De tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld
 • Na erkenning van aansprakelijkheid regelen wij een voorschot op uw letselschade vergoeding
 • Wij stellen een schadestaat op met daarop alle letselschade posten die op uw situatie van toepassing zijn
 • Alle schadeposten worden verhaald en wij regelen een maximale slotbetaling voor u

Wat vinden anderen van uw letselschade advocaat in Schalkhaar?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Letselschade verhalen na een verkeersongeluk

Het wordt steeds drukker op de weg, het aantal auto’s maar ook elektrische fietsen en scooters neemt steeds verder toe. Ondanks maatregelen en verbreden van wegen, gaat het dagelijks voor veel mis. Het gevolg is een ongeluk met letsel tot gevolg.

Is u een verkeersongeluk overkomen, dan is er vaak recht op een letselschade vergoeding Uw letselschade advocaat uit Schalkhaar helpt u hierbij. Maar wat kunt u zelf doen als u als fietser aangereden door een auto bent? En hoe zit het bij een scooterongeluk of auto ongeluk onder werktijd? Kunt u hier de werkgever voor aansprakelijk stellen?

In de wet zijn veel regelingen die gaan over schuld bij een aanrijding, Zo stelt artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens dat het achterste voertuig schuldig is bij een ketting botsing of kop staart botsing. Artikel 5 Wegenverkeerswet stelt dat de persoon die zich gevaarlijk op de weg gedraagt, aansprakelijk is. Denkt u hierbij aan geen voorrang verlenen, te hard rijden of bumperkleven.

Wat kan ik doen na een aanrijding?

Bent u aangereden, uiteraard helpt u letselschade advocaat in Schalkhaar u graag en kosteloos. Maar u kunt zelf ook een aantal belangrijke dingen doen na een fietsongeluk, scooter ongeluk of als u betrokken bent bij een auto botsing:

 1. vul het schadeformulier in. Doe dit bij een auto ongeluk, maar ook bij een fietsongeluk of scooterongeluk.
 2. laat het schade aanrijdingsformulier ondertekenen door de tegenpartij. De inhoud van het schadeformulier staat dan vast tussen partijen
 3. maak zoveel mogelijk foto’s van de ongeval locatie
 4. houdt kosten en schadeposten goed bij. Uw letselschade advocaat in Schalkhaar kan deze dan op de schadestaat toevoegen
 5. ga met klachten en verwondingen altijd langs en arts en vertel wat er aan de hand is. Dit is met name van belang bij whiplash klachten
 6. wacht niet te lang met het inschakelen van een letselschade advocaat in Schalkhaar. Hoe eerder wij in beeld komen, hoe beter wij u kunnen helpen bij het verhalen van letselschade.

Fietsongeluk? Altijd recht op schadevergoeding!

In het geval van een auto ongeluk, scooter ongeluk of vrachtwagen ongeval is de aansprakelijke persoon de bestuurder die de fout heeft gemaakt. Dit wordt ook wel een onrechtmatige daar genoemd. Bij een fietsongeluk is dit anders. Want fietser en voetgangers worden begrepen als kwetsbare of zwakke verkeersdeelnemers. Wat betekent dit nu voor de aansprakelijkheid?

Omdat u als fietser of voetganger extra kwetsbaar bent in het verkeer, wordt u door de wetgever extra goed beschermd. Deze bescherming houdt in dat u altijd recht op schadevergoeding heeft. Dit ondanks de toedracht van de aanrijding. Wordt u als fietser aangereden door een auto die geen voorrang verleent, dan is het vanzelfsprekend dat u recht op schadevergoeding heeft. Maar dit recht is er dus ook als u zelf een verkeersfout maakt.

De regeling van artikel 185 wvw luidt als volgt:

 • U wordt aangereden door de schuld van een ander > u ontvangt 100% van uw letselschade vergoed
 • De aanrijding is (deels) uw eigen schuld > ten minste 50% van de schade wordt vergoed
 • Is uw kind tot 14 jaar aangereden? Dan ontvangt uw kind een volledige schadevergoeding

Soms kan, ondanks eigen schuld aan een aanrijding, toch meer dan 50% van de schade voor vergoeding in aanmerking komen. Dit is het geval bij toepassing van de billijkheidscorrectie. Deze wordt toegepast bij ernstig letsel of als u als fietser of voetganger geen aanspraak kan maken op een schadevergoeding vanuit een andere verzekering dan die van de tegenpartij.

Wilt u ook schadevergoeding claimen op de tegenpartij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade

Letselschade door een bedrijfsongeval

Een heftruck ongeluk waardoor iemand gewond raakt, een defecte machine de letsel toebrengt of een val over een gladde vloer. Een bedrijfsongeval kan zomaar gebeuren en de gevolgen kunnen enorm zijn. Want wat als u door een ongeluk op het werk niet meer kunt werken of hoge kosten maakt? Wie is er voor de door u opgelopen letselschade dan aansprakelijk te stellen?

Op een werkgever rust een zorgplicht, dit staat in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. De zorgplicht van de werkgever houdt in dat de werkgever er alles aan moet doen om een ongeluk te voorkomen. Dit houdt onder andere in dat de werkgever ervoor moet zorgen dat machines in orde zijn en de vloer niet glad is.

Wordt er niet gehandeld conform de zorgplicht van de werkgever, dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Dit wordt ook wel werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Werkgeversaansprakelijkheid

Werkgeversaansprakelijkheid is er niet alleen bij het niet voldoen aan de zorgplicht. Uw werkgever is namelijk ook gehouden u te verzekeren tegen een aanrijding onder werktijd. Deze regeling houdt in dat ook bij een eenzijdig auto ongeluk of als u zelf een verkeersongeluk veroorzaakt, de kosten door de letselschade verzekering vergoed worden.

Lijdt u letselschade door toedoen van een fout van een collega? Ook dan is de werkgever aansprakelijk voor uw letselschade.

Letselschade door een hondenbeet

Een hondenbeet kan tot vervelend letsel leiden. Hierdoor kunt u ook schade lijden. Dan is het goed om te weten dat de bezitter van de hond aansprakelijk is voor uw letselschade. Dit staat in de wet en wel in artikel 6:179 BW.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten wat een ervaren en deskundige letselschade advocaat van ons letselschadebureau voor u kan betekenen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of ander schade-evenement? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een letselschade advies of vragen over letselschade. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

DIRECT CONTACT BUITEN KANTOORUREN? Wij zijn iedere dag (ook in het weekend) tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar en via whatsapp!

Mensen lezen ook:

 1. Letselschade advocaat Deventer
 2. Aanrijding Deventer
 3. Bedrijfsongeval Deventer
 4. Overlijdensschade
 5. Wisselen van letselschade advocaat

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar