Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Zoekt u een letselschade advocaat in Velsen?

Letselschade advocaat Velsen

Zoekt u een letselschade advocaat in Velsen? Uw letselschade advocaat in Velzen van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Wij verhalen uw letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet vlot en maximaal. Onze letselschade advocaten helpen u ook nog eens volledig kosteloos. Dus over kosten hoeft u niet in te zitten. U leest hier hoe het kan dat wij u 100% kosteloos helpen.

Wat doet een letselschade advocaat in Velsen voor mij?

Als u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan komt er veel op u af. U bent onder behandeling van artsen en maakt veel kosten. Misschien kunt u zelfs tijdelijk uw huishouden niet meer doen of mist u inkomen door het ongeval.  Al deze kosten en schade noemen wij letselschade. Daarnaast heeft u recht op smartengeld. Uw letselschade advocaat in Velsen van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over hoe u uw schade snel en maximaal vergoed krijgt.

Letselschade claimen is niet eenvoudig en een ongeluk met letselschade roept vragen op. Veel vragen die wij krijgen zijn:

Al deze vragen zullen in dit artikel beantwoord worden. Heeft u andere vragen of wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij of schade inzittendenverzekering? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Voor een letselschade advocaat in Velsen, maar ook voor een letselschade advocaat in Zaandam kunt u bij ons terecht!

Wat is letselschade?

U heeft verwondingen en klachten overgehouden aan een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Door het letsel lijdt u schade. Maar wat is letselschade nu eigenlijk? Letselschade zijn alle kosten die u maakt en schade die u lijdt omdat u letsel aan een ongeluk heeft overgehouden. Het gaat dan om materiële schade, maar ook ook om immateriële schade, oftewel smartengeld.

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Hoe lang uitbetaling van letselschade duurt hangt met name af van de ernst van het letsel en de gevolgen die een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet met zich meebrengt. Een letselschade traject kan een aantal maanden duren, maar ook meerdere jaren! Wel is het daarbij zo dat u een voorschot letselschade krijgt om de lopende schade te betalen. Een voorschot letselschade kan meerdere keren aangevraagd worden, net zo lang tot uw letselschade dossier definitief geregeld wordt.

Wat valt onder letselschade?

Onder letselschade vallen alle kosten die u maakt en schade die u lijdt. Dit zijn materiële schade. Daarnaast is er immateriële schade, beter bekend als smartengeld. Een smartengeldvergoeding is een vergoeding voor pijnklachten die u na een ongeval lijdt, maar smartengeld is ook een vergoeding voor angstklachten, verdriet, boosheid en ontsierende littekens, bijvoorbeeld als u gebeten door een hond bent. Aan een hondenbeet kunt u vervelende littekens overhouden.

Wilt u uw smartengeld berekenen? De letselschade advocaten van ons kantoor doen dit graag voor u.

Voorbeelden van materiële schade is:

 • schade in uw inkomen
 • het verplicht eigen risico
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • huishoudelijke hulp
 • verzorgingskosten en verpleegkosten
 • reiskosten

Wilt u uw letselschade berekenen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Velsen of letselschade advocaat in Amsterdam. Wij gaan niet alleen uw letselschade berekenen, maar ook uw smartengeld berekenen.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat staat u bij tijdens het gehele letselschade traject. Wij zoeken uit wie aansprakelijk voor een ongeluk is, stellen deze persoon aansprakelijk en onderhandelen met de verzekeraar over de hoogte van uw letselschade. Maar wij starten altijd met een uitgebreid letselschade advies bij u thuis. Tijdens dit gesprek inventariseren wij de gevolgen die de aanrijding, het bedrijfsongeval of de hondenbeet voor u heeft. Wij zorgen direct voor een voorschot letselschade en zorgen ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt door de verzekeraar van de aansprakelijke persoon.

Wat kost een letselschade advocaat?

Veel mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. Daarom wordt er dikwijls gekozen voor een letselschade jurist of letselschade bureau. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u echter altijd 100% kosteloos bij het claimen van letselschade. Bij ons krijgt u dus gratis rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschadevergoeding. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij namelijk op de aansprakelijke persoon.

Lijdt u letselschade en wilt u uw letselschade bereken en verhalen? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier waar wij u mee kunnen helpen. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Amsterdam en Velsen en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar