Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Velsen

Zoekt u een letselschade advocaat in Velsen? Uw letselschade advocaat in Velzen van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Dit doen wij meestal volledig kosteloos voor u. Of u nu in Driehuis, IJmuidenSantpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Spaarndammerpolder of Velserbroek woont! Onze letselschade advocaat komt bij u thuis. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen. Door de jarenlange ervaring verhalen de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten uw schade voortvarend en volledig. Terwijl u zich met uw herstel na het ongeval bezighoudt, zorgen wij dat u schadeloos gesteld wordt!

Is u een ongeval overkomen en bent u daarbij gewond geraakt? Woont u in Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Spaarndammerpolder of Velserbroek? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag! Bel met 0800-2784626 of stuur ons een mail!

Letselschade advocaat Velsen

Als u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan komt er veel op u af. U bent onder behandeling van artsen en maakt veel kosten. Misschien kunt u zelfs tijdelijk uw huishouden niet meer doen of mist u inkomen door het ongeval.  Al deze kosten en schade noemen wij letselschade. Uw letselschade advocaat in Velsen van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over hoe u uw schade snel en maximaal vergoed krijgt.

Letselschade is onder te verdelen in materiële schade en smartengeld. Verlies aan inkomen, reiskosten en medische kosten zijn materiële schade. Dit geldt ook voor hulp in het huishouden en andere kosten die u maakt door het ongeval.

Uw letselschade advocaat in Velsen is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de vereniging van letselschade advocaten. U weet dus dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw schade.

Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het ongeval. Het is ook een vergoeding voor het verdriet dat u als gevolg van het ongeval heeft. Het is een vergoeding van psychisch leed. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan heeft u altijd recht op smartengeld.

Materiële schade is te berekeken. Bij smartengeld is dit niet zo. Uw psychische schade door een ongeval is niet in geld uit te drukken. Uw letselschade advocaat in Velsen van Brugman Letselschade Advocaten zorgt echter voor een maximaal bedrag aan smartengeld.

Contact

Zoekt u in de gemeente Velsen een letselschade advocaat? Voor het verhalen van letselshade na een ongeval bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bel voor een kosteloze afspraak bij u thuis in  Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Spaarndammerpolder of Velserbroek met 0800-2784626 of mail ons!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar