Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Weesp

Woont u in Weesp en bent u het slachtoffer van een ongeval? Uw letselschade advocaat in Weest van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag. Uw letselschade advocaat in de regio Weest van ons kantoor verhaalt uw schade voortvarend. Door diens kennis als LSA– advocaat zorft uw letselschade advocaat van ons kantoor in Weesp voor een maximale schadevergoeding. In bijna alle gevallen verhalen wij uw schade ook nog eens volledig kosteloos!

Heeft u letsel als gevolg van een ongeval? Neem dan contact op met een van onze letselschade advocaten. Wij helpen graag!

Letselschade advocaat Weesp

Als slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout komt er veel op u af. U richt zich volledig op uw herstel. Maar ondertussen maakt u veel kosten en lijdt u schade. Deze zorgen nemen wij graag voor u uit handen. Onze letselschade advocaat komt direct na aanmelding bij u thuis om over het ongeval met u te praten. Wij bekijken meteen waar u behoefte aan heeft. Zijn er al kosten gemaakt voor het ongeval? Lijdt u schade omdat u uw werk niet meer (volledig) kunt doen? Uw letselschade advocaat Weest zorgt dat er tijdig een voorschot op uw schade wordt betaald.

Ongeval met letselschade

Als u gewond bent geraakt door een ongeval, dan noemen wij de schade die u daardoor lijdt letselschade. Niet alleen uw kosten en vermogensschade worden betaald. U heeft ook recht op een bedrag aan smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het ongeval. Wilt u weten waar u precies recht op heeft? Neem dan contact op voor een kosteloos adviesgesprek met uw letselschade advocaat in Weesp.

Het letselschade traject

Zodra u ons de opdracht geeft om uw schade te verhalen, gaat uw letselschade advocaat voor u aan het werk. De dader wordt direct aansprakelijk gesteld. Gaat het om een verkeersongeval? Dan wordt door een van onze letselschade advocaten direct de verzekeraar van het motorvoertuig dat u aan reed aansprakelijk gesteld. Bij een arbeidsongeval is dit de werkgever. Deze stuurt in de regel de aansprakelijkstelling door naar haar verzekeraar.

Nadat de aansprakelijkheid erkend is, gaat onze letselschade advocaat voor u in overleg met de verzekeraar. Alle schadeposten worden in beeld gebracht. Dit doen wij in een zogeheten schadestaat. Op basis hiervan vinden onderhandelingen plaats. Zodra partijen het eens worden, worden de afspraken opgenomen in een vaststellingsovereenkomst. U krijgt dan uw schade vergoed en de zaak is geëindigd.

Contact

Woont u in Weesp en heeft u een ervaren en deskundige letselschade advocaat nodig? Belt u dan met onze medewerkers op: 0800-2784626 of stuur een mail.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar