Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Op zoek naar een letselschade advocaat in Zaanstad?

Letselschade advocaat Zaanstad

Een aanrijding of ongeval op het werk kan grote gevolgen met zich meebrengen, op persoonlijk, maar ook financieel gebied. Dan is het goed om te weten dat u bij het verhalen van letselschade gebruik kunt maken van de gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Zaanstad van ons kantoor. Hoe het kan dat wij u gratis kunnen helpen? Klik op de link en u leest er alles over.

Op deze pagina vertelt onze letselschade advocaat in Zaanstad over aansprakelijkheid en schadevergoeding als gevolg van bijvoorbeeld een aanrijding, bedrijfsongeval of een hondenbeet.

Lees alles over letselschade: 

Lijdt u letselschade en wilt u deze kosteloos laten verhalen door een letselschade specialist in Zaanstad? Onze letselschade advocaten staat u gratis bij. Bel 00800 278 4626 (gratis) of vul hier in welk ongeluk u is overkomen. Uw letselschade advocaat in Zaanstad neemt dan nog dezelfde dag contact met u op.

Aansprakelijkheid bij een aanrijding, hoe zit dat?

U bent aangereden door een auto of ander voertuig, het kan dan gaan om een auto botsing of fietsongeluk. De kans dat u dan recht heeft op een schadevergoeding is erg groot. Is een ander schuldig aan het ongeval? Dan zal diens verzekeraar deze letselschade vergoeding betalen. Bij een aanrijding door een auto kunt u daarbij altijd rechtstreeks de verzekeraar aansprakelijk stellen!

Indien een fietser aangereden wordt door een auto, dan is de auto altijd schadeplichtig. Dit volgt uit artikel 185 wvw. In dit wetsartikel staat namelijk dat de bestuurder van een motorvoertuig de letselschade van de ongemotoriseerde (fietser of voetganger) moet vergoeden. Omdat alle motorvoertuigen verplicht verzekerd zijn, biedt de tegenpartij altijd verhaal.

Bent u als fietser aangereden omdat u door rood licht reed of  geen voorrang verleende? Op basis van artikel 185 wvw heeft u zelfs dan recht op een schadevergoeding! Onze letselschade advocaat in Zaanstad informeert u hier graag over.

mr. Charlotte Stellingwerf, LSA advocaat
Charlotte Stellingwerf
Senior letselschade advocaat

Charlotte heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Zij staat bekend om haar transparante, energieke en praktische aanpak.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Dayenne Langedijk
Letselschade jurist

Contact

Dayenne is werkzaam als letselschade jurist en staat u graag bij bij het verhalen van uw schade.

Een aanrijding? Vul een schadeformulier in

Bij een aanrijding is het belangrijk om een schadeformulier in te vullen. Hierin kunt u namelijk opgeven wat er is gebeurd, wie volgens u schuldig is en of u letsel aan het ongeval heeft overgehouden. Ook heeft u na het invullen van het schadeformulier direct de contactgegevens van de autoverzekering van de persoon die u heeft aangereden, bijvoorbeeld bij een kop-staart botsing.

Vaak wordt een schadeformulier ingevuld na een auto-ongeluk, maar vult u deze ook in bij een fietsongeluk! Een schade-aanrijdingsformulier is namelijk ook een uitstekend bewijsmiddel van de toedracht van het fietsongeluk!

Letselschade door bedrijfsongeval in Zaanstad

Op rust een zorgplicht op werkgevers. Dit houdt in dat voorkomen moet worden dat medewerkers letsel oplopen door een bedrijfsongeval. Overkomt u toch een ongeluk op het werk, dan is de werkgever in beginsel aansprakelijk. 

Werkgeversaansprakelijkheid wordt dit genoemd. Hiervan is sprake als de zorgplicht van de werkgever geschonden is.

Of de werkgever aansprakelijk is hangt af van de omstandigheden van het geval. Hij moet zorgen dat:

 • u veilig uw werk kunt doen
 • instructies schriftelijk zijn gegeven
 • er toezicht is op het werk

Kunt u bewijzen dat u tijdens het werk letsel heeft opgelopen en is de zorgplicht geschonden? Dan is de werkgever aansprakelijk. U heeft dan recht op een schadevergoeding. Dit is ook het geval als u letselschade oploopt door een fout van een collega. Ook dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Gebeten door een hond in Zaanstad, wat nu?

Een hondenbeet kan voor een oppervlakkige wond tot ernstig letsel leiden. Hoe dan ook, een hondenbeet is een traumatische ervaring en daarom heeft u altijd recht op smartengeld. Daarnaast kan er sprake zijn van letsel. De schade die hieruit voortvloeit komt voor vergoeding door de hondenbezitter in aanmerking. Schade door een hondenbeet valt onder de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, de AVP. Uw letselschade vergoeding wordt dan ook vaak betaald door de verzekeraar.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich specifiek richt op het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Onze gespecialiseerde advocaten helpen slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen en hondenbeten om de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en nooit voor verzekeraars. Ons kantoor is volledig onafhankelijk. We zijn partijdig in het belang van onze cliënten en zetten ons maximaal in om de aansprakelijke partij te dwingen de letselschade te vergoeden. Als letselschade advocaat in Zaanstad staan wij altijd voor onze cliënten klaar om hen te ondersteunen en te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding die zij verdienen.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Contact met uw letselschade advocaat in Zaanstad

Lijdt u schade als gevolg van een ongeluk en wilt u een schadevergoeding claimen? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Zaanstad op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of geef op onze contactpagina aan welk ongeluk u is overkomen. Een letselschade specialist van ons kantoor neemt dan contact met u op.

 

Bij Brugman Letselschade Advocaten kunt u onder andere terecht voor een letselschade advocaat in Zaandam en een letselschade advocaat in Oostzaan dan wel een letselschade advocaat Zaandijk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar