Wij helpen u bij het vinden van de beste revalidatiecentra
Bent u op zoek naar een revalidatiecentrum in Utrecht

Revalidatiecentrum Utrecht

Soms houdt u aan een aanrijding of ongeluk op het werk ernstig letsel over. Bijvoorbeeld na ernstig beenletsel, een chronische whiplash of hersenletsel. U komt dan in aanmerking voor een revalidatietraject. De kosten hiervan maken onderdeel uit van uw letselschade vergoeding of worden door de zorgverzekeraar vergoed. Maar waar vindt u een goed revalidatiecentrum in Utrecht? Onze letselschade advocaat in Utrecht en onze medische adviseur helpen u hier graag bij.

Onze letselschade advocaten zijn specialist in het verhalen van letselschade, bijvoorbeeld na een aanrijding in Utrecht of bedrijfsongeval in Utrecht. Zij werken samen met een ervaren en deskundige medisch adviseur. Deze helpt bij het bepalen van de beste behandelingen. Want er zijn nogal wat revalidatiecentra in Utrecht!

Wilt u ook weten bij welk revalidatiecentrum in Utrecht u het beste terecht kunt en wilt u dat wij gratis uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade specialisten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is het beste revalidatiecentrum in Utrecht

In een revalidatiecentrum wordt een diagnose vastgesteld en wordt bekeken welke behandeling het beste kan worden ingezet bij letsel na een ongeluk en ziekte. Als gevolg van een aanrijding of een arbeidsongeval ontstaan er namelijk vaak blijvend letsel wel letsel zo ernstig is dat er hulp van specialisten vereist is om zoveel als mogelijk te herstellen en te leren omgaan met beperkingen.

Een revalidatiecentrum in Utrecht vind je in de diverse ziekenhuizen, maar er zijn ook particuliere revalidatiecentra. Maar welk centra is nu juist voor u geschikt? Veel letselschade advocaten en letselschade juristen kunnen u hierin niet adviseren. Omdat wij gebruik maken van een eigen medisch adviseur, kunnen onze letselschade experts dit wel! Dit bevordert niet alleen uw herstel, maar vereenvoudigt ook vaak de letselschade zaak.

Welk revalidatiecentrum in Utrecht voor u het meest geschikt is hangt af van uw letsel, zo zijn er in revalidatiecentra voor:

 • whiplash klachten
 • hersenletsel
 • amputatie
 • ander blijvend letsel

Waar vind ik mijn revalidatiecentrum in Utrecht?

Hieronder vindt u per soort letsel een geschikt revalidatiecentrum in Utrecht:

 • chronische whiplash symptomen: Revalidatie Nederland aan de Oudlaan 4 te Utrecht
 • hersenletsel: UMC Utrecht aan de Heidelberglaan 100 in Utrecht
 • amputatieletsel: De Hoogstraat revalidatie aan de Rembrandtkade 10 Utrecht
 • ander blijvend letsel: De Hoogstraat Revalidatie en Medinello Revalidatie

Gratis afspraak met onze medisch adviseur

Al onze cliënten krijgen indien gewenst een gratis consult met onze medisch adviseur. Samen met uw letselschade advocaat kijkt onze medisch adviseur samen met u wat de beste medische behandeling is en bij welk revalidatiecentrum u op de juiste plek ben. Onze medisch adviseur is zelf revalidatiearts en weet dus precies wat voor u het best mogelijke revalidatiecentrum is.

Wat doet een letselschade advocaat voor mij?

Bij letsel als gevolg van een ongeluk is er vaak recht op een schadevergoeding. Bent u betrokken bij een kettingbotsing of als fietser aangereden, dan kunt u rechtstreeks bij de autoverzekeraar uw schadeclaim indienen. In het geval van een bedrijfsongeval is dit de werkgever. Maar letselschade verhalen is niet eenvoudig. Wellicht dat u dit gemerkt heeft omdat uw huidige belangenbehartiger niet verder komt in uw dossier of omdat u heeft geprobeerd rechtstreeks met de verzekeraar te onderhandelen over uw letselschade.

Is een ander aansprakelijk voor de gevolgen van het ongeluk, dan is er recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze helpt u gedurende het gehele letselschade traject. Dit is wat wij allemaal voor u doen:

 • Er wordt een aansprakelijkheidsbrief opgesteld.
 • Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen.
 • Na erkenning van de aansprakelijkheid regelen wij een voorschot op uw letselschade.
 • De medisch adviseur wordt ingeschakeld en onderzoekt welke behandelingen er op uw behoefte aansluiten.
 • Bij arbeidsongeschiktheid regelen wij een arbeidsdeskundige voor u
 • Ontstaan er problemen met de werkgever of het UWV? Ook dan helpen wij u
 • Wij voeren de onderhandelingen met de verzekeraar over de hoogte van uw schadevergoeding
 • Er wordt een maximale schadevergoeding voor u geclaimd.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat? Wij helpen u graag. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar