Neem contact op me uw letselschade advocaat in Bergen!
Is u een aanrijding of arbeidsongeval overkomen?

Letselschade advocaat Bergen

Heeft u letselschade door verkeersongeval, bedrijfsongeval of bent u gebeten door een hond?, uw letselschade advocaat in Bergen verhaalt uw schade kosteloos. Of het nu om  whiplash klachten, arbeidsongeschiktheid of smartengeld gaat, uw letselschade advocaat in de regio Bergen zorgt voor een snelle en goed afwikkeling van uw letselschadeclaim.

U krijgt bij ons kantoor altijd een deskundige letselschade advocaat toegewezen die lid is van de LSA, een vereniging van een aantal in letselschade gespecialiseerde advocaten. Wij stellen ons team graag aan u voor. De letselschade advocaat komt bij u thuis, u hoeft dus niet naar ons kantoor te komen voor een letsel advies. Deze service bieden wij u graag.

Letselschade Advocaten

Letselschade verhalen in Bergen, hoe doe ik dat?

Tijdens de intake met de letselschade advocaat in Bergen geven wij u een eerlijk letselschade advies. Gaat u met ons in zee, dan gaan wij direct voor u aan het werk. Wij weten immers hoe belangrijk het is voor een letselschade slachtoffer m snel weer de draad op te pakken. Ook begrijpen wij dat u zich wilt richten op uw herstel en niet op een discussie met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Uw letselschade advocaat neemt de schaderegeling dan ook voor u uit handen. Uiteraard wordt u wel goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in uw letselschade claim.

Brugman Letselschade Advocaten beschikt niet alleen over gespecialiseerde letselschade advocaten, wij beschikken ook over een groot netwerk aan andere specialisten op het gebied van letselschade. Zo hebben wij een vaste medisch adviseur en goede connecties met verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen. Indien noodzakelijk schakelen wij deze deskundigen voor u in.

Letselschade en vaststellingsovereenkomst

Aan het einde van uw letselschadezaak wordt er een vaststellingsovereenkomst opgesteld. Hierin staan alle afspraken welke wij met de verzekeraar van de aansprakelijke partij maken, bijvoorbeeld omtrent de vergoeding en de toekomstschade.

Het opstellen van een vaststellingsovereenkomst is specialistenwerk. Uw rechten dienen immers veilig gesteld te worden. Uw lestelschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in de regio Bergen zorgt dat uw belangen optimaal worden behartigd. En dat al uw rechten in de vaststellingsovereenkomst worden opgenomen.

Waar bestaat een letselschade vergoeding uit?

Letselschade omvat zowel materiële schade als smartengeld. Dat is een vergoeding voor de pijn die u door bijvoorbeeld het verkeersongeval of bedrijfsongeval lijdt. Maar ook het verdriet dat u heeft als gevolg van het ongeval. U heeft bij ieder ongeval recht op smartengeld. Bij ieder ongeval is het letsel en de schade verschillend. Op onze website vindt u informatie over alle soorten ongevallen en soorten letsel. Uw letselschade advocaat in Bergen informeert u graag als u vragen heeft. Neemt u dus gerust contact met ons op.

Materiële schade is heel divers. Er kan sprake zijn van medische kosten, reiskosten of kosten omdat iemand anders uw taken in het huishouden van u overneemt. Ook al is dit familie of een aardige buurvrouw die u in het huishouden helpt na een ongeval, u heeft recht op een vergoeding.

Met name bij ernstig letsel komt ook arbeidsongeschiktheid voor. Dit kan tot een grote schade leiden. Tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid is veel voorkomend bij whiplash letsel. Hiervan is veelal sprake als iemand achterop uw auto is gereden. U ervaart dan nekpijn welke soms ook gepaard gaat met hoofdpijn en uitstraling van de pijn in de armen en handen. Een whiplash is ernstig letsel wat in sommige gevallen zelfs chronische klachten kan veroorzaken.

Het verhalen van whiplash letsel is specialistenwerk. Een letselschade advocaat weet precies welke stappen er genomen moeten worden. U doet er dus goed aan een erkende letselschade advocaat in de arm te nemen als er sprake is van whiplash letsel.

Wat als je contract niet verlengd wordt door een ongeval?

Soms raak je werkeloos door een ongeluk. Bijvoorbeeld als je contract niet verlengd wordt door een ongeval. Er ontstaat dan loonschade. Deze schadepost bij letselschade maakt onderdeel uit van de schadevergoeding. Laat uw letselschade advocaat in Bergen dit zo spoedig mogelijk weten. Dan kan deze uw loonschade vorderen op de aansprakelijke partij.

Rechtsgronden letselschade

Letselschade claimen kan op diverse rechtsgronden, maar ook op basis van jurisprudentie. Bij een bedrijfsongeval is de rechtsgrond ook geheel anders dan bij een aanrijding, een val over een losliggende stoeptegel of een hondenbeet. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgronden bij letselschade:

 • Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (aanrijding)
 • Artikel 7:658 BW en artikel 7:611 BW (bedrijfsongeval)
 • Artikel 6:179 BW (hondenbeet)
 • 6:174 BW (gemeente aansprakelijk stellen voor gebrekkige wek)
 • 6:162 BW (onrechtmatige daad)

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u een ongeluk gehad en hieraan letsel overgehouden, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? En wilt u uw schade laten verhalen door een erkende letselschade advocaat? Neem dan contact met Brugman Letselschade Advocaten op via ons gratis telefoonnummer: 0800-2784626.

Onze letselschade advocaat verhaalt uw schade in de regel volledig kosteloos. Alle materiële schade en het smartengeld wordt volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Stuurt u liever een e-mailbericht? Vult u dan ons contactformulier in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Bij Brugman Letselschade Advocaten kunt u terecht voor een letselschade advocaat in Bergen, maar wij hebben ook een letselschade advocaat in Alkmaar en een letselschade advocaat in Haarlem.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat in Alkmaar en Haarlem en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar