Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Bloemendaal

Letsel na een ongeval en woonachtig in Bloemendaal? Laat uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Of u nu een verkeersongeval of bedrijfsongeval is overkomen, wij werken in de meeste gevallen volledig kosteloos voor u. Onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis in Bloemendaal en omgeving om over uw letsel te praten. Hij of zij zorgt voor een voortvarende afwikkeling van uw letselschade claim. Wij zorgen dat u een maximale schade vergoeding ontvangt.

Woont u in de regio Bloemendaal en heeft u letsel als gevolg van een ongeval? Neemt u dan contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis in de regio Bloemendaal of bij ons op kantoor. Onze medewerkers zitten iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.45 uur voor u klaar op telefoonnummer: 0800-2784626. Stuurt u liever een mailbericht? Klik hier voor ons contactformulier.

Letsel na ongeval

Heeft u letsel aan een ongeval overgehouden, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Vergoed worden de reiskosten welke u vanuit Bloemendaal heeft gemaakt naar uw medische behandelaars. Daarnaast komen uw medische kosten voor vergoeding in aanmerking. U kunt hierbij denken aan het eigen risico van uw zorgverzekering en medicatie welke u zelf heeft aangeschaft alsmede eigen bijdragen die niet onder het eigen risico vallen. Maar ook hulpmiddelen komen voor vergoeding in aanmerking. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag over de mogelijkheden.

Als gevolg van het letsel kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. Als u in loondienst werkt, dan betaalt uw werkgever u volledig door. Soms wordt echter onregelmatigheidstoeslag niet doorbetaald. Dit verlies aan inkomen kan als letselschade gevorderd worden. Bent u na een jaar nog arbeidsongeschikt, dan hoeft uw werkgever u conform de wet nog maar 70% van uw loon door te betalen. U lijdt dan inkomensschade. Deze letselschade komt voor rekening van de aansprakelijke partij.

Letselschade zelfstandige

Bent u niet in loondienst maar werkt u als zelfstandige, al dan niet in Bloemendaal, dan verliest u mogelijk omzetdoor het ongeval. Minder omzet betekent meestal minder winst en dus minder inkomen! Uw inkomstenderving als gevolg van het ongeval is letselschade en komt voor vergoeding in aanmerking.

Het verhalen van letselschade is specialistenwerk. Laat uw belangen daarom behartigen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken bijna altijd kosteloos voor u. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Bloemendaal of bij ons op kantoor: 0800-2784626. Of stuur ons een mail.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar