Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Heiloo

Bent u in Heiloo het slachtoffer van een ongeval? Als u gewond bent geraakt bij het ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat Heiloo verhaalt deze letselschade bijna altijd volledig kosteloos voor u! Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Een adviesgesprek met een van onze letselschade advocaten kan gewoon bij u thuis in de regio Heiloo plaatsvinden. Heeft u vragen over over letselschade of wilt u uw schade na een ongeval door ons laten verhalen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze letselschade advcoaten. Ons kantoor is iedere werkdag telefonisch bereikbaar via het kosteloze telefoonnummer: 0229507903. Wij zijn ook iedere dag per mail bereikbaar.

Letselschade opgelopen in Heiloo?

Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundig. Wij weten als geen ander wat een ongeval voor u in Heiloo kan betekeken. Wij nemen daarom graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel. Onze letselschade advocaten zorgen dat uw schade verhaalt wordt. Het kan dan gaan om medische kosten of reiskosten. Maar ook kunt u arbeidsongeschikt zijn geraakt door het ongeval. Zowel bij korte arbeidsongeschiktheid als arbeidsongeschiktheid voor een lange periode kunt u van ons op aan. Onze letselschade advocaat verhaalt al uw schade. Wij doen dit snel en volledig. Dat is ook wat u mag verwachten van een erkende letselschade advocaat.

Letselschadebureau en letselschadekantoor

Naast letselschade advocaten in Heiloo zijn er ook letselschadebureaus of letselschadekantoren. Deze kantoren hebben vaak niet de kennis van een letselschade advocaat. Er werken soms geen eens juristen! U loopt dan het risico dat uw schade niet volledig verhaalt wordt. Daarnaast zijn de meeste letselschadebureaus en letselschadekantoren afhankelijk van de verzekeraar van de aansprakelijke partij!

Second opionion

Loopt uw letselschadedossier al bij een letselschadebureau? Duurt het verhalen van uw schade (te) lang of twijfelt u over de deskundigheid van uw letselschadebehandelaar? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij voeren geheel kosteloos een second opinion voor u uit. Indien u dit wenst nemen wij het dossier over van het letselschadebureau!

Contact

Heeft u vragen over letselschade? Zoekt u een letselschade advocaat voor het verhalen van uw schade? Of wilt u een socond opinion laten uitvoeren? Neemt u dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten op telefoonnummer: 0800- 2784626 of per mail!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar