Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade
Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Heiloo?

Letselschade advocaat Heiloo

Bent u in Heiloo het slachtoffer van een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Als u hierbij gewond bent geraakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw letselschade advocaat in Heiloo verhaalt deze letselschade volledig kosteloos voor u! Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Een letselschade advies van onze letselschade advocaten kan gewoon bij u thuis plaatsvinden. Samen met u nemen wij de gevolgen van het ongeluk door en zorgen wij er voor dat u volledig schadeloos wordt gesteld door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Heeft u vragen over letselschade of wilt u uw letselschade claimen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Wat doet een letselschade advocaat in Heiloo?

Onze letselschade advocaten zijn ervaren en deskundige letselschade specialisten. Wij weten als geen ander wat een aanrijding of ongeval op het werk voor u betekent. Daarom nemen wij graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel. Uw letselschade advocaat in Heiloo:

 • praat met u over de gevolgen van het ongeval
 • inventariseert het letsel en de schade
 • stelt een aansprakelijkstellingbrief op
 • gaat uw letselschade claimen
 • regelt een voorschot letselschade
 • voert onderhandelingen met de verzekeraar
 • verhaalt uw letselschade maximaal

Naast het voorgaande zorgen wij indien mogelijk ook voor de inschakeling van diverse experts, zoals een medisch adviseur, een arbeidsdeskundige en een arbeidsrecht advocaat. Dit voor het geval er door de letselschade zaak ook een probleem met de werkgever ontstaat.

Letselschadebureau vs letselschadekantoor

Naast letselschade advocaten in Heiloo zijn er ook letselschadebureaus. Bij letselschade bureaus werken geen letselschade advocaten, maar letselschade juristen. Deze hebben vaak niet de benodigde kennis om u bij te staan, zeker niet bij ernstig letsel of bij letselschade berekenen. Er werken soms geen eens juristen! U loopt dan het risico dat uw schade niet volledig verhaald wordt. Daarnaast zijn de meeste letselschadebureaus en letselschadekantoren afhankelijk van de verzekeraar van de aansprakelijke partij! Zo maken letselschade bureaus vaak afspraken met verzekeraars over de kosten van rechtsbijstand. Een letselschade jurist van een letselschade bureau is dus vaak niet onafhankelijk.

No cure no pay advocaat? niet doen!

Letselschade bureaus werken vaak op basis van no cure no pay. Er zijn ook no cure no pay advocaten. Het systeem van no cure nog pay is namelijk toegestaan voor letselschade advocaten. No cure no pay houdt in dat u een deel van uw schade vergoeding afstaan moet aan de letselschade jurist. Dit is zijn salaris. Letselschadebureaus werken dus alles behalve kosteloos.

Brugman Letselschade Advocaten werkt niet op basis van no cure no pay, dat vinden wij niet eerlijk naar het letselschade slachtoffer toe. Uw letselschade advocaat in Heiloo van ons kantoor werkt gewoon kosteloos voor u. Gewoon, omdat wij de rechtsbijstandskosten claimen bij de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Daarom werken wij bij Brugman Letselschade Advocaten dus altijd geheel kosteloos voor u.

Second opinion bij letselschade

Loopt uw letselschadedossier al bij een letselschadebureau? Duurt het verhalen van uw schade (te) lang of twijfelt u over de deskundigheid van uw belangenbehartiger? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij voeren geheel kosteloos een second opinion voor u uit. Indien u dit wenst nemen wij het dossier over van het letselschadebureau!

Letselschade na een aanrijding in Heiloo

Bij een aanrijding denkt men vaak aan een achterop aanrijding. Inderdaad komt een kop-staartbotsing en een kettingbotsing veelvuldig voor. Er zijn echter meerdere soorten aanrijdingen waarbij letselschade zich voordoen. In sommige gevallen zijn er ook bijzondere regelingen.

De aanrijdingen die wij hier bespreken zijn:

 • achterop aanrijding
 • als fietser aangereden
 • scooterongeluk
 • voetganger aangereden

Een kop-staart botsing en kettingbotsing

Niet tijdig stoppen voor een stoplicht, een file over het hoofd zien of met de telefoon bezig onder het rijden. Het zijn oorzaken van een kop-staart botsing of kettingbotsing. Er is een verschil tussen deze 2 achterop aanrijdingen. Bij een kop-staartbotsing zijn altijd 2 motorvoertuigen bij de auto botsing betrokken. Een kettingbotsing is een achterop aanrijding waarbij ten minste 3 auto’s zijn betrokken. Het meest bekende voorbeeld hiervan is het inrijden op een file op de snelweg.

Bij een achterop aanrijding kan direct de aansprakelijkheidsverzekeraar van de achterop rijdende auto aansprakelijk gesteld worden. Er hoeft dus niet onderzocht te worden wie de eigenaar van de auto is. Want de bestuurder is niet altijd de eigenaar.

Als fietser aangereden, wat nu?

Indien bij een aanrijding een fietser aangereden door een auto wordt, dan hebben wij te maken met een bijzondere regeling. Deze vinden wij in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Op grond van artikel 185 WVW is namelijk bij een aanrijding tussen een auto en fietser de autobestuurder aansprakelijk. Uiteraard als u door schuld van de autobestuurder wordt aangereden op de fiets, maar ook als u aangereden op de fietst wordt door een eigen verkeersfout. Dit wordt de 50%- regel genoemd. Bij een fietsongeluk tussen een fietser en een automobilist wordt namelijk ten minste 50% van de letselschade vergoed. Onder de volgende voorwaarden kan er zelfs 100% worden vergoed op basis van de billijkheidscorrectie:

 • de fietser heeft ernstig letsel
 • de letselschade is hoog, zoals bij arbeidsongeschiktheid
 • het motorvoertuig is verzekerd

Als voetganger aangereden

Het voorgaande geldt ook als u als voetganger aangereden bent. Ook in dat geval ontvangt u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed door de WAM- verzekeraar van de aansprakelijke persoon.

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschade vergoeding of wilt u dat wij uw letselschade berekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 voor een afspraak met uw letselschade advocaat in Heiloo of vul ons contactformulier in.

Is uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto? De schade wordt dan voor 100% vergoed door de WAM- verzekeraar van de auto.

Brugman Letselschade Advocaten Heiloo

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Ook voor letselschade claimen na een val over een gebrekkig wegdek kunt u bij ons terecht. Onze letselschade specialisten werken in heel Noord-Holland. U kunt dus bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Heiloo, maar ook voor een letselschade advocaat in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres. En zelfs een letselschade advocaat in Haarlem vindt u bij ons.

Onze letselschade advocaat in Heiloo komt bij thuis om samen met u de gevolgen van het letsel in kaart te brengen. Wij regelen een voorschot op uw letselschade en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Wilt u de gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt met meer dan 12,5 jaar ervaring in letselschade claimen? Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele omgeving van Heiloo. Dus ook voor een letselschade advocaat in Alkmaar of een letselschade advocaat in Noord-Scharwoude kunt u bij onze letselschade experts gratis terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar