Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos uw schade!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Langedijk?

Letselschade advocaat Langedijk

Is u een ongeval overkomen en bent u hierbij gewond geraakt? Uw letselschade advocaat Langedijk verhaalt kosteloos uw schade! Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Zodra de aansprakelijkheid namelijk door de verzekeraar erkend is, betaalt de aansprakelijke partij naast uw schadevergoeding de kosten van uw letselschade advocaat.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten komt graag bij u thuis in Langedijk om over de gevolgen van het ongeval te praten. Wij geven u een eerlijk letselschade advies en gaan daarna indien gewenst direct uw letselschade claimen. Onze kantoren vindt u in Wognum (West-Friesland), Hoorn, Alkmaar en Purmerend. Uw letselschade advocaat is dus altijd dichtbij als u hem of haar nodig heeft.

Letselschade advocaat Langedijk

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is werkzaam in Langedijk. Hij of zij is altijd bereikbaar voor u. Omdat wij in een persoonlijk contact geloven, heeft u bij ons een vaste letselschade advocaat. Dat klinkt logisch, maar bij veel letselschadebureaus of de rechtsbijstandsverzekeraar is dit wel anders. Zodra u ons de opdracht heeft gegeven om uw schade als gevolg van het ongeval te claimen, gaan wij voor u aan het werk. De aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld. Tijdens de intake wordt de eerste schade begroot. Op basis van deze begroting wordt een voorschot op de letselschade gevraagd. U hoeft dus niet met schade te blijven zitten!

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die u oploopt tijdens een ongeval waarbij u gewond bent geraakt. Bijvoorbeeld na een aanrijding of bedrijfsongeval. Heeft u verwondingen aan een ongeluk overgehouden, dan wilt u uiteraard letselschade claimen op de aansprakelijke partij. Bij een aanrijding zoals een kop-staart botsing, kunt u de letselschade claim rechtstreeks indienen bij de WAM- verzekeraar van de persoon die u van achteren aangereden heeft.

In het geval van een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk voor het letsel en de schade dat u door het bedrijfsongeval oploopt. Voorwaarde is dat de zorgplicht werkgever geschonden is. Hiervan is al snel sprake, op de werkgever rust namelijk een zware zorgplicht. Deze komt er op neer dat een werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor uw letselschade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Was u betrokken bij een aanrijding of is de zorgplicht werkgever geschonden? Neem dan contact op met uw letselschade uit in Langedijk. Onze letselschadespecialisten verhalen uw letselschade graag en altijd 100% kosteloos.

Wat valt onder letselschade?

Onder letselschade vallen alle kosten en schade die u door een aanrijding als een kettingbotsing of bedrijfsongeval lijdt. Of na een hondenbeet. Daarnaast is er recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor geleden pijnklachten, angstklachten een psychisch letsel.

Dit zijn de meest voorkomende materiële schade posten:

 • schade in het inkomen
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten huis en tuin

Wat kost een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten kost u helemaal niks! Dit kan omdat in de wet staat dat kosten van een letselschade advocaat door de aansprakelijke persoon vergoed moeten worden. Het antwoord op de vraag wat kost een letselschade advocaat is dus helemaal niks!

Wanneer letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat inschakelen kunt u het beste in een zo vroeg stadium doen. U weet dan zeker dat uw belangen bij letselschade gewaarborgd zijn. Een letselschade advocaat helpt u namelijk tijdens het gehele letselschade traject:

 • wij stellen de aansprakelijke persoon aansprakelijk
 • stellen de aansprakelijkstelling brief op
 • zorgen voor een voorschot letselschade
 • onderhandelen met de verzekeraar
 • zorgen voor een maximale schadevergoeding

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u uw letselschade claimen na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Ons team van letselschade advocaten helpen u graag. Bij Brugman Letselschade Advocaten vindt u een letselschade advocaat in Langedijk, maar ook een letselschade advocaat in Alkmaar. Wij kunnen u dus in Langedijk en omstreken helpen bij uw letselschadeclaim.

Bel voor gratis juridische hulp na een ongeluk 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Mensen lezen ook:

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar