Onze letselschade advocaten adviseren u en claimen de letselschade!
Wilt u iemand aansprakelijk stellen voor letselschade?

Letselschade verhalen na een brommer ongeluk

U ben aangereden op de brommer. Als een ander schuldig is aan het ontstaan van het brommer ongeluk, dan kunt schadevergoeding eisen. Want een brommer ongeluk kan grote gevolgen hebben, van schrammen met tijdelijke schade tot ernstig letsel met blijvend letsel en zelfs arbeidsongeschiktheid tot gevolg.

Bij een brommer ongeluk door toedoen van een ander is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat van ons advocatenkantoor helpt u graag bij het verhalen van deze schadevergoeding. Zo onderzoeken wij wie schuldig is aan de aanrijding en gaat wij de tegenpartij aansprakelijk stellen met een aansprakelijkheidsbrief.

Onze letselschade advocaten werken gratis voor u bij het claimen van letselschade. Dit kan omdat wij uw schadevergoeding en de kosten van rechtsbijstand rechtstreeks claimen bij de verzekeraar van de aangesproken partij.

Wil u ook gratis hulp van een ervaren en professionele letselschade advocaat bij uw letselschade claim? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een gratis letselschade advies en verhalen op uw verzoek gratis de letselschade op de verzekeraar van de tegenpartij.

Wat te doen na een brommer ongeluk?

Een brommer ongeluk gebeurt je waarschijnlijk slechts 1 keer in je leven. Niet zo vreemd dat je dan niet weet wat te doen. Wie is bijvoorbeeld aansprakelijk en hoe stel je iemand aansprakelijk voor een aanrijding? En als de aansprakelijkheid is erkend door de tegenpartij, welke letselschade bedragen kun je dan vorderen? Vragen die bij een ongeluk op de brommer naar boven komen.

Bent u betrokken bij een brommer ongeluk, dan zijn een aantal zaken van belang. Dit om letselschade te kunnen vorderen. Daarom geven wij graag de volgende tips als u schade lijdt als gevolg van een brommer ongeluk:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto’s van het ongeluk en de voertuigen
 • ga met uw letsels altijd naar een arts, zeker wij whiplash klachten
 • schakel een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor in!

Schadeformulier invullen bij een brommer ongeluk

Een schade- aanrijdingsformulier invullen is erg belangrijk. Hierop kunt u namelijk essentiële informatie kwijt, zoals de persoonsgegevens van partijen en de naam en het polisnummer van de verzekering van de tegenpartij. Maar ook uw letselschade, de materiële schade en de toedracht van een ongeluk kunt u op het aanrijdingformulier kwijt. Dit vereenvoudigd uw bewijslast ten aanzien van de aansprakelijkheid van de tegenpartij.

Wat doet een letselschade advocaat bij een brommer ongeluk?

Letselschade claimen is ingewikkeld. Er dient onderzocht te worden wie aansprakelijk is en vervolgens dient er een aansprakelijkheidsbrief opgesteld te worden. Maar er komt nog veel meer kijken bij schadevergoeding eisen na een brommer ongeluk. Dan is het fijn als je gratis hulp kunt krijgen van een ervaren en professionele letselschade advocaat in de buurt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij altijd in de buurt. Wij hebben immers ruim 15 bezoekadressen door heel Nederland. Maar voor een gratis letselschade advies of het claimen van uw letselschade komen onze letselschade advocaten ook gewoon bij u thuis. Maar wat doet een letselschade advocaat nu nog meer voor u? We zetten het voor u op een rijtje:

 • wij onderzoeken wie schuldig is aan de aanrijding
 • de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld voor uw letselschade
 • omdat u direct kosten maakt en schade lijdt vragen wij een voorschot op uw letselschade aan
 • er wordt een medisch adviseur ingeschakeld voor de beste rechtsbijstand
 • wij voeren discussies met de verzekeraar en onderhandelen over de hoogte van uw schadevergoeding
 • er wordt een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding geclaimd

Schakelt u dus een letselschade advocaat in, dan nemen wij het gehele letselschade traject voor u uit handen. Maar uiteraard houden wij u van alles op de hoogte. Zo kunt u uw tijd en energie steken in uw revalidatie en herstel.

Wat zijn de schadeposten bij een ongeluk met de brommer?

Is een ander aansprakelijk voor het ontstaan van de letselschade of kan er een beroep op een SVO (schade opzittende verzekering) gedaan worden, dan heeft u te maken met allerlei schadeposten. De vraag is nu alleen welke letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking komen.

Letselschade bestaat enerzijds uit materiële schade. Denk hierbij aan gemaakte kosten zoals medische kosten en kosten voor vervanging van uw aandeel in het huishouden. Daarnaast bestaat een letselschadevergoeding uit geleden en te lijden schade. Loonschade en inkomensschade bij zelfstandigen zijn hier een goed voorbeeld van, evenals pensioenschade en schade door het oplopen van een studievertraging.

Naast materiële kosten en schade is er na een brommer ongeluk ook recht op smartengeld of ook wel immateriële schade genoemd. Dit is een schade voor onder andere pijnklachten, verdriet over wat er is gebeurd en andere psychische klachten zoals een PTSS waarvoor EMDR gegeven kan worden.

Op welke letselschade bedragen heb ik recht?

Bent u betrokken bij een brommer ongeluk? Zowel bij licht letsel als bij zwaar letsel en zelfs blijvend letsel is er recht op een schadevergoeding. Deze bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Op welke schadeposten bij letselschade u recht heeft hangt af van een aantal factoren, zoals de aard en ernst van het letsel, de looptijd van de schade en of er sprake is van loonschade en/ of inkomensschade van zelfstandig ondernemers.

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 • loonschade
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • inkomensschade als zelfstandig ondernemer
 • medische kosten als het eigen risico
 • reiskosten
 • kosten voor onderhoud aan huis en tuin
 • een vergoeding voor ziekenopnames
 • smartengeld

Lees hier meer over smartengeld en kosten voor huishoudelijke hulp

Contact met een letselschade advocaat bij u in de buurt!

Met meer dan 15 bezoeklocaties zijn wij altijd bij u in de buurt. De letselschade advocaten verbonden aan ons advocatenbureau komen echter gewoon bij u thuis om te bepalen wat wij voor u kunnen doen na een brommer ongeluk. Daarna gaan wij direct voor u aan de slag met het claimen van onze letselschade.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op onderstaande button en wij komen direct voor u in actie, 100% kosteloos!

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Wat is een bedrijfsongeval?

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar