Laat u kosteloos door ons informeren over uw recht op schadevergoeding
Lijdt u letselschade door een aanrijding in uitgeest?

Letsel verkeersongeluk Uitgeest

De impact van een verkeersongeluk kan voor u in Uitgeest grote gevolgen hebben. Wellicht bent u zelfs gewond geraakt bij het ongeluk in Uitgeest. U bent dan niet bezig met uw schade, maar met uw herstel. Toch is het belangrijk dat uw schade als gevolg van het verkeersongeluk verhaald wordt. Onze letselschade advocaten nemen deze zorg echter graag voor u uit handen. Altijd 100% kosteloos!

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Uitgeest of woont u in Uitgeest en bent u betrokken bij een achterop aanrijding? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten helpen u graag.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Indien iemand bij u achterop is gereden, dan is de autobestuurder die de kop-staart botsing veroorzaakt aansprakelijk voor uw letselschade. Was u niet de bestuurder maar inzittende van één van beide bij het verkeersongeluk betrokken auto’s, dan heeft recht op schadevergoeding, ongeacht de schuldvraag.

De meeste mensen hebben een inzittendenverzekering. Ook als u zelf een aanrijding heeft veroorzaakt en hieraan letsel heeft overgehouden, kunt u dus recht hebben op een letselschade vergoeding van uw volledige schade. Onze letselschade advocaten in de regio Uitgeest informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeluk Uitgeest claimen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Verkeersongeluk Uitgeest als fietser of voetganger

Bent u als voetganger of fietser aangereden in Uitgeest? Dan is er een speciale regeling van toepassing. Op basis van deze regeling heeft u behoudens enkele uitzonderingen altijd recht op de vergoeding van 50% van uw letselschade! Dit is geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen, ook wel de WAM genoemd.

Op grond van artikel 185 wvw is er altijd recht op een schadevergoeding. Ook als u als voetganger of fietser dus een fout heeft gemaakt kunnen onze letselschade advocaten in de regio Uitgeest uw letselschade claimen.

Wat doet het Waarborgfonds motorverkeer?

Het komt voor dat een dader na een aanrijding doorrijdt. Dit betekent echter niet dat u dan uw schade niet kunt verhalen. Voor ongelukken zonder bekende dader is het Waarborgfonds motorverkeer in het leven geroepen. Deze vergoeden de schade die u lijdt als de dader onbekend is gebleven, maar wel vast staat dat de schade veroorzaakt is door een motorvoertuig. Uw letselschade advocaat in de regio Uitgeest van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag.

letselschade verkeersongeluk Uitgeest claimen

Wilt u letselschade na een verkeersongeluk in Uitgeest claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat

mr. Aniek Waiboer is als letselschade advocaat gespecialiseerd in het claimen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

 

Mensen lezen ook:

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar