Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Uitgeest

De impact van een verkeersongeluk kan voor u in Uitgeest grote gevolgen hebben. Wellicht bent u zelfs gewond geraakt bij het ongeluk in Uitgeest. U bent dan niet bezig met uw schade, maar met uw herstel. Toch is het belangrijk dat uw schade als gevolg van het verkeersongeluk verhaald wordt. Onze letselschade advocaten nemen deze zorg echter graag voor u uit handen. En dit bijna altijd volledig kosteloos!

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Uitgeest of woont u in Uitgeest en is u een verkeersongeluk overkomen? Neem dan contactmet ons op. Onze letselschade advocaten helpen u graag.

Letselschade verkeersongeluk Uitgeest met auto

Indien er iemand op uw auto is gereden, dan is de verantwoordelijke partij aansprakelijk voor de door u geleden schade. Was u niet de bestuurder maar inzittende van één van beide bij het verkeersongeluk betrokken auto’s, dan heeft u meestal ook recht op schadevergoeding. De meeste mensen hebben namelijk een inzittendenverzekering. Ook als u passagier was in de auto die het ongeval veroorzaakt heeft, kunt u dus recht hebben op een vergoeding van uw volledige schade. Onze letselschade advocaten in de regio Uitgeest informeren u graag over de mogelijkheden.

Verkeersongeluk Uitgeest fietser of voetganger

Bent u als voetganger of fietser het slachtoffer van een ongeval in Uitgeest? Dan is er een speciale regeling van toepassing. Op basis van deze regeling heeft u behoudens enkele uitzonderingen altijd recht op de vergoeding van 50% van uw letselschade! Dit is geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen, ook wel de WAM genoemd. Ook als u als voetganger of fietser dus een fout heeft gemaakt kunnen onze letselschade advocaten in de regio Uitgeest uw letselschade verhalen!

Wat als de dader is doorgereden

Het komt voor dat een dader na een verkeersongeluk doorrijdt. Dit betekent echter niet dat u dan uw schade niet kunt verhalen. Voor ongelukken zonder bekende dader is het Waarborgfonds in het leven geroepen. Deze vergoeden de schade die u lijdt als de dader onbekend is gebleven, maar wel vast staat dat de schade veroorzaakt is door een motorvoertuig. Uw letselschade advocaat in de regio Uitgeest van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag.

Contact

Bent u slachtoffer van een ongeval in de regio Uitgeest of woont u in Uitgeest? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zitten op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur voor u klaar. Zijn bereikbaar op 0800-2784626 of per mail.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar