Lijdt u in IJmuiden letselschade door een ongeval in het verkeer of op het werk?
Onze letselschade advocaten helpen u bij het verhalen van uw schade!

Letselschade advocaat IJmuiden

Letselschade

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in IJmuiden om uw schade na een ongeval volledig en kosteloos te verhalen? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in IJmuiden helpt u graag. Wij verhalen de letselschade welke u als inwoner uit IJmuiden en omstreken lijdt als gevolg van een verkeersongeval, whiplash, dwarslaesie, of bedrijfsongeval. Op grond van de wet heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand door een letselschade advocaat. Voor onze hulp bij het verhalen van uw letselschade betaalt u dus helemaal niets. De aansprakelijke partij (vaak een verzekeraar) betaalt onze kosten!

Contact letselschade advocaat IJmuiden

Lijdt u schade door een ongeval in IJmuiden? Belt u dan geheel vrijblijvend met ons kantoor voor meer informatie. Ons telefoonnummer is: 0800-2784626. Stuurt u liever een e-mailbericht? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via contact@advocatenkantoorbrugman.nl.

Onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeval. Uw letselschade advocaat uit IJmuiden is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit is voor u de garantie dat u te maken heeft met een deskundige en betrouwbare partij. Uw letselschade advocaat in IJmuiden is ook aangesloten bij de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Om van deze selecte groep advocaten deel uit te mogen maken dient aan zware voorwaarden voldaan te worden. U krijgt bij Brugman Letselschade Advocaten dus de best mogelijke rechtsbijstand op het gebied van letselschade.

Letselschade IJmuiden door ongeval

Brugman Letselschade Advocaten News

Indien u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan krijgt u te maken met schade. Dit noemen wij letselschade. Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen ongeval? Dan dient deze persoon (of beter zijn verzekeraar) u schadeloos te stellen. Alle schade die u lijdt dient vergoed te worden, zowel uw materiële schade als het smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Wilt u weten waar u in IJmuiden recht op heeft bij letsel als gevolg van een ongeval? Wij adviseren u graag. Stuur ons een bericht en stel u vraag, u krijgt altijd direct een antwoord terug. Belt u liever? Dan kan uiteraard ook, onze medewerkers staan u graag te woord via het gratis nummer: 0800 278 4626.

Onder materiële schade valt alle schade die op geld waardeerbaar is. De belangrijkste schadeposten bij letselschade zijn:

 • Verlies aan verdienvermogen en pensioenschade bij arbeidsongeschiktheid
 • Kosten voor hulp in het huishouden, in de tuin of bij het onderhoud van uw woning
 • Uw eigen risico
 • Eigen bijdragen voor behandelingen van de fysiotherapie
 • Medicijnen
 • Smartengeld.

Het letselschadetraject

Brugman Letselschade Advocaten

Het verhalen van letselschade is het werk van een letselschade advocaat. Bij Brugman Letselschade Advocaten IJmuiden vindt u deze. Uw letselschade advocaat IJmuiden komt graag bij u thuis om met u te praten over het ongeval en de schade die u daardoor lijdt. Schakelt u onze letselschadespecialist in, dan gaat hij direct voor u aan het werk. De veroorzaker van het ongeval wordt aansprakelijk gesteld. Ook zorgt uw letselschade advocaat IJmuiden dat uw reeds geleden schade meteen vergoed wordt door middel van een voorschot. Indien nodig worden diverse deskundigen voor u ingeschakeld, zoals een medisch adviseur of arbeidsdeskundige.

In sommige gevallen is het letsel dermate ernstig dat wij onze medisch adviseur inschakelen. Deze adviseert uw letselschade advocaat over ernst van het letsel en de gevolgen hiervan. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door een ongeval? Dan schakelen wij onze re- integratiedeskundige of arbeidsdeskundige in om u te helpen bij de re- integratie. Uw letselschade advocaat IJmuiden helpt u dus niet alleen bij het verhalen van uw letselschade, maar doet veel meer voor u! Voor ons is het namelijk van belang dat u weer verder kunt met uw leven van voor het ongeval.

Contact met uw letselschade advocaat IJmuiden

Bel of mail uw letselschade advocaat IJmuiden voor het verhalen van uw letselschade door een ongeval. Wij helpen u kosteloos en komen gewoon bij u thuis. Wilt u het verhalen van uw letselschade in IJmuiden aan ons overlaten of heeft u vragen over letselschade? Stuur ons een berichtje of bel een van onze medewerkers.

Second opinion

Loopt uw letselschadedossier al bij een andere letselschade advocaat of letselschadebureau in de regio IJmuiden of elders en bent u niet tevreden? Wij voeren kosteloos een second opinion voor u uit. Wilt u dat wij het dossier overnemen van uw huidige belangenbehartiger? Dat kan. Ook bij een overname van een dossier werken wij kosteloos! Neem op voor de mogelijkheden.

pand-Brugman - Letselschade- Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar