Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Heemskerk

Het kan zomaar gebeuren, een ongeval in het verkeer of een bedrijfsongeval. Of een hondenbeet door de hond van de buren. Indien u hierbij in Heemskerk en omstreken letsel oploopt, dan lijdt u schade. Schade als gevolg van letsel wordt letselschade genoemd.

De afwikkeling van de letselschade claim is tijdrovend en u heeft een letselschade jurist van een grote verzekeraar tegenover u. Dan is het prettig als u bij het verhalen van uw letselschade vergoeding wordt bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Die vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten.

Het grote voordeel van onze letselschade advocaten is dat zij kosteloos voor u werken. Bij ons vindt u geen no cure no pay advocaat of kleine lettertjes, wij werken gewoon 100% kosteloos voor u. Want de advocaatkosten verhalen wij gewoon op de aansprakelijke partij. U hoeft zich over kosten dus geen zorgen te maken, wel zo fijn als u net een ongeluk is overkomen.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Heemskerk

Is u een auto ongeluk overkomen? Bent u als fietser aangereden of door een hond gebeten? Onze letselschade advocaat in Heemskerk helpt u graag. Neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies of het verhalen van uw letselschade. Ons kantoor is gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Wognum, dus wij zijn altijd dichtbij. Maar uw letselschade advocaat in Heemskerk komt indien gewenst ook bij u thuis voor een intakegesprek of letselschade advies.

Onze letselschadespecialisten zijn lid van de beroepsvereniging van letselschade advocaten, de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Ook mag ons kantoor het keurmerk van de Nederlandse orde van advocaten voeren. Daarnaast hebben wij onze eigen medisch adviseur, een arbeidsrechtjurist en een groot netwerk van arbeidsdeskundigen en andere specialisten die u bij uw letselschadeclaim van dienst kunnen zijn.

Bel 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op en gaan direct voor u aan de slag. Wij versturen de aansprakelijkstelling, vragen een voorschot voor u aan en nemen al uw financiële zorgen uit handen.

Welke schadeposten bevat een letselschade vergoeding?

Een letselschade vergoeding bevat veel soorten schadeposten. Deze bestaan enerzijds uit de kosten die u maakt, zoals medische kosten, reiskosten en bijvoorbeeld kosten voor hulp in het huishouden of (extra) kinderopvang. Daarnaast kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid door het ongeval. Met name bij zwaar lichamelijk letsel zoals een whiplash, een breuk in nek of rug of bij hersenletsel is sprake van. Er ontstaan dan inkomensschade. Ook deze letselschade verhaalt uw letselschade advocaat in Heemskerk voor u.

Bij kosten en inkomensschade gaat het om schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Daarnaast is er smartengeld, dit is een vergoeding voor de pijnklachten die door het ongeval geleden worden evenals angstklachten door het ongeval. Bijvoorbeeld verkeersangst na een verkeersongeval. Ook smartengeld is onderdeel van de letselschade claim.

Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Heemskerk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos, ook bij een second opinion of overname van uw letselschade dossier van een letselschade jurist of letselschadebureau.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten Heemskerk

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Wij komen alleen op voor de rechten van letselschadeslachtoffers en werken niet voor verzekeraars of aansprakelijke partijen. Ons kantoor is onder andere gevestigd in Alkmaar en Hoorn. Uw letselschade advocaat in Heemskerk is dus altijd dichtbij, maar een gesprek bij u thuis is ook zeker mogelijk.

Bel uw letselschade advocaat voor het claimen van letselschade in Heemskerk en omstreken: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar