Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Beverwijk

Woont u in de gemeente Beverwijk en heeft u letselschade als gevolg van een ongeval? Laat uw schade verhalen door een deskundige letselschade advocaat. Of u nu een verkeersongeval, whiplash, bedrijfsongeval of medische fout is overkomen, onze letselschade advocaat verhaalt kosteloos uw schade. Wij werken in Beverwijk en komen graag bij u thuis om met u te praten over de gevolgen welke het ongeval voor u met zich meebrengt. Onze letselschade advocaat gaat na de intake direct voor u aan het werk. Hij zorgt dat de aansprakelijke partij aansprakelijk wordt gesteld en de schade snel en volledig wordt vergoed.

Brugman Letselschade Advocaten heeft jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade als gevolg van een ongeval. Onze letselschade advocaat voor de regio Beverwijk hielp al vele slachtoffers van een ongeval. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade.

Wilt u een geheel vrijblijvende intake bij u thuis of bij ons op kantoor of heeft u een vraag over letselschade? Belt u dan met onze vriendelijke medewerkers. Zij staat graag voor u klaar via telefoonnummer: 0800-2784626. Er is altijd een letselschade advocaat op ons kantoor aanwezig om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden.

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier of stuur een e-mail naar contact@advocatenkantoorbrugman.nl.

Wat is letselschade?

Als u bij een ongeval gewond raakt, dan lijdt u schade. Deze is materieel en immaterieel van aard. Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld. Het is een vergoeding voor de pijn die u heeft als gevolg van het ongeval. Of u gewond bent geraakt bij een bedrijfsongeval of verkeersongeval, de schade die u hierdoor lijdt bestaat altijd ten minste uit smartengeld. U heeft dus altijd recht op een vergoeding van het smartengeld! Vraag u letselschade advocaat uit de regio Beverwijk waar u recht op heeft!

Materiële schade is heel individueel van aard. Meestal gaat het om medische kosten, reiskosten en verlies van inkomen door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Ook kan er sprake zijn van re- integratiekosten om weer aan het werk te komen. Uw letselschade advocaat uit de regio Beverwijk adviseert u graag.

Inkomensschade werknemers en zelfstandige ondernemers

Als u in loondienst bent en u bent het slachtoffer van een ongeval, dan moet uw werkgever u volgens de wet 2 jaar lang volledig of deels doorbetalen. Toch kunt u ook dan loonschade hebben als gevolg van het ongeval. Denkt u bijvoorbeeld aan onregelmatigheidstoeslag. Onze letselschade advocaat voor Beverwijk helpt u graag.

Uw werkgever moet u re-integreren in het eigen werk. Kunt u als gevolg van uw letsel niet in het eigen werk re-integreren? Dan dient uw werkgever te kijken naar een geschikte werkplek buiten de onderneming.

U heeft het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid recht op volledig doorbetaling van uw loon. Daarna hoeft uw werkgever in de regel nog maar 70% van het loon te betalen. Na 2 jaar mag hij u ontslaan. Bent u als gevolg van het ongeval nog steeds deels of volledig arbeidsongeschikt? Dan lijdt u een aanzienlijke letselschade. Wij adviseren u dan om de aan Brugman Letselschade Advocaten verbonden letselschade advocaat voor de regio Beverwijk in te schakelen. Ons kantoor heeft geruime ervaring bij het verhalen van letselschade door arbeidsongeschiktheid.

Letselschade bij zelfstandigen

Bent u niet in loondienst maar zelfstandige ondernemer? Dan verliest u mogelijk omzet door het ongeval. Dit kan leiden tot minder winst en dus minder inkomen! In het uiterste geval kan het voorbestaan van uw onderneming in gevaar komen.

Friso Brugman is de aangewezen letselschade advocaat voor de regio Beverwijk als het om letselschade van ondernemers gaat. Hij heeft jarenlange ervaring in het verhalen van inkomstenderving van ondernemers. Hij heeft diverse opleidingen op dit gebied gevolgd en weet precies welke wegen gevolgd moeten worden om uw schade te verhalen. Niet alleen uw inkomensschade, maar ook alle andere schade welke u als gevolg van een ongeval lijdt.

Medische fout

Bent u het slachtoffer van een medische fout in een ziekenhuis in of in de buurt van Beverwijk? Ook dan verhalen wij uw schade. Ons kantoor stond enkele jaren geleden tientallen slachtoffers bij van een arts in het Waterlandziekenhuis. Deze zaak is uitgebreid in de media aan bod gekomen. Maar ook als u in het Rode Kruis Ziekenhuis, het AMC of een ander ziekenhuis is de regio Beverwijk het slachtoffer bent van een medische fout, dan helpen wij u graag uw letselschade te verhalen.

Second opinion letselschade

Bent u niet tevreden over uw huidige letselschade advocaat of letselschadebureau in Beverwijk of elders? Loopt uw letselschadedossier bij uw rechtsbijstandsverzekeraar maar hoort u niks of duurt het veel te lang voordat uw letselschade verhaald wordt? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten voert vrijblijvend een second opinion voor u uit. Indien u dit fijn vindt nemen wij het dossier van uw letselschadebureau, rechtsbijstandsverzekeraar of letselschade advocaat over.

Bent u het slachtoffer van een ongeval en wilt u een vrijblijvend advies van onze letselschadespecialist? Bent u niet tevreden over het verloop van u letselschadedossier? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar